Bali - Ubud - Nusa Penida

Avion Cluj Napoca

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 24.08 - 04.09.2023
Early booking
2290
2150
persoana/sejur

Bali - Ubud - Nusa Penida

LOCURI EPUIZATE

Ziua 1- 2 ( 24.08 - 25.08 ) : Întâlnire pe aeroportul din Cluj Napoca la ora 19:00, avionul decoleaza la ora 21:35 ajunge la Istanbul la ora 23:25 , cu o escală de două ore,  după care ne îmbarcăm pe zborul spre Denpasar la ora 02:00 , sosire în Bali la ora 19:30. Transfer la hotel și cazare la hotel Puri Saron Seminyak 4* ( link hotel https://www.purisaronseminyak.com/ )

Galeria de imagini a proprietăţii
Puri Saron Seminyak

Ziua 3 ( 26.08 ) : Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau opțional excursie la un templu in apropiere unde vom avea parte de o ceremonie de purificare apoi ne indreptam spre templul Ulun Danu, unul dintre cele mai mari si importante temple din Bali. De aici ne continuam excursia spre celebra poarta Handara Gates unde vom face poze si vom avea si pranzul chiar in interiorul hotelului Handara cu o priveliste superba asupra muntilor si terenului de golf al hotelului. Dupa pranz vizitam plantatiile de orez de la Jatiluwih care este parte a patrimoniului UNESCO. Spre seara retur la hotel , cost excursie 85 euro/persoana cu pranz inclus.

Everything You Need to Know About Bali Handara Iconic Gate

Handara Gates

Ziua 4 ( 27.08 ): Mic dejun. Timp pentru plaja si relaxare, dupa masa optional vizitam Taman Ayun Temple si Pura Tanah Lot. Complexul de temple Taman Ayun este unul dintre cele mai vechi din Bali iar apusul la Pura Tanah Lot este un must have pentru oricine ajunge in Bali, acest templu construit pe stanca cu soarele apunand in spate este spectaculos. Dupa apus avem inclusa cina si apoi retur la hotel, cost excursie 55 euro/persoana cu cina inclusa.

Kintamani Volcano Tour with Tanah Lot Temple and SunsetPura Tanah Lot

Ziua 5 ( 28.08 ) Mic dejun, pregătire bagaj și check out de la hotel la ora 12:00. Transfer pentru cazare in Ubud la hotelul Visesa Ubud Resort 5* ( link hotel https://visesaubudresort.com-bali.com/ ) . Seara optional cina in mijlocul plantatiilor de orez.

Galeria de imagini a proprietăţiiVisesa Ubud Resort

Ziua 6 ( 29.08 ) Mic dejun, optional excursie de o zi la plantatiile de orez Tegalalang, apoi poze pe celebrele leagane din jungla unde veti avea parte de o experienta deosebita. Ne continuam vizita la cascada Tegenungan si terminam ziua cu Padurea Maimutelor din Ubud, seara inapoi la hotel. Cost excursie 70 euro/pers intrari incluse, pranz inclus.

Rice Terrace Swing Ubud Expedition - Bali Star Island
Tegalalang si celebrele leagane suspendate

Ziua 7 ( 30.08 ) : Mic dejun. Timp liber de relaxare si explorare a zonei Ubud.

Ziua 8 ( 31.08 ) : Mic dejun, check out si transfer spre port de unde vom lua barca spre insula Nusa Penida, transfer din port la hotelul unde ne vom caza dupa masa, hotel Semabu Hills 4* ( link hotel https://semabuhills.com/ ) .

Galeria de imagini a proprietăţiiSemabu Hills

 

 

Ziua 9 ( 01.09 ) Mic dejun, profitam de faptul ca stam pe insula Nusa Penida pentru a merge dimineata devreme la celebra plaja Klingking unde vom putea face poze in liniste valul de turistii venind spre amiaza cu barcile dinspre Bali, in momentul in care se aglomereaza ne continuam turul la Penida Beach - Crystal Bay unde avem timp de plaja. Cost excursie 75 euro/pers.

East Nusa Penida Tour: Atuh Beach & Diamond Beach - Full Day - KKday

Nusa Penida

Ziua 10 ( 02.09 ) : Mic dejun, check out de la hotel, pornim spre port de unde luam barca spre Bali, transfer si cazare in statiunea Kuta la hotelul Holiday Inn Resort Baruna ( link hotel https://www.ihg.com/holidayinnresorts/hotels/us/en/bali/dpsbh/hoteldetail ) , timp liber. Galeria de imagini a proprietăţiiHoliday Inn Baruna

Ziua 11 – 12 ( 03.09 - 04.09 ) Mic dejun, check out in jurul orei 12:00 , predarea bagajelor la receptie, transfer spre aeroport in jurul orei 18:00  . Ne imbarcam spre Istanbul la ora 21:10, sosire in Istanbul la 5:10 iar la ora 6:55 decolam spre Cluj Napoca unde aterizam la ora 08:25.

TARIFE

Tarif 2150 euro/pers loc în cameră dublă 

1990 euro/pers loc in camera triplă  

Supliment single 390 euro/pers

 

Tariful include :

  • Bilete de avion și taxe aeroport, compania Turkish Airlines
  • Bagaj de mână 10 kg/pers dimensiuni 55x40x23cm + o poșetă/rucsac și bagaj de cală de 23 kg/pers
  • Cazare 3 nopți la Puri Saron Seminyak 4* mic dejun camera deluxe, 3 nopti la Visesa Ubud 5* mic dejun camera premier suite, 2 nopti la Semabu Hills Nusa Penida 4* mic dejun camera grand deluxe si 1 noapte la hotel Holiday Inn Baruna 5* mic dejun camera garden view
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport în toate locațiile, transport intre hoteluri
  • Însoțitor de grup în limba română

 

Tariful nu include :

  • excursiile opționale specificate în program
  • taxa de viza Indonezia se achita local aproximativ 35 euro/pers
  • asigurarea medicală și storno opțională 
  • cheltuieli personale

Ce documente de călatorie ai nevoie : pașaport electronic valabil minim 6 luni de la data călătoriei, NU MAI EXISTA CERINTE LEGATE DE CERTIFICATE COVID.

Condiții de rezervare : avans 1000 euro/pers la înscriere, diferența cu 30 de zile înainte de plecare.

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.