Croaziera Dubai - Qatar - Bahrain - Abu Dhabi

Avion Cluj Napoca 20.02 - 01.03.2025

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 20.02 - 01.03.2025
Tarife dinamice
de la
2299
1899
persoana/sejur

19 LOCURI DISPONIBILE

Ziua 1 - 2 ( 20.02 joi - 21.02 vineri ) : Intalnire pe aeroportul din Cluj Napoca la ora 19:00, avionul decoleaza la ora 21:35 cu o escala la Istanbul de o ora iar apoi aterizam in Dubai la ora locala 06:55. Ne vom prelua bagajele iar apoi autocarul ne va prelua pentru un tur de jumatate de zi prin Dubai in cadrul caruia vom vedea Dubai Marina, Palmierul, Burj Al Arab si Medinat Souk. In jurul orei 14:00 check in la hotel Millenium Place Al Barsha 4* sau similar . Dupa masa timp liber, optional cei care doresc in jurul orei 18:00 pot merge alaturi de ghid sa vada Burj Khalifa si fantanile, se achita doar transportul local in jur de 5 euro/persoana.

All You Need to Know Before Traveling to Dubai | Visit Dubai

Ziua 3 ( 22.02 sambata ) : Mic dejun, check out de la hotel si ne vom imbarca pe frumosul vas MSC Euribia. Timp liber pe vas si relaxare. Vasul va porni din Dubai la ora 19:00

MSC Euribia - YouTube

Ziua 4 ( 23.02 duminica ) : Acostam in Doha de la ora 08:00 pana la ora 18:00. Azi va propunem optional tur complet in Doha - Best of Doha, această excursie de o zi completă combină cultura, tradițiile străvechi și aromele bucătăriei locale. Plecând din port, turul începe cu o călătorie cu autocarul care trece prin Corniche și West Bay pentru a ajunge în satul Katara, destinația ideală pentru toți iubitorii de artă și arhitectură și o necesitate pentru orice vizită la Doha. Bucurați-vă de o plimbare cu ghid prin Katara Cultural Village, un complex cultural și comercial care include un amfiteatru, o operă, un cinema multifuncțional și magnifica plajă Katara. Următoarea ta oprire va fi la The Pearl, o insulă artificială în formă de stridie și o ocazie de a face fotografii pentru cartea ta de amintiri. Apoi, o călătorie de aproximativ 30 de minute cu autocarul te va duce la următoarea ta destinație, Muzeul Olimpic și Sportiv 3-2-1. Considerat unul dintre cele mai inovatoare muzee ale sportului, este plin de exponate interactive, artefacte inspiratoare și zone de activitate special concepute pentru publicuri diverse. Dar dacă vrei să surprinzi adevărata esență a unei țări, cu siguranță ar trebui să-i descoperi piețele tipice. Următoarea ta oprire, așadar, va fi Souk Waqif din cartierul istoric al Doha, un bazar plin de viață care a început ca o piață de weekend unde beduinii vindeau carne, lână și alte produse și care acum a fost recent renovat cu o multitudine de mici magazine împărțite în diferite secțiuni. dupa produsele oferite, de la imbracaminte la soimi. Odată ce ți-au încărcat bateriile cu un prânz delicios într-un restaurant, continuă cu o vizită ghidată la Muzeul Național al Qatarului, unde istoria bogată a Qatarului se desfășoară în unsprezece galerii uimitoare, fiecare folosind abordări captivante și inovatoare ale povestirii. Această experiență captivantă folosește muzică, istorii orale, film, filmări de arhivă și chiar arome evocatoare pentru a picta un portret unic al trecutului, prezentului și viitorului Qatarului. Această experiență completă a Doha se încheie cu întoarcerea în port. Tarif excursie 165 euro/adult respectiv 125 euro/copil sub 12 ani.

Doha travel guide

Ziua 5 ( 24.02 luni ) : Azi ajungem in Bahrain unde vasul va sta de la ora 08:00 la ora 18:00. In acest port va propunem optional tur de jumatate de zi, 4 ore, in Bahrein. Turul de jumătate de zi începe în Manama, capitala acestei națiuni insulare, cu o vizită la Marea Moschee Al-Fateh, una dintre cele mai mari din lume. Îmbinând o varietate de stiluri arhitecturale tipice Orientului Mijlociu, edificiul imens și modern se mândrește cu cel mai mare dom din fibră de sticlă de pe planetă, poate găzdui 7.000 de credincioși simultan și găzduiește Biblioteca Națională din Bahrain. Mergând mai departe, vă puteți relaxa într-o călătorie cu mașina prin Manama, trecând pe lângă minuni moderne precum Muzeul Național Bahrain, Bahrain World Trade Centre, Financial Harbour și mall-urile strălucitoare ale orașului. Următoarea ta destinație este dovada faptului că Bahrainul a fost întotdeauna un centru al comercianților din cele mai vechi timpuri. Urmează un pas înapoi în timp la Fortul Bahrain, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Săpăturile efectuate începând cu anii 1950 au scos la iveală straturi distincte aparținând diferitelor ere, care se întind până în jurul anului 2300 î.Hr. După această vizită, veți ajunge la Manama Souq pentru a rătăci pe străzile sale asemănătoare labirintului, ale căror articole includ haine, mirodenii, antichități, preparate medicinale și multe altele. Ultimul sus este o oprire foto la uimitorul Bahrain World Trade Center pe drumul înapoi spre nava ta. Tarif excursie 70 euro/adult respectiv 55 euro/copil sub 12 ani.

Bahrain Travel Guide - Forbes Travel Guide

Ziua 6 ( 25.02 marti ) : Azi avem o zi in care vom naviga si ne vom bucura de toate facilitatile vasului. Ziua puteti face plaja sau sa va bucurati de piscinele vasului iar seara puteti participa la petrecerile tematice.

Mega-Bildergalerie: MSC Euribia - alles, was Sie wissen müssen

Ziua 7 ( 26.02 miercuri ) : Ajungem in capitala Emiratelor Arabe Unite in Abu Dhabi, aici vasul va sta 2 zile. Pentru prima zi va propunem un tur complet in Abu Dhabi, Abu Dhabi nu este doar capitala Emiratelor Arabe Unite, ci și casa unora dintre cele mai impresionante arhitecturi din lume, zgârie-nori futuristici și moschei magnifice. Odată ce părăsiți debarcaderul, turul vă va duce la moscheea Sheikh Zayed, de neuitat, o capodopera a arhitecturii neo-islamice și una dintre cele mai mari moschei din lume. Zonele exterioare ale Moscheii sunt împodobite de aproximativ 1.000 de coloane, toate acoperite cu peste 20.000 de panouri de marmură care sunt încrustate cu pietre semiprețioase, inclusiv lapislazuli, agat roșu, ametist, coajă de abalone și sidef. În continuare, turul pe îndelete vă va duce pe spectaculosul Corniche Road și prin orașul Abu Dhabi - numit cu drag „Manhattanul Arabiei” datorită abundenței sale de zgârie-nori ultramoderni din sticlă. De asemenea, veți avea ocazia să fotografiați luxosul hotel Emirates Palace (numai în exterior), care este unic prin locația sa impresionantă. Turul se încheie cu o călătorie pe lângă Manarat Al Saadyat și o vizită la piața de curmale din Abu Dhabi. Tarif 85 euro/adult respectiv 65 euro/copil sub 12 ani.

5 Reasons To Visit Abu Dhabi - Kenwood Travel Blog

Ziua 8 ( 27.02 joi ) : Zi libera in Abu Dhabi, va propunem azi sa va luati geanat de plaja si alaturi de ghid sa petreceti o zi pe celebra zona Corniche din Abu Dhabi, unde va puteti bucura de soare si relaxare, se va achita doar transportul local in jur de 10 euro/persoana. Dupa masa retur la vas, vasul va porni din port la ora 21:00 .

7 Abu Dhabi Beaches To Beat The Heat On Your Next UAE Trip

Ziua 9 ( 28.02 vineri ) : Ajungem din nou in Dubai, vasul va opri aici dimineata la ora 09:00. Pentru ziua de azi va propunem un tur la Miracle Garden si Mall of Emirates pentru shopping, este un tur de jumatate de zi iar costul lui este de 65 euro/adult respectiv 55 euro/copil sub 12 ani si include si biletul de intrare la Miracle Garden. Dupa masa retur pe vas.

A Comprehensive Guide to Dubai Miracle Garden

Ziua 10 ( 01.03 sambata ) : Mic dejun si debarcare de pe vas in jurul orei 09:00, autocarul ne va prelua din port, vom face o scurta oprire in zona Dubai Marina aproximativ 2 ore iar apoi autocarul ne va duce la aeroport unde vom ajunge in jurul orei 12:00. Avionul decoleaza la ora 14:50 iar dupa o escala de o ora in Istanbul ajungem la Cluj Napoca la ora 20:55.

Guide to Dubai Marina Walk: Restaurants, Shops, Location & More - MyBayut

TARIFE DINAMICE

1899 EURO/PERSOANA LOC IN CABINA INTERIOARA 

2199 EURO/PERSOANA LOC IN CABINA EXTERIOARA CU BALCON 

5100 EURO/2 ADULTI + 1 COPIL SUB 15 ANI CABINA INTERIOARA

5999 EURO/2 ADULTI + 1 COPIL SUB 15 ANI CABINA EXTERIOARA CU BALCON

5999 euro/ 2 ADULTI + 2 COPII SUB 15 ANI CABINA INTERIOARA

6999 EURO/2 ADULTI + 2 COPII SUB 15 ANI CABINA EXTERIOARA CU BALCON

DACA DORITI SA VA INSCRIETI LA PARTJA SI NU GASIM PARTAJ NU ACHITATI SUPLIMENTUL DE SINGLE, OPTIONAL CEI CARE DORESC SA STEA SINGURI IN CABIN ACHITA 700 EURO SUPLIMENT CABINA INTERIOARA SAU 900 EURO SUPLIMENT CABINA EXTERIOARA CU BALCON

Tarifele includ :

- cazare 1 nopte in Dubai la hotel Millenium Place Al Barsha 4* sau similar, croaziera 7 nopti cu MSC Euribia ( link vas https://www.msccruises.com/int/our-cruises/ships/msc-euribia ) , cu 3 mese/zi incluse pe vas

- taxe de port și taxă hotelieră de vas

- excursia de jumatate de zi in Dubai din prima zi inclusa 

- insoțitor de grup în limba română

- gustări între mese

- băuturi răcoritoare non-alcoolice servite în timpul meselor principale de la dozatoarele de pe vas ( apă, suc, cafea la micul dejun, apă și cafea la celelalte mese )

- divertisment live de tip Broadway de la recitaluri muzicale până la spectacole în teatrele de la bord

- accesul la sala de fitness cu vedere panoramică, la terenurile de sport exterioare

- accesul la jacuzzi, tobogane cu apa, jocuri de copii, piscine, petrecerile de pe punte, cluburi

- accesul la toate zonele special amenajate pentru copii precum și la programele și activitățile special desfășurate pentru aceștia, accesul la bibliotecă și la sala de jocuri

- accesul la cazino, cluburi de noapte și discotecă (participarea la jocurile din cazino nu este inclusă)

 

Tarifele nu includ : 

- taxa de oraș în Dubai se va achita local, aproximativ 10 euro/pers

- asigurarea medicală și storno opțională

- excursiile opționale în porturile de debarcare care au tarife orientative si inainte cu o luna de plecare se va primi lista cu tarifele actualizate ale acestor excursii

- orice alte cheltuieli personale la bordul vasului de croazieră sau în cadrul excursiilor

- wifi la bord opțional la aproximativ 85 euro/dispozitiv/sejur

- băuturile alcoolice la bord se achită local sau se poate achiziționa pachet de băuturi înainte de îmbarcare la aproximativ 285 euro/pers băuturi all inclusive

CONDITII DE CALATORIE : Pasaport electronic valabil minim 6 luni de la data calatoriei.

CONDITII DE INSCRIERE : Avans 1000 euro/persoana la rezervare si diferenta pana la data de 31.12.2024 . Excursiile optionale se vor achita din tara si se vor alege cu o luna inainte de plecare.

 

ORAR DE ZBOR

20.02 CLUJ NAPOCA 21:35 - 00:20 ISTANBUL

21.02 ISTANBUL 01:35 - 06:55 CLUJ NAPOCA

01.03 DUBAI 14:50 - 18:55 ISTANBUL

ISTANBUL 20:05 - 20:45 CLUJ NAPOCA

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

Trebuie sa fi de acord cu termenii si conditiile siteului.