Pensiunea DELTA PARADIS MURIGHIOL

Pensiunea DELTA PARADIS MURIGHIOL

Delta Dunarii, Romania
de la
EUR11285EUR
2 adulti
DESCRIERE 

 Pensiunea Delta Paradis este destinatia perfect pentru a v petrece sejururi si vacante in Delta Dunrii, departe de zgomotul si asfaltul oraselor, dat fiind localizarea acesteia pe o insul in cursul apelor Canalului Dunavt, la 10 minute de Lacul Razim, cel mai mare lac din Romania. Cuvintele care descriu Pensiunea sunt: natur, ap, stuf, relaxare, liniste si pescuit. 


 LOCALIZARE Pensiunea Delta Paradis este situat pe Canalul Dunavt, la o distant de aproximativ 10 minute pan in gura Lacului Razim. Pensiunea poate fi accesat numai pe ap, prin urmare v veti afla pe o insul inconjurat de ape: de minunata Delta Dunrii. Transferul cu barca de la parcare la Pensiune poate reprezenta una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le veti avea din Delta Dunrii. 


 DETALII PRIVIND ACCESUL AUTO SI TRANSFERUL CU BARCA Debarcaderul si parcarea Pensiunii se afl in localitatea PLOPU, respectiv din strada Fecioarei (sau strada Bisericii conform GPS), pe un drum de pmant de aproximativ 2 km, circulabil in conditii normale fr probleme pentru autoturisme, se ajunge la Cherhana, unde sunt amplasate debarcaderul si parcarea pensiunii. Dac veniti din Murighiol, Biserica din Plopu este situat pe partea dreapt a carosabilului, iar strada Fecioarei este prima strad la stanga, dup Biseric. Dac veniti din Sarinasuf, Biserica din Plopu este situat pe partea stang a carosabilului, iar strada Fecioarei este prima strad la dreapta, inainte de Biseric. Accesul auto pan in localitatea Plopul se poate face din Tulcea prin DJ222C, localittile: - Malcoci, Nufru, Bltenii de Sus, Bestepe, Mahmudia, Murighiol, Plopul; sau - Agighiol, Valea Nucarilor, Iazurile, Colina, Sarinasuf, Plopul. Soseaua pe ambele variante de drum este asfaltat, circulandu-se in conditii foarte bune, durata traseului auto fiind de circa 40 minute. Durata transferului cu barca de la debarcaderul din loc. Plopul pan la Pensiune este de circa 15-20 minute, in functie de perioada anului si de volumul apelor Deltei. Debarcaderul din Dunavtu de Sus poate fi accesat auto din Tulcea prin DJ222C, localittile: Malcoci, Nufru, Bltenii de Sus, Bestepe, Mahmudia, Murighiol, Dunavtu de Sus. Durata traseului auto este de circa 50 minute. Durata transferului cu barca de la debarcaderul din Dunavt pan la Pensiune este, de asemenea, de circa 50 minute. Mai tarziu de ora 21:00 sau pe timpul noptii, NU efectum transferuri cu barca, deoarece schimbrile de temperatur dintre zi si noapte, fac ca vizibilitatea s fie redus sau chiar zero dup lsarea intunericului din cauza cetii si nu ne asumm realizarea transferului in conditii de sigurant.


UNITTI DE CAZARE 
Pensiunea Delta Paradis este compus din 2 unitti de cazare: 

- Delta Paradis 1 a cldire cu 2 etaje: la etajul I functioneaz 9 camere triple si la etajul al II-lea 5 camere triple si un apartament. Accesul intre etaje se face pe scri. Toate camerele au balcon fie cu vedere la Canalul Dunavt, fie spre Incinta Amenajarea Piscicol Dunavt 1. La parterul cldirii, functioneaz o sal cu rol de restaurant (in timpul iernii) sau bufet bar, iar, in timpul verii, aceasta poate fi utilizat ca sal pentru conferinte sau recreere, fiind dotat cu televizor, frigider, jocuri si activitti pentru copii si adulti. 

- Delta Paradis 2 a cldire in care functioneaz 12 camere duble si 1 apartament, precum si receptia Pensiunii. Capacitatea total a unittilor de cazare este de 28 camere, respectiv 70 de persoane. Cldirile Pensiunii Delta Paradis sunt acoperite cu stuf. Pensiunea dispune, de asemenea, de: de o  teras exterioar cu o capacitate de 40 de persoane si de o  teras exterioar restaurant, piscin exterioar, grdin de legume, foisoare si alte locuri de relaxare, pontoane si diguri unde se poate pescui, locuri pentru grtar


DOTRI CAMERE Majoritatea camerelor sunt triple fiind dotate cu un pat matrimonial si unul single, concepute special pentru familiile cu un copil. Camerele duble sunt dotate cu un pat matrimonial, iar apartamentele cuprind, dup caz, o camer cu un pat matrimonial si o camer cu 2 paturi single, respectiv o singur camer cu un pat matrimonial si dou paturi single. Toate camerele dispun de: 
- grup sanitar propriu cu ap cald curent 
- prosoape (bile sunt dotate cu dus sau cad, gresie, faiant, produse cosmetice de igien personal) 
- aer conditionat 
- plase contra tantarilor 
- mini-frigider 
-  televizor 
 - internet wireless 
 - parchet si gresie 
- balcon pentru Delta Paradis 1 

FACILITTI 
a incluse in costul cazrii 
- acces la internet wireless 
 - piscin exterioar 
 - sezlong-uri si prosoape la piscin (in limita locurilor disponibile) 
 - parcare 
 - acostarea ambarcatiunilor proprii la pontonul debarcader 
 - pescuit la stationar pe malurile, pontoanele si digurile Canalului Dunavt din jurul Pensiunii 
 - bibliotec 
 - jocuri diverse (table, rummy, crti de joc, badminton, tenis de mas, darts, etc.)

 - contra cost 
- transport cu barca (transfer) dus-intors de la debarcader/parcare la Pensiune 
 - pescuit recreativ/sportiv in Incinta A.P. Dunavt 1 sau in extern cu barc si barcagii experimentati care cunosc bine Incinta si zona 
 - Inchiriat brci pentru pescuit recreativ/sportiv sau cu vasle pentru plimbri in Incinta A.P. Dunavt 1 
 - plimbri si excursii in Delta Dunrii pentru obiective turistice precum: Sulina, Sf. Gheorghe, Pdurea Caraorman, Pdurea Letea, Gura Portitei sau Plaja Perisoru 


RESTAURANT 

 In cadrul restaurantului Pensiunii cu specific pescresc sau adobrogeana, turistii pot servi preparate din peste si alte mancruri traditionale. Recomandm, in primul rand, ciorba de peste, dar si alte specialitti ale buctriei romanesti si internationale. Restaurantul Pensiunii are o capacitate de 60 de persoane. Preparatele pe care le veti servi sunt stabilite la fata locului cu echipa Pensiunii sau sunt stabilite de Pensiune in regim meniul zilei. Preparatele sunt gtite zilnic in buctria proprie. Portiile de mancare sunt cantitativ generoase!

NFORMATII SUPLIMENTARE 

PERMISE DE ACCES IN REZERVATIA BIOSFEREI aDELTA DUNRII' 
 - Pensiunea nu elibereaz permise de acces in Rezervatia Biosferei aDelta Dunrii' (tarif de intrare in scop turistic), permise de acces cu ambarcatiuni sau permise de pescuit recreativ/sportiv. 
- Permisele pot fi achizitionate: de de la sediul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunrii, Centrele de Informare ARBDD sau automatele de eliberare permise aflate in Tulcea/in localittile din RBDD sau limitrof 
 - on-line: o pentru permis acces turist: http://arbdd.abt.ro/home/access o pentru permis ambarcatiune: http://arbdd.abt.ro/home/ship o pentru permis pescuit sportiv: http://arbdd.abt.ro/fglicence/permitetypep=1&fid=32fg16&per=0 
 - prin SMS la numrul 7494 

vezi mai multe

Hotel facilities

Aer conditionat
Articole de toaleta
Baie cu dus
Bar
Birdwatching
Camere cu balcon
Camere cu vedere la gradina
Debarcader
Dulap
Flat TV
Foisor
Gradina
Inchiriere barci
Informatii turistice
Internet in camera
Izolare fonica
Parcare
Pardoseala cu gresie
Pardoseala cu mocheta
Pescuit
Piscina exterioara
Receptie
Restaurant
Sala de conferinte
Servicii de transfer
Sezlonguri si umbrele
Tamplarie PVC
TV prin cablu
Uscator de par
Wi-Fi

vezi mai mult

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31