Bangkok + Pattaya

3 nopti hotel Bayioke 4* Bangkok + 6 nopti hotel P Plus 4* Pattaya

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 26.10 - 06.11.2023
Last minute
from
1599
1199
persoana/sejur

Ziua 1 -2 ( joi 26.10 - vineri 27.10 ) : Intalnire pe aeroportul din Cluj Napoca la ora 19:00, zborul decoleaza la ora 21:00 cu o escala in Istanbul de 3 ore, sosim in Bangkok a doua zi la ora 15:25, transfer si cazare la hotel Baiyoke Sky 4* , cel mai inalt hotel din Bangkok. Link hotel : https://www.baiyokehotel.com/

Ziua 3 ( sambata 28.10 ) : Mic dejun, incepem sa exploram Bangkokul in cadrul unui tur organizat inclus in tarif, ne va prelua autocarul de la hotel si vom vizita Palatului Regal, Wat Pho si centrul Bangkokului. Marele Palat este cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei. A fost construit in 1782 si a fost centrul puterii timp de 150 de ani, fiecare cladire fiind o uimitoare munca a stilului thailandez si european. Vizitam apoi templul Wat Pho (Budha Culcat – statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungime, cu talpi frumos incrustate in sidef). Dupa masa retur la hotel. Noaptea va recomandat distractie la roof top barurile din Bangkok.

Travel Planner: Your guide to the best places to eat, drink, and shop in  Bangkok

Ziua 4 ( duminica 29.10 ) : Mic dejun, azi vom vizita celebra Piata plutitoare situata langa Bangkok si de asemenea piata feroviara unde atunci cand vine trenul toti comercianti retrag putin terasa ca acesta sa aiba loc sa treaca chiar pe deasupra marfii expuse, tur inclus in tarif. Seara, optional, croaziera cu cina la 50 euro/pers.

17 Floating Markets In Bangkok In 2023: How To Reach, Famous For & Timings

Ziua 5 ( luni 30.10 ) : Mic dejun, ne va prelua autocarul de la hotel pentru transfer in zona Pattaya la hotelul P Plus Pattaya 4*, link hotel : https://www.pplushotelpattaya.com/ . Timp liber.

P Plus Hotel, Pattaya – Updated 2023 Prices

Ziua 6 ( marti 31.10 ) : Mic dejun, timp liber pentru relaxare.

Ziua 7 ( miercuri 1.11 ) : Mic dejun, optional excursie la Gradinile Nong Nooch una dintre cele mai spectaculoase gradini botanice din lume cu o varietate extraordinara de plante exotice, tot in cadrul acestei excursii avem parte si de un spectacol cu elefanti. Tarif 45 euro/pers cu pranzul inclus.

Nong Nooch Tropical Botanical Garden - Klook

Ziua 8 ( joi 2.11 ) : Mic dejun, timp liber pentru relaxare.

Ziua 9 ( vineri 3.11 ) : Mic dejun, optional excursie cu barca la Coral Island , o insula superba unde aveti posibilitatea sa faceti si snorkeling iar apoi sa va bucurati de plaja si relaxare pe una dintre cele mai frumoase insule apropiate de Pattaya. Tarif 50 euro/pers cu pranzul inclus.

Day Trip to Pattaya City & Koh Larn Island Tour From Bangkok | GetYourGuide

Ziua 10 ( sambata 4.11 ) : Mic dejun, timp liber. Seara optional participare la spectacolul de cabaret Alcazar tarif 30 euro/pers .

Alcazar Cabaret (Pattaya) - All You Need to Know BEFORE You Go

Ziua 11 - 12 ( duminica 5.11 - luni 6.11 ) : Mic dejun, eliberare camere pana la ora 12:00, bagajele se pot lasa in camera de bagaje si va puteti bucura de o zi de relaxare pana dupa mas ain jurul orei 18:00 cand ne va prelua transferul de la hotel spre aeroportul din Bangkok. Avionul decoleaza la ora 23:30, dupa o escala de 2 ore in Istanbul ajungem in Cluj Napoca a doua zi dimineata la ora 08:50.

TARIFE 

1199 EURO/PERS loc in camera dubla

3400 euro/ 2 adulti + copil 2 - 11,99 ani

4500 euro/2 adulti + 2 copii 2 - 11,99 ani

Copii sub 2 ani achita 150 euro, copii peste 12 ani achita tarif de adult.

 

Tariful include :

- cazare 3 nopti cu mic dejun la hotel Baiyoke Sky 4*  si cazare 6 nopti la hotel P Plus Pattaya 4* cu mic dejun

bilete de avion și taxe de aeroport

turul de Bangkok, excursia la piata plutitoare si piata feroviara

- bagaj de mână 10 kg/pers și bagaj de cală 20 kg/pers

- transferurile de la aeroporturi la hoteluri si retur incluse

- insotitor de grup in limba romana

 

Tariful nu include :

- excursiile afisate ca fiind optionale : croaziera cu cina Bangkok, Gradinile Noong Nooch, insula Coral si show Alcazar

- taxa de oras se achita local la ghid 15 euro/persoana/sejur

- taxa de viza pentru Thailanda se achita la sosire pe aeroportul din Bangkok aproximativ 70 euro/persoana

- asigurarea medicala si storno optionala

Conditii de calatorie : pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei, nu exista nici o cerinta legata de vaccinuri sau teste.

Conditii si termene de plata : avans se achita 1000 euro/pers la inscriere si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

Informatii utile : clasificarile hotelurilor sunt facute de catre autoritatile locale din fiecare tara, incercam mereu sa punem cazari cat mai bune in programe insa trebuie sa va adaptati specificului local de clasificare, hotelurile din programele noastre sunt testate de catre ghizii nostri.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.