Bali - Ubud - Uluwatu

Luxury tour

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 24.10 - 04.11.2024
 
2699
persoana/sejur

DISPONIBIL 1 LOC PARTAJ DOAMNA

Ziua 1 - 2 ( 24.10 joi - 25.10 vineri ) : Prezentare pe aeroportul din Cluj Napoca la ora locală 18:30, avionul decolează la ora 21:05 spre Istanbul unde aterizează la ora 22:45 iar apoi din Istanbul avionul decoleaza la ora 01:15 cu sosire în Bali la ora locală 19:15. Transfer la hotel Indigo Inn Semyniak 5* ( link hotel : https://seminyak.hotelindigo.com/ ) .

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach - an IHG hotel, Indonesia -  www.trivago.co.nz

Ziua 3 ( 26.10 sâmbătă ) : Mic dejun, opțional excursie în cadrul cărei vedem adevărata viață din Bali, ne indreptăm spre satul Bogkasa unde localnicii ne vor întâmpina cu o băutură locală numită Daluman și o gustare denumită wantilan. Vom vedea apoi cum se cultivă orezul cu metode tradiționale și vom degusta fructe locale cum ar fi jack fruit, mangustine si altele. De aici ne îndreptăm spre un templu pentru o ceremonie de purificare cu un călugăr local. Urmează un curs de gătit cu produse locale și prezentarea unei case tradiționale balinese cu toate tradițiile care au loc aici. Prânz inclus, după masa retur la hotel. Cost excursie 65 euro/persoana.

Bali: A ritual purification experience - TTR Weekly

Ziua 4 ( 27.10 duminică ) : Mic dejun, timp liber pentru relaxare si plaja.

Ziua 5 ( 28.10 luni ) : Mic dejun, check out de la hotel si preluarea bagajelor. Azi ne vom indrepta spre zona Ubud, însă vom avea opriri la Handara Gate, templul Ulun Danu si Jatiluwih cu prânz inclus. În aceste zone vom vedea terase de orez, zona Jatiluwih face parte din patrimoniul UNESCO. După masa cazare la hotel Visesa Ubud 5* ( link hotel : https://visesaubudresort.com-bali.com/ ).

Visesa Ubud Resort

Ziua 6 ( 29.10 marți ) : Mic dejun, opțional azi vă propunem să ne relaxăm la una dintre cele mai celebre locații din zona și anume Cretya day Club, de asemenea ne vom da cu celebrele leagăne la Alas Harum in Tegalalang. După masa retur la hotel, cost excursie 50 euro/persoană.

Alas Harum & Cretya Ubud - Complete Guide To Visiting in 2024 - Katie Caf  Travel

Ziua 7 ( 30.10 miercuri ) : Mic dejun, opțional puteți încerca o experiență deosebită și anume un tur cu jeepurile, tur în cadrul căruia vom vizita o cascadă, vom încerca vin făcut din nucă de cocos servit intr-o padure de bambus. Vom lua prânzul în cadrul unui restaurant de unde vom avea o panoramă superbă asupra muntelui si lacului. După prânz continuăm turul cu jeepurile și ajungem la un fierar care ne va arăta cum se fabrică cuțitele și armele pe care le foloseau în trecut. După masa retur la hotel, cost excursie 155 euro/persoana.

Mount Batur Jeep Tour and Hot Spring, Ubud - INDONESIA

Ziua 8 ( 31.10 joi ) : Mic dejun, opțional tur cu bicicletele electrice prin orezării, vom vedea cum sunt irigate și întreținute aceste plantații, intrăm în contact cu micii fermieri, vedeam și o cascadă, ne oprim la râul Ayung și trecem pe lângă Bali Green School. Turul durează aproximativ 2 ore după care avem parte de o masă iar apoi retur la hotel, cost excursie 90 euro/persoana.

electric bike bali for Sale OFF 79%

Ziua 9 ( 1.11 vineri ) : Mic dejun, check out de la hotel și transfer spre zona Uluwatu unde ne cazăm la hotelul Anantara Uluwatu 5* ( link hotel : https://www.anantara.com/en/uluwatu-bali ).

Anantara Uluwatu Bali Resort, Uluwatu – Prețuri actualizate 2024

Ziua 10 ( 2.11 sâmbătă ) : Mic dejun, opțional după masa vizită la templul Uluwatu și GWK Cultural Park. Templul este situat pe marginea unei stînci oferind o panoramă superbă, după vizita templului mergem la GWK Cultural Park iar cina o vom servi la un superb restaurant numit Jendela Bali, cost excursie 75 euro/persoană.

GWK Garuda Wisnu Kencana Cultural Park

Ziua 11 - 12 ( 3.11 duminică  - 4.11 luni ) : Mic dejun, check out și lăsarea bagajelor la recepție, după masa transfer spre aeroport, avionul decolează la ora locală 21:25 cu aterizare în Istanbul a doua zi la 5:40 iar după o escală de 2 ore pornim spre Cluj Napoca unde aterizăm la ora locală 08:40.

TARIFE DINAMICE

2699 EURO/PERSOANA LOC ÎN CAMERĂ DUBLĂ

7390 EURO/2 ADULTI + 1 COPIL SUB 15 ANI

SUPLIMENT SINGLE 1200 EURO

VA PUTETI INSCRIE PENTRU PARTAJ, IN CAZUL IN CARE SUNTETI DOAR 1 PERSOANA, IAR DACA NU GASIM INCA O PERSOANA LA PARTAJ NU ACHITATI SUPLIMENTUL DE SINGLE

Tarifele includ :

- bilete de avion și taxe aeroport compania Turkish Airlines

- bagaj de mână 10 kg/pers și bagaj de cală 25 kg/pers

- transferuri de la aeroport la hotel și între hoteluri

- cazare 3 nopti hotel Indigo Inn Seminyak 5* mic dejun, 4 nopti Visesa Ubud 5* mic dejun și 2 nopti Anantara Uluwatu 5* mic dejun

- excursia din ziua 5

- însoțitor de grup în limba română

- taxe locale 

ORAR DE ZBOR

24.10 CLUJ NAPOCA 21:05 - 22:45 ISTANBUL

25.10 ISTANBUL 01:55 - 19:15 DENPASAR

03.11 DENPASAR 21:25 - 05:40 ISTANBUL ( 04.11 )

04.11 ISTANBUL 08:05 - 08:40 CLUJ NAPOCA

 

Tarifele nu includ :

- taxa de viză se achită local aproximativ 35 euro/persoană

- taxa de statiune 10 euro/pers se achita inainte de plecare la ghid sau pe site : https://lovebali.baliprov.go.id/ 

- excursiile opționale menționate în program, pentru cei care optează pentru toate excursiile se oferă un discount , în loc de 435 euro/persoană total excursii pachetul total va costa 395 euro/persoană. Se menționează la înscriere și excursiile dorite

- orice alte cheltuieli personale

CONDITII DE ÎNSCRIERE : Avans 1000 euro/persoană la înscriere și diferența cu 30 de zile înainte de plecare.

CONDIȚII DE CĂLĂTORIE : Pașaport valabil minim 6 luni de la data călătoriei, asigurare medicală de călătorie

UTILE : Locurile în avion se repartizează de către compania aeriană, de obicei unul lângă altul dar nu este garantat, pentru cei care doresc locuri alăturate garantat se achită o taxă de 100 euro/persoană. 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.