Limanul ( Chilia Veche)

Limanul ( Chilia Veche)

Delta Dunarii, Romania
Localizare:

Amplasat pe malul drept al Bratului Chilia din Delta Dunarii - cea mai bine conservata Delta din Europa si un important centru din Patrimoniul Mondial UNESCO - in imediata vecinatate a Rezervatiei Naturale Rosca Buhaiova ce gazduieste cea mai spectaculoasa colonie de pelicani salbatici de pe continent, Limanul Resort**** este accesibil atat pe apa, cat si pe uscat.


Dotari si facilitati:
LIMANUL Resort **** ofera 20 locuri in 10 camere duble twin/matrinoniale.
Camerele dotate cumobilier din lemn, au grup sanitar propriu cu uscator de par, apa calda curenta, safe, televizor, acces gratuit la internet. Toate camerele au balcon propriu. 


LIMANULResort****  mai ofera: restaurant si bar, sala de mese cu30 de locuri, living care poate fi modificat in sala de conferinte, piscina pentru adulti si copii, spatiu verde, loc de joaca pentru copii in aer liber, biciclete,sezlong-uri, hamace, parcare pazita,, ambarcatiuni proprii cu motor pentru excursii si pescuit in Delta, acces ambarcatiuni la ponton.

Serviciile de masa se vor servi in restaurant ca si meniu fix.

Accesul la Chilia Veche se face: 
Transport fluvial:
       Cu barca rapida: durata transfer 1h. Plecari din Tulcea la 11.00 si 16.00, 
       Cu transportul naval public (vapoare si/sau catamarane) poate fi consultat pe www.navromdelta.ro (se urmaresteruta Tulcea-Periprava). 
Transport terestru:
       Cu masina: se face transferul cu bacul din Portul Tulcea pana inl ocalitatea Tudor Vladimirescu (din ora in ora, ultimul bac traverseaza la ora19.00), apoi se continua pe DC1 aprox. 70 km pana in Chilia Veche. Accesul se face pe dig de piatra batuta.  Drumul Nu este asfalt.
Transport aerian:
  • Cel mai apropiat aeroport international: Aeroportul Tulcea (77 km pana la Chilia Veche) www.aeroportul-tulcea.ro, Aeroportul Henri Coanda Bucuresti (376 km pana la Chilia Veche) www.bucharestairports.ro
Excursii:
Plimbarile in Delta se fac cu lot ci conduse de conducatori calificati. 
       Trasee cu durata de mars de 3h si grup de min. 4 pers - (excursie in Delta Dunarii pringhioluri si lacuri pentru bird watching, traseu Manastirea Stipoc (singura manasti resituata in Delta Dunarii) - Mila 23)
       Excursie de zi pentruvizitarea Padurii Letea  
       Excursie de 1 zi la Sulina (in grup de minimum 6 pers)

NU ESTE PERMISA INTRODUCEREA PRODUSELOR ALIMENTARE SI BAUTURILOR IN INCINTA PENSIUNII 
 
       Ziua hoteliera incepe la orele 15,00 si se incheie la orele 11,00.Nu se accepta copii mai mici de 7 ani.
 


vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!