Pensiunea Oprisan - Crisan

Pensiunea Oprisan - Crisan

Delta Dunarii, Romania
de la
EUR12733EUR
2 adulti
Localizare: Pensiunea Oprisan este situate in localitatea Crisan, pe malul bratului Sulina, intr-un cadru natural extraordinar oferit de uimitoarea Delta Dunarii. Pensiunea se afle la mila 12 pe canalul Sulina la o distante de 25 de mile de Tulcea la confluenta canalului cu Dunarea Veche.

Acces: Pentru a putea ajunge in acest loc deosebit, plin de salbaticie si inedit, modalitatile de acces sunt cele navale. Zilnic din portul Tulcea aveti urmatoarele optiuni: -nave clasice, plecare la ora 13:30, sosire la ora 16:00; l-a cerere ve putem asigura transportul cu salupa pensiunii din Murighiol sau Tulcea in mijlocului magiei naturii, aproape de salbaticia Deltei Dunarii.

 Cazare: Oaspetii nostri au la dispozitie 7 camere cu baie proprie, LCD cu antena satelit, aer conditionat si incalzire centrala

Restaurant: Pentru savurarea specialitatilor pescaresti gatite fabulos de Tanti Tudosca  aveti la dispozitie terasa in aer liber si un salon spatios si racoros. Printre specialitatile preparate din cel mai proaspat peste si produsele ecologice din ograda familiei va mentionam doar cateva: ciorba de peste, saleu proaspat cu maioneze, crap pe varza, plachie de peste, ciorbe cu perisoare de peste, saramura lipoveneasca, chiftelute de peste, peste prajit, lapte proaspat de la vacutele din ograda pensiunii, oua, branza, salate de icre facute dupa reteta secrete a lui Tanti Tudosca si in plus preparate de pui, porc sau vita.  Excursii: Pentru un sejur complet, familia Oprisan va recomanda plimbarile cu barca pe minunatele si salbaticele canale si lacuri ale Deltei. Aici pot fi surprinse in splendoarea lor grupuri de pelicani, lebede, cormorani, lisite, rate salbatice, egrete, sitari, lopetari si poate chiar vulturii codalbi care sunt recunoscuti ca o raritate in fauna Europei. Totodata veti fi impresionati si de frumusetea florei: nuferi albi si galbeni, jungla de stuf si papura.

 De asemenea organizam plimbari cu salupa pe Canalul Dunarea Veche, la Caraorman si Letea unde intermediem vizitarea padurilor de stejari si a dunelor de nisip (padurile Caraorman si Letea sunt monumente ale naturii) sau la Sulina pentru a putea vedea locul unde se intalneste Dunarea cu Marea Neagra. 


Traseele turistice sunt stabilite de comun acord impreuna cu dumneavoastra. Pentru doritori ii putem initia in tainele pescuitului, si le asiguram gratuit unditele, iar pentru pescarii impatimiti organizam partide de pescuit la urmatoarele specii: crap, somn, stiuca, salau, caras, etc. in locuri bine stiute de localnici. 


 Pe durata deplasarilor veti fi insotiti de cei mai buni cunoscatori ai locurilor

Descoperiti Delta Dunarii la Pensiunea Oprisan a Crisan
 4zile/3nopti a Totul inclus 
 
                Delta Dunarii este un loc magic, inconjurat de ape, care nu inceteaza sa ne surprinda cu peisaje unice si fermecatoare. In completarea acestui tablou frumos si unic, pasarile ne vor insoti pe canalele si lacurile Deltei.
Dorim  sa va oferim un sejur cat mai placut si sa va aratam cele mai frumoase locuri din DELTA, asa cum numai noi localnicii cunoastem.
 
          Propunerea noastra include urmatorul pachet turistic:
- Cazare in camera dubla la pensiunea OPRISAN - 3 nopti;
- Mesele (se va intra cu cina si se va iesi cu micul dejun, iar in cele 2 zile va fi pensiune
completa, in pret fiind incluse si apa plata si tuica facuta din floare de salcam);
- Transfer Murighiol a Crisan si retur, precum si excursiile din cele 2 zile.
 
Politica pentru copii:
- Copiii cu varsta pana la 6 ani a platesc 25% din pretul pachetului;
- Copiii cu varsta intre 6 si 12 ani - platesc 50% din pretul pachetului;
- Copiii cu varsta peste 12 ani - platesc pretul pachetului intreg.
 
          Ziua I   
          Ne vom intalni la debarcaderul din localitatea  Murighiol, in jurul orei 14:00, intr-un punct stabilit de comun acord (de la Tulcea la Murighiol aveti de parcurs o distanta de aprox. 39 km, localitatea Murighiol fiind o poarta de intrare in Delta).
Dupa ce vom lasa masinile in parcare, ne imbarcam si plecam spre Crisan pe urmatorul traseu:
- Bratul Sfantul Gheorghe a canal Uzlina a lac Uzlina a lac Isacova a canal Litcov a canal Lung a canal Sulina (pe acest traseu vom putea admira minunatele peisaje deltaice si vom observa diferite specii de pasari) - Crisan  si sosire la pensiune.
          Dupa ce vom face repartizarea pe camere, vom sta la povesti si vom ciocni un paharel de tuica, iar seara vom servi o masa pescareasca asa cum numai localnicii deltei stiu sa o prepare.
 
            Ziua II
Dupa ce vom  servi  micul dejun, in jurul orei 09:00, ne vom imbarca si vom pleca in excursie pe urmatorul traseu:
- Canal Sulina a Dunarea Veche a canal Bogdaproste  - lac Bogdaproste a lac  La Amiaza a lac Trei Iezere a lac  Radacinos a canal Radacinos a canal Heracleea a localitatea Mila 23 (sat lipovenesc situat pe malul Dunarii Vechi, unde vom putea vedea  case traditionale  cu un farmec aparte). In satul Mila 23 vom face un scurt popas, dupa care ne vom intoarce catre Crisan pe Dunarea Veche.  
Odata ajunsi la pensiune vom servi masa de pranz.  Seara, inainte de cina, vom schimba impresii despre cum a decurs ziua.
 
          Ziua III
Dupa ce vom servi micul dejun, in jurul orei 09:00, ne vom imbarca si vom pleca in excursie pe urmatorul traseu:
- Canal Sulina a Dunarea Veche a canal Magearu a Letea (aici vom vizita localitatea si
padurea cu acelasi nume. Avand in vedere ca distanta dintre localitate si padure este destul de mare, turul de vizitare se va organiza cu o caruta trasa de cai).
- Ulterior, ne vom intoarce la pensiune si vom servi masa de pranz.
Dupa servirea mesei de pranz, cei care doresc vor primi cate o undita si se vor putea distra la un pescuit pe canalul din spatele pensiunii!!!
- Seara- se va servi cina.
 
            Ziua IV
Micul dejun se va servi in jur de ora 09:00, dupa care ne vom imbarca si vom pleca spre localitatea Murighiol.
 
           Nu sunt incluse in pachet:
- Permisul de intrare in delta - 15 lei/pers/sejur;
- Parcarea, costul este de - 20 lei/masina/zi;
- Excursia cu caruta in padurea Letea - 20-25 lei/pers.
- Optional,nu este inclus in pretul pachetului, apus de soare in Delta Dunarii 80 lei/persoana, minim 6 persoane.

Descoperiti Delta Dunarii la Pensiunea Oprisan - Crisan
5 zile /4 nopti a Totul Inclus!!!!!!
  
                Delta Dunarii este un loc magic inconjurat de ape care nu inceteaza sa ne surprinda cu peisaje unice si fermecatoare, in completarea acestui tablou frumos si unic pasarile ne vor insotii pe canalele si lacurile Deltei.
Dorim  sa va oferim un sejur cat mai placut si sa va aratam cele mai frumoase locuri din DELTA, asa cum numai noi localnicii stim.
 
Pachetul include:
- Cazare in camera dubla la pensiunea OPRISAN - 4 nopti;
- Mesele (2 zile pensiune completa - 2 zile demipensiune, in pret fiind incluse si apa plata si tuica facuta din floare de salcam);
- Transfer Murighiol a Crisan si retur, 3 excursii cu barca;
Politica pentru copii:
- Copiii pana la 6 ani a platesc 25% din pretul biletului;
- Copiii intre 6 si 12 ani - platesc 50% din pretul biletului,;
- Copiii peste 12 ani - platesc bilet intreg.
 
Programul propus de noi este urmatorul:
            Ziua I  
            Ne vom intalni la debarcaderul din localitatea  Murighiol, in jurul orei 14:00, intr-un punct stabilit de comun acord (de la Tulcea la Murighiol aveti de parcurs o distanta de 39 Km, localitatea Murighiol fiind o poarta de intrare in Delta).
Dupa ce vom lasa masinile in parcare, ne imbarcam si vom pleca spre Crisan pe urmatorul traseu:
- Bratul Sfantul Gheorghe a canal Uzlina a lac Uzlina a lac Isacova a canal Litcov a canal Lung a canal Sulina (pe acest traseu vom putea admira minunatele peisaje deltaice si vom observa diferite specii de pasari) - Crisan  si sosire la pensiune.
            Dupa ce vom face repartizarea la camere, vom sta la povesti si vom ciocni un paharel de tuica , iar seara vom servi o masa pescareasca asa cum numai localnicii deltei stiu sa o prepare.
 
                Ziua II
Dupa ce vom  servi  micul dejun, in jurul orei 09:00, ne vom imbarca si vom pleca in excursie pe urmatorul traseu:
- Canal Sulina a Dunarea Veche a canal Bogdaproste  - lac Bogdaproste a lac  La Amiaza a lac Trei Iezere a lac  Radacinos a canal Radacinos a canal Heracleea a localitatea Mila 23 (sat lipovenesc situat pe malul Dunarii Vechi unde vom putea vedea  case traditionale  cu un farmec aparte). In satul Mila 23 vom face un scurt popas dupa care ne vom intoarce catre Crisan pe Dunarea Veche.  
Odata ajunsi la pensiune vom servi masa de pranz , program liber , seara vom servi cina.
 
            Ziua III
Dupa ce vom servi micul dejun, in jurul orei 09:00, ne vom imbarca si vom pleca in excursie pe urmatorul traseu:
- Canal Sulina a Dunarea Veche a canal Magearu a Letea (aici vom vizita localitatea si
padurea cu acelasi nume,deoarece din localiate pana in padure distanta este destul de mare pentru a putea merge pe jos,turul se va organiza cu caruta trasa de cai).
- Ne vom intoarce la pensiune si vom servi masa de pranz .
Dupa servirea mesei de pranz cei care doresc vor primi cate o undita si se vor putea distra la un pescuit pe canalul din spatele pensiunii!!!
- Seara-cina.
 
Ziua IV
Dupa ce vom servi micul dejun, in jurul orei 09:00, ne vom imbarca si vom pleca in excursie pe urmatorul traseu:
- Canal Sulina-varsarea dunarii in mare-plaja Sulina-vizitarea orasului Sulina, aceasta excursie dureaza o zi, masa de pranz o vom servi in oras (nu este inclusa in pachet)
- Spre seara ne vom intoarce catre pensiune ,
- Seara a cina.
 
 
 
                Ziua V
Micul dejun se va servi in jur de ora 09:00, dupa care ne vom imbarca si vom pleca spre localitatea Murighiol.
 
In pachet nu sunt incluse:
         -Permisul de intrare in delta 15 lei/pers/sejur,
         -Parcarea, costul este de 20 lei/masina/zi,
         -Excursia cu caruta in padurea Letea 20-25 lei/pers.
         -Optional, nu este inclus in pretul pachetului, apus de soare in Delta Dunarii,80 lei/persoana, minim 6 persoane.

vezi mai multe

Hotel facilities

Aer conditionat
Animale de companie mici
Articole de toaleta
Baie cu cada
Baie cu dus
Bar
Birdwatching
Camere cu vedere la gradina
Centrala termica
Debarcader
Deschis non-stop
Dulap
Excursii
Fax
Flat TV
Foisor
Frigider in bucatarie
Gradina
Gratar in curte
Hotel pentru familii cu copii
Incalzire centrala
Informatii turistice
Internet in camera
Living
Loc de joaca
Mobilier balcon
Parcare
Pardoseala cu parchet
Pescuit
Plasa impotriva insectelor
Receptie
Restaurant
Restaurant a la carte pescaresc
Restaurant cu specific romanesc
Sala de mese
Servicii de transfer
Serviciu de pastrare a bagajelor
Serviciu de pastrare a obiectelor uitate
Terasa
TV living
TV prin cablu
Wi-Fi

vezi mai mult

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
cauta
31
cauta