MS DIANA - Nava Croaziera Delta Dunarii / ORSOVA

MS DIANA - Nava Croaziera Delta Dunarii / ORSOVA

Delta Dunarii, Romania
TULCEA - Nufaru / ORSOVA - in functie de croaziera
Descriere generala: Nava Diana este un vapor de dimensiuni relativ reduse, cu trei punti, dar are un farmec si un stil aparte. Este construita in Olanda in 1967, fiind una dintre navele cele mai solicitate datorita pescajului redus de 1,4 metri. Acest lucru permite navigatia pe canale si pe ape cu adancime mai mica, intr-o adevarata aventura in mijlocul naturii! Nava are o lungime de peste 78 de metri si o latime de 7,8 m.
Cazare: Cabinele navei, clasificate la 4 stele, sunt dispuse pe 2 punti, suprapuse, in babord si tribord. Fiecare parte are cate o denumire, respectiv bratele Dunarii: Chilia, Sfantu Gheorghe, Sulina si Fluviul Dunarea. Mai mult, fiecare cabina va avea o denumire proprie, a localitatilor din Delta.
Nava dispune de 25 cabine duble cu pat twin sau matrimonial si 7 apartamente pentru 4 persoane. Cabinele de 2 locuri au suprafata de 10 mp!; apartamentele au 20 mp!

Facilitati cazare: aer conditionat, baie cu dus pentru fiecare cabina, tv led cu programe prin satelit, telefon, internet, consumabile baie, set de prosoape, papuci, halat de baie.

Restaurant si masa: nava dispune de un restaurant cochet cu mese de 4 sau 6 persoane, unde se poate servi masa in regim pensiune completa, mic dejun bufet, iar restul meselor in functie de preferintele turistilor (variante de meniu), cu meniu din peste sau din carne de pui/porc.
De asemenea, pe puntea principala exista un bar-salon. Tot in salon exista un sistem de karaoke, tv cu diagonala mare, ring de dans. Aici se vor organiza degustarile de vinuri si programele artistice ale comunitatilor din Delta Dunarii.

Facilitati generale: la bord exista biciclete care se pot folosi gratuit in porturile unde nava acosteaza, de asemenea exista si aparatura fitness pentru cei care doresc s urmareasca un frumos rasarit sau apus in timp ce fac sport, sezlonguri cu saltele pe puntea superioara. 

Tot ca un rasfat, turistii vor fi intampinati cu sampanie si ciocolata la imbarcare, ciocolata care poate fi achizitionata suplimentar la bordul navei.
Va exista un magazin de suveniruri, unde turistii  pot procura o amintire cu insemnele navei.
Parcarea este gratuita si pazita in portul de imbarcare Nufaru, pentru toata perioada croazierei.

Excursii: in pachetul de servicii sunt incluse numeroase excursii in porturile de pe cele trei brate ale Dunarii si din Ismail (Ucraina). De asemenea, se vor vizita plajele salbatice, unde se varsa Dunarea in mare, Padurea Letea, principalele obiective turistice din Sulina, Sfantu Gheorghe, Tulcea, Satul Pescaresc, dar si din Ismail. In Ismail va fi organizata o masa traditionala la unul dintre cele mai bune restaurante din oras (singura data cand masa va fi servita in afara navei).

Optional se pot organiza excursii cu caiacele pe canale, tir cu arcul, iar in Ismail, doritorii pot opta pentru traditionala baie ruseasca.

 
Protocolul cu masurile de prevenire a infectiei Sars COV 2 implementat la bordul navei MS Diana
- Test Covid PCR (contract Clinica Routine Med Tulcea) sau vaccin
- Dezinfectie bagaje cu nebulizator ultrasonic 3D aflat la bord sisolutie peroxid de hidrogen
- Termoscanner fara atingere pentru masurarea temperaturii
- Dezinfectie maini
- Covor cu dezinfectant
Masuri la bord:
- Contract dezinfectie prin nebulizare inainte de fiecare nou sejur a Dr. Clean, firma autorizata DDD
- Dezinfectant amplasat la intrare in bar, restaurant, terasa,toaleta comuna, receptie, holuri
- Dezinfectia suprafetelor prin pulverizare si stergere dupafiecare folosire
 
Masuri in excursii:
- Tot personalul cu care se intra in contact in Ucraina are test PCR Covid negativ (conform legislatiei din Ucraina): ghid, sofer, reprezentanti firma agenturare.
- Purtarea mastii
- Spalare pe maini
- Dezinfectia suprafetelor cu care vin in contact turistii peparcursul deplasarii si sunt sub controlul personalului dela bord sau al partenerilor selectatia barca, autocar,biciclete
- Termometrizare la intoarcerea la bord
- Dezinfectia suprafetelor cu substante biocide avizate deMinisterul Sanatatii.
 
Conditii financiare - Termene de plata:
50% din pretul pachetului turistic la inscriere; 50% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea inceperii sejurului.
 
Conditii de anulare/penalizari:
- 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dinmomentul inscrierii pana la 30 zile inaintea inceperii sejurului;
- 30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face inintervalul 30 zile a 15 zile inaintea inceperii sejurului;
- 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face inintervalul 14 zile a 7 zile inaintea inceperii sejurului;
- 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea seface in cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii.
 
Conditii de calatorie in Ucraina - documente necesare calatoriei:
- PASAPORT VALABIL;
- Asigurare medicala valabila pe teritoriul Ucrainei. Aceasta asigurare nu este inclusa in pret, insa este obligatorie si seachita suplimentar si poate la pachet cu asigurarea medicala pe teritoriul Romaniei
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
CROAZIERA aORSOVA - BELGRADa CAZANELE DUNRII - ROMANIA LACUL DE ARGINT - SERBIA CETATEA GOLUBAC - SERBIA BELGRAD Orsova -  Veliko Gradiste - Belgrad
5 zile / 4 nopti (joi a luni)
MAI a OCTOMBRIE 2022

Sejur Mai - 05 a 09.05.2022 / 26 a 30.05.2022Sejur Iunie - 09 a 13.06.2022 / 23 a 27.06.2022
Sejur Iulie - 30.06 a 04.07.2022 / 14 a 18.07.2022
Sejur August - 04 a 08.08.2022 / 26 a 30.08.2022
Sejur Septembrie - 01 a 05.09.2022 / 22 a 26.09.2022
Sejur Octombrie - 06 a 10.10.2022 / 20 a 24.10.2022Admir cea mai frumoas parad a unui fluviu din Europa chiar de la plecare. Frumoasa Dunre albastr iti dezvluie cele mai spectaculoase peisaje la Portle de Fier, la granita dintre Romania si Serbia. Cazanele reprezint cea mai pitoreasc zon a defileului Dunrii la trecerea prin Muntii Carpati. Pe parcursul croazierei vei descoperi orase mici si pitoresti precum Veliko Gradiste cu aLacul de Arginta, Golubac cu cetatea care rsare din staca muntilor si agrdina dragonilora, dar si Belgrad, aorasul alba cu o vechime demn de invidiat de multe alte orase din Europa si chiar din lume.

ZIUA 1
Plecm din Orsova si ne indreptm ctre primul port: Veliko Gradiste. Intr in atmosfera de croazier servind pranzul intr-unul dintre cele mai spectaculoase peisaje oferite de Dunre la Cazanele Mici si Mari. Ghidul nostru iti va satisface curiozitatea cu detalii despre punctele de atractie de pe traseu: Donji Milanovac, Lepenski Vir, Golubac. Odat ajunsi la destinatia noastr, te invitm s vizitezi Veliko Gradiste, un orsel traditional, cu multe grdini cu flori si terase cochete.

ZIUA 2
Trezeste-te dimineat si ia micul dejun admirand frumosul Veliko Gradiste, dup care pregteste-te s vizitezi Viminacium, parcul arheologic care a fost inclus in lista monumentelor culturale de important exceptional din Serbia pentru complexul urban din secoul I, din vremea impratului Traian. Pranzul il vei lua pe nav, in Belgrad, dup care iti oferim un tur organizat al centrului istoric cu Piata Republicii, statuia ecvestr a cneazului Mihail Obrenovici, Platoul Zoran Gingici, faantana in stil roman Delijska si strada pietonal Skadarlija, cel mai boem loc din Belgrad.

ZIUA 3
S petreci 2 zile in Belgrad nu este niciodat prea mult. Sunt atat de multe lucruri de vizitat incat sigur itii vei dori s revii. Alege dintre excursiile incluse sau optionale si vei rmane cu amintiri de neuitat, iar seara te asteptm inapoi la cin cu program traditional.

ZIUA 4
In timp ce tu te bucuri inc de somn, noi ridicm ancora si te conducem spre Veliko Gradiste. Pentru cei mai matinali dintre pasageri oferim peisaje spectaculoase pe drum, insotite de descrierile pline de farmec ale ghidului. Odat ajunsi la destinatie itii oferim un tur la Cetatea Golubac, la situl arheologic Lepenski Vir, supranumit aprimul oras din Europaa, precum si multe alte surprize. Seara te poti plimba prin centrul orasului, sau la Lacul de Argint.

ZIUA 5
Aventura noastr se apropie usor-usor de final. Este ziua in care lsm in urm toate locurile spectaculoase si surprinztoare pe care le-am vizitat pe parcursul cltoriei noastre si pornim, dup micul dejun, spre Romania. De-a lungul croazierei ctre Orsova ne vom bucura privirea din nou cu peisajele oferite de Cazanele Mari si Mici, de chipul lui Decebal pe un mal si de Tabula Traiana pe malul Sarbesc.


REDUCERI SI GRATUITTI

- COPIII INTRE 0 si 3 ANI BENEFICIAZ DE GRATUITATE 
- COPIII INTRE 4 SI 10 ANI AU 30% REDUCERE


CROAZIERA aORSOVA a NOVI SADa CAZANELE DUNRII - ROMANIA NOVI SAD - SERBIA CETATEA GOLUBAC - SERBIA BELGRAD - SERBIA Orsova - Veliko Gradiste - Belgrad - Novi Sad

 7 zile / 6 nopti 

Sejur Mai - 19 a 25.05.2022Sejur Iunie - 16 a 22.06.2022
Sejur Iulie - 07 a 13.07.2022
Sejur August - 11 a 17.08.2022
Sejur Septembrie - 08 a 14.09.2022
Sejur Octombrie - 13 a 19.10.2022 ZIUA 1
Plecm din Orsova si ne indreptm ctre primul port: Veliko Gradiste. Intr in atmosfera de croazier servind pranzul intr-unul dintre cele mai spectaculoase peisaje oferite de Dunre la Cazanele Mici si Mari. Ghidul nostru iti va satisface curiozitatea cu detalii despre punctele de atractie de pe traseu: Donji Milanovac, Lepenski Vir, Golubac. Odat ajunsi la destinatia noastr, te invitm s vizitezi Veliko Gradiste, un orsel traditional, cu multe grdini cu flori si terase cochete.

ZIUA 2
Trezeste-te dimineat si ia micul dejun admirand frumosul Veliko Gradiste, dup care pregteste-te s vizitezi Viminacium, parcul arheologic care a fost inclus in lista monumentelor culturale de important exceptional din Serbia pentru complexul urban din secolul I, din vremea impratului Traian. Pranzul il vei lua pe nav, in Belgrad, dup care iti oferim un tur organizat al centrului istoric cu Piata Republicii, statuia ecvestr a cneazului Mihail Obrenovici, Platoul Zoran Gingici, faantana in stil roman Delijska si strada pietonal Skadarlija, cel mai boem loc din Belgrad.

ZIUA 3
Iti oferim in prima parte a zilei un tur de cetate in Belgrad, dup care te invitm la bordul navei s iei pranzul si s admiri privelistea spectaculoas de-a lungul drumului spre Novi Sad. Odat ajunsi la destinatie, ultimele raze ale soarelui te vor mangaia in timp ce admiri din Cetatea Petrovaradin panorama orasului Novi Sad, Capitala Cultural European in anul 2022. Cu galerii de art, observator astronomic, catacombe, restaurante si terase, cetatea Petrovaradin iti va incanta seara.

ZIUA 4
ti propunem dou orase intr-o zi. In prima parte a zilei viziteaz Sremski Karlovaci, orasul vinului, al culturii si al spiritualittii. Admir superba piat central a orasului, cu cldirile ei faimoase, si descoper cheia iubirii si a vietii la Fantana cu Patru Lei. A doua parte a zilei este dedicat cochetului oras Novi Sad al crui centru istoric va intra rapid in topul amintirilor tale din aceast croazier. Turnul cu ceas al crui ore se pot vedea de pe malul opus al Dunrii, Planetarium-ul cu cel mai mare telescop public din lume, Piata Liberttii si strada pietonal Dunavska sunt doar cateva dintre atractiile pe care ti le propunem inainte de cina cu program traditional de la bordul navei.

ZIUA 5
Dimineata ridicm ancora si prsim superbele atractii din Novi Sad pentru a ne reintoarce in Belgrad, unde sunt atat de multe lucruri de vizitat incat sigur iti vei dori s revii. Alege dintre excursiile incluse sau optonale si vei rmane cu amintiri de neuitat. Bucur-te de centrul istoric al Belgradului, de parcuri si terase, iar dac esti fan shopping atunci ai ajuns in locul potrivit cci Belgradul are si latura modern si cosmopolit, cu multe mall-uri si magazine de brand. Dup o zi atat de incrcat, seara te aateptm inapoi la bord s te delectezi la cin cu un program traditional.

ZIUA 6
In timp ce tu te bucuri inc de somn, noi ridicm ancora si te conducem spre Veliko Gradiste. Pentru cei mai matinali dintre pasageri oferim peisaje spectaculoase pe drum, insotite de descrierile pline de farmec ale ghidului. Odat ajunsi la destinatie itii oferim un tur la Cetatea Golubac, la situl arheologic Lepenski Vir, supranumit aprimul oras din Europaa, precum si multe alte surprize. Seara te poti plimba prin centrul orasului, sau la Lacul de Argint.

ZIUA 7
Aventura noastr se apropie usor-usor de final. Este ziua in care lsm in urm toate locurile spectaculoase si surprinztoare pe care le-am vizitat pe parcursul cltoriei noastre si pornim, dup micul dejun, spre Romania. De-a lungul croazierei ctre Orsova ne vom bucura privirea din nou cu peisajele oferite de Cazanele Mari si Mici, de chipul lui Decebal pe un mal si de Tabula Traiana pe malul Sarbesc.

REDUCERI SI GRATUITTI

- COPIII INTRE 0 si 3 ANI BENEFICIAZ DE GRATUITATE 
- COPIII INTRE 4 SI 10 ANI AU 30% REDUCERE
CROAZIERA aORCaOVA a VUKOVARa NOVI SAD - SERBIA BELGRAD - SERBIA VUKOVAR - CROATIA CAZANELE DUNRII - ROMAaNIA OrCaova as Veliko GradiLAte as Belgrad as Novi Sad as Vukovar 

8 zile / 7 nopti 
Sejur iulie : 21 a 28.07.2022
Sejur august: 18 a 25.08.2022ZIUA 1
Plecm din Orsova si ne indreptm ctre primul port: Veliko Gradiste. Intr in atmosfera de croazier servind pranzul intr-unul dintre cele mai spectaculoase peisaje oferite de Dunre la Cazanele Mici si Mari. Ghidul nostru iti va satisface curiozitatea cu detalii despre punctele de atractie de pe traseu: Donji Milanovac, Lepenski Vir, Golubac. Odat ajunsi la destinatia noastr, te invitm s vizitezi Veliko Gradiste, un orsel traditional, cu multe grdini cu flori si terase cochete.

 ZIUA 2
Trezeste-te dimineat si ia micul dejun admirand frumosul Veliko Gradiste, dup care pregteste-te s vizitezi Viminacium, parcul arheologic care a fost inclus in lista monumentelor culturale de important exceptional din Serbia pentru complexul urban din secolul I, din vremea impratului Traian. Pranzul il vei lua pe nav, in Belgrad, dup care iti oferim un tur organizat al centrului istoric cu Piata Republicii, statuia ecvestr cneazului Mihail Obrenovici, Platoul Zoran Gingici, faantana in stil roman Delijska si strada pietonal Skadarlija, cel mai boem loc din Belgrad.

 ZIUA 3
Iti oferim in prima parte a zilei un tur de cetate in Belgrad, dup care te invitm la bordul navei s iei pranzul si s admiri privelistea spectaculoas de-a lungul drumului spre Novi Sad. Odat ajunsi la destinatie, ultimele raze ale soarelui te vor mangaia in timp ce admiri din Cetatea Petrovaradin panorama orasului Novi Sad, Capitala Cultural European in anul 2022. Cu galerii de art, observator astronomic, catacombe, restaurante si terase, cetatea Petrovaradin iti va incanta seara.

 ZIUA 4
ti propunem dou orase intr-o zi. In prima parte a zilei viziteaz Sremski Karlovaci, orasul vinului, al culturii si al spiritualittii. Admir superba piat central a orasului, cu cldirile ei faimoase, si descoper cheia iubirii si a vietii la Fantana cu Patru Lei. A doua parte a zilei este dedicat cochetului oras Novi Sad al crui centru istoric va intra rapid in topul amintirilor tale din aceast croazier. Turnul cu ceas al crui ore se pot vedea de pe malul opus al Dunrii, Planetarium-ul cu cel mai mare telescop public din lume, Piata Liberttii si strada pietonal Dunavska sunt doar cateva dintre atractiile pe care ti le propunem

 ZIUA 5
Ridicm ancora dis-de-dimineat si ne indreptm ctre pitoreasca Croatie. In prima parte a zilei poposim in Vukovar pentru un tur al orasului ce va include Muzeul de Cultur, Castelul Eltz, turnul de ap, dar si Insula Vukovar. Dup pranzul luat la bordul navei, si cu forte proaspete, v invitm s vizitati orasul Osijek si Parcul Natural Kopacki Rit. In Osijek, orazul care inc pstreaz amprentele imperiilor Habsburgic si Otoman, poti vizita Piata Ante Starevi in form de triunghi isoscel, catedrala Sf. Petru si Pavel, precum si gusta din bunttile gastronomice: kulen, venison sau riblji paprikas. La Parcul Natural Kopacki Rit, asemntor Deltei Dunrii, iti vei delecta privirea cu 260 de specii de psri, 40 de specii de pesti si 140 de specii de plante. 

 ZIUA 6
Dimineaaa ridicm ancora si prsim superbele atractii din Vukovar pentru a ne reintoarce in Belgrad, unde  sunt atat de multe lucruri de vizitat incat sigur iti vei dori s revii. Alege dintre excursiile incluse sau optonale si vei rmane cu amintiri de neuitat. Bucur-te de centrul istoric al Belgradului, de parcuri si terase, iar dac esti fan shopping atunci ai ajuns in locul potrivit cci Belgradul are si latura modern si cosmopolit, cu multe mall-uri si magazine de brand. Dup o zi atat de incrcat, seara te aateptm inapoi la bord s te delectezi la cin cu un program traditional.
 ZIUA 7
In timp ce tu te bucuri inc de somn, noi ridicm ancora si te conducem spre Veliko Gradiste. Pentru cei mai matinali dintre pasageri oferim peisaje spectaculoase pe drum, insotite de descrierile pline de farmec ale ghidului. Odat ajunsi la destinatie itii oferim un tur la Cetatea Golubac, la situl arheologic Lepenski Vir, supranumit aprimul oras din Europaa, precum si multe alte surprize. Seara te poti plimba prin centrul orasului, sau la Lacul de Argint.

 ZIUA 8
Aventura noastr se apropie usor-usor de final. Este ziua in care lsm in urm toate locurile spectaculoase si surprinztoare pe care le-am vizitat pe parcursul cltoriei noastre si pornim, dup micul dejun, spre Romania. De-a lungul croazierei ctre Orsova ne vom bucura privirea din nou cu peisajele oferite de Cazanele Mari si Mici, de chipul lui Decebal pe un mal si de Tabula Traiana pe malul Sarbesc.


REDUCERI SI GRATUITTI

- COPIII INTRE 0 si 3 ANI BENEFICIAZ DE GRATUITATE 
- COPIII INTRE 4 SI 10 ANI AU 30% REDUCEREProgram 'Simfonia Deltei' 2022


 Croaziera de Sfintele Pasti  - 'Descoperim bratul Sulina '       Vineri, 22.04 - Luni, 25.04  (4 zile/ 3 nopti )


ZIUA 1
- Imbarcare din portul Nufru, la 10 km de Tulcea a ora 13.00 
Croazier ctre Sulina Dup un drum plin de frumuseti, in btaia vantului si atingerile naturii, MS Diana ajunge la Sulina, Bratul Sulina sau Canalul Sulina este cel mai scurt brat din Delta Dunrii, avand o lungime aproximativ, de 70 de kilometri. Totodat, este cel mai drept brat al Deltei si a aprut ca urmare a ramificrii bratului Tulcea. Se vars in Marea Neagr, chiar in dreptul orasului cu acelasi nume. 
- Cina cpitanului a ora 19.00 
- Concurs cu tombol - ora 21.00 la care toti castig, ins doar unul va fi marele castigtor al premiului surpriz oferit de cpitan.

ZIUA 2
- Mic dejun a ora 08.00 
- Excursie Pdurea Letea a ora 09.00 Dup un drum de aproximativ o or pe canale, in care vom admira nuferi, pelicani, lebede si nu numai, odat ajunsi in Letea, vom porni intr-un adevrat safari in care vom vedea caii slbatici dar si stejarii seculari, dunele cu nisipul cel mai fin sau lianele specifice pdurilor tropicale si vom poposi si la oaza cu ap srat cu proprietti tmduitoare. Pdurea Letea este cea mai veche rezervatie natural din Romania si cea mai nordic pdure subtropical din Europa. 
- Pranz a ora 14.00 
-Program liber pentru a descoperi pe cont propriu farmecul locului, care atrage in permanent si numerosi turisti strini. Plaja la malul mrii poate fi una dintre optiuni. 
- Cina Ajun de Sfintele Pasti a ora 19.00 
- Spectacol ansamblul dobrogean - ora 20.30 v va binedispune cu balade si cantece ritmate.

ZIUA 3
- Mic dejun de Paste a ora 08.00 
- Excursie in orasul Sulina a ora 10.00 Un ghid pasionat de istoria si povestile locurilor v va purta la pas cu inspiratie si cu umor prin locuri celebre ale unor vremuri apuse ale unui pranz care era ca o mini Europa a 21 de nationalitti si 6 culte religioase. Povesti cu pirati, cu dudui curtate de domni de la Comisiunea European in urm cu mai bine de 150 de ani, case cu diferite arhitecturi, lcasuri de cult cu istorii grozave, cimitirul care este unul dintre cele trei cimitire-obiective turistice, alturi de Cimitirul Vesel de la Spanta si Cimitirul Bellu. Punctul terminus este plaja de la malul mrii, cu nisip cu adevrat fin. 
- Pranz traditional a ora 13.00 
- Program liber Timp liber pentru fiecare in care puteti opta pentru relaxare la bord, o plimbare prin oras sau spre plaja in care sigur veti avea cele mai interesante selfi-uri. Cu bicicletele sau pe jos, o plimbare in care aproape ca veti traversa orasul se intinde pe 3 km pan la mare. 
 - Cina festiv - ora 20.00 
- Program artistic la bord - ora 21.00 Un ansamblu de etnie greac va face un spectacol de zile mari. Dac vei fi atent,poti deveni si tu un Zorba Grecu.

ZIUA 4
Aventura noastr se apropie usor-usor de final. Este ziua in care lsm in urm toate locurile spectaculoase si surprinztoare pe care le-am vizitat de-a lungul cltoriei noastre si pornim, dup micul dejun, spre Nufru, Tulcea. Vom avea parte de o degustare de ciocolat de la fabrica artizanal La Ciocolaterie si vom debarca* in jurul orei 12.00 *OPTIONAL ZIUA 5 ( continuare sejur cu a 4 a noapte, 75 euro/pers ): Centru de echitatie Real Racing - plimbare cu trsura, Degustare de vinuri Crama Hamangia, invitat special, Vizit in Satul Pescresc Traditional.


Politici copii:

- Intre 4 si 7 ani  - 70% reducere
- Intre 8 si 12 ani - 50% reducere
 - Intre 13 si 16 ani - 30% reducere

0 - 6 ani fara test
6 - 16 ani test PCR nu mai vechi de 72 ore
Peste 16 ani vaccin sau test PCR
Cazarea familiilor cu copii se face in apartamente cu un pat matrimonial si unul sau dou paturi single. Copiii sub 3 ani au gratuitate daca dorm in acelasi pat cu printii
 
 
SERVICII INCLUSE / NEINCLUSE:
Programul include:
- Aperitive si bauturi la imbarcare
- Mesele principale la bord sau la tarm, in timpul excursiilor,conform programului
- Bauturi: bere si vin, cafea/ceai/suc pe timpul meselor de labord
- Apa plata si carbogazoasa tot timpul croazierei
- Excursii ghidate conform programului
- Acces la biciclete
- Programe artistice la bord
- Test simplu Covid unde este cazul
- Parcare auto pazita
 
Programul nu include:
- Test Covid PCR
- Asigurare medicala (obligatorie)
- Asigurare storno
- bilet Teatrul de Opera si Balet (pret variabil)
- Bauturi bar
- Baia ruseasca
 

vezi mai multe

Hotel facilities

Aer conditionat
Aerobic
Articole de toaleta
Baie cu dus
Bar
Birdwatching
Caiac
Canapea extensibila
Carti de joc
Ciclism
Ciocolaterie
Debarcader
Disco
Dulap
Echipament audio-video
Excursii
Fitness
Flat TV
Gimnastica
Halat de baie
Incalzire centrala
Informatii turistice
Internet Cafe
Internet in camera
Jocuri video
Karaoke
Magazin cu suveniruri
Miniclub
Muzica live
Papuci de baie
Parcare
Pardoseala cu mocheta
Pescuit
Ponton
Prosoape de rezerva
Rampa pentru persoane cu dizabilitati
Receptie 24 h
Restaurant
Restaurant a la carte pescaresc
Restaurant in regim all inclusive
Room Service
Rummy
Sah
Seri tematice
Sezlonguri
Sistem de supraveghere video
Spectacole
Telefon
Terasa
TV prin cablu
Uscator de par
Wi-Fi

vezi mai mult

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!