Green Village-Sfantu Gheorghe - Tulcea

Green Village-Sfantu Gheorghe - Tulcea

Delta Dunarii, Romania
de la
EUR6831EUR
2 adulti
Profil: Familii cu copii
Localizare: Localizat in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, Complexul Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei.
Descriere: Complexul Green Village ocupa o suprafata de cca. 30.000 mp si dispune de 89 de camere, din care 30 de apartamente cu o camera dubla si living si 1 apartament cu doua camere duble si living, 50 de camere duble si 8 garsoniere. Camerele au o suprafata cuprinsa intre 25 si 40 de mp fiecare. Apartamentele au la parter un living de cca. 20 mp, cu 2 fotolii de ratan, ne-extensibile si o terasa de cca. 15 mp iar la etaj un dormitor de cca. 30 mp. Decoratia, de un lux neostentativ, se remarca prin grija pentru detaliu.  Baile sunt generoase, cu finisaje impecabile, si toaleta separata. Camerele au minibar si aer conditionat.


Camerele:

Complexul ocupa o suprafata totala de 30.000 mp si este format din 8 vile individuale dispuse in 4 zone cu nume specifice (Egreta, Pelicanul, Starcul Alb si Lebada), 3 restaurante, sala de cinema cu proiectii in fiecare seara, biblioteca, terase, sala de fitness, jacuzzi, salon de masaj, ambarcatiuni, baza nautica, piscina, ponton, pajiste, sali de conferinte, etc.

Zona Egreta (adults only) :
Aflat in imediata apropiere a pontonului de sosire, zona de cazare din Delta Dunrii Egreta este linistit si destinat adultilor. Aici sunt vilele 1 si 2, cu camere duble si penthouse-uri. Intre vile vei gsi cateva facilitti de relaxare precum jacuzzi, Welcome Lounge, River Bar sau Bayside Fitness 

Camerele duble (25-40 mp) au mobilier din lemn de bambus, aer conditionat, televizor, bai proprii, minibar, internet wireless, balcon.

Zona Starcul Alb (pentru exploratori)

Un mic cartier de csute cu etaj, cochete, acoperite cu stuf, rcoroase, mai exact Vila 7, 8 si vilele tip bungalou A-I.
In mijloc gsesti lacul natural populat de vegetatie specific, Intregind cadrul natural autentic din care se naste Green Village Resort. Din loc in loc gsesti si cate o bncut de lemn, cu vedere la canalele Dunrii care mrginesc resortul.

Camerele duble (25-40 mp) au mobilier din lemn de bambus, aer conditionat, televizor, bai proprii, minibar, internet wireless, balcon.
.
Apartamentele 1 dormitor sunt formate din living (20 mp, parter) si dormitor (15 mp etaj), terasa si au aceleasi dotari ca si camerele duble.
Apartamentele 2 dormitoare sunt formate din 2 camere duble twin la etaj fiecare cu grup sanitar si balcon si un living la parter cu bar, grup sanitar.

Zona Lebada si Pelicanul (family): 
Aici este surprins esenta a tot ce are Green Village Resort de oferit a cazare deosebita in Delta Dunrii, restaurant, spa, piscin si multe altele a segregate astfel incat s fie mentinut intimitatea fiecrui tip de functiune. Zona este cea mai activ, un pol al petrecerii timpului in aer liber, al delicateselor atent preparate si al filmelor din topurile de la Hollywood.
Pontoanele si foisoarele mrginesc zona spre lacuri si ofer privelisti ctre nemrginirea Deltei. Dac iubesti mediul animat, aici iti vei petrece cel mai mult timp.
Camerele duble superioare  sunt situate la mansarda , pat matrimonial, canapele si foltolii din ratan, accesul se face pe o scara exterioara. Suprafata 38-50 mp.
Apartamentele 2 dormitoare sunt formate din 2 camere duble twin la etaj fiecare cu grup sanitar si balcon si un living la parter cu bar, grup sanitar.


Restaurant:

Cu o capacitate de 240 locuri, Waterlily Restaurant se ridic miestuos pe 2 niveluri a terasele acoperite te protejeaz de soare la pranz si spatiul interior te primeste pentru o cin elegant.
Aici regsetti savoarea deliciilor traditionale pescresti sau prospetimea preparatelor internationale.
Perechea sa de la marginea apei, Laguna Brasserie,  iti va oferi o nou experient gastronomic, o cltorie culinar deosebit, intr-o atmosfer unic, pe malul Dunrii. Alturi de mancare pentru suflet, v veti putea bucura si de cele mai colorate apusuri si de multitudinea de stele de pe cerul Deltei.

Facilitati copii si adulti: 

Conditii copii: 

- 1 copil cu varsta cuprins intre 0-5.99 ani (cazat cu 1 sau 2 adulti in camer, fr pat suplimentar) beneficiaz de gratuitate la cazare si mese (ptut babyacot gratuit, in limita disponibilittii);
- 1 copil cu varsta cuprins intre 6-11.99 ani (cazat cu 1 sau 2 adulti in camer, cu pat suplimentar si mic dejun inclus): 95 lei / noapte. Pentru tip de mas demipensiune, suplimentul pentru 1 copil este de 155 lei / noapte; 
- 2 copii cu varsta cuprins intre 0-5.99 ani (cazati cu 1 sau 2 adulti in camer, cu pat suplimentar si mic dejun inclus): 95 lei / noapte. Pentru tip de mas demipensiune, suplimentul pentru 2 copii este de 155 lei / noapte; 
- 2 copii, unul cu varsta cuprins intre 0-5.99 ani, iar al doilea cu varsta cuprins intre 6-11.99 ani (cazati cu 1 sau 2 adulti in camer, cu un pat suplimentar si mic dejun inclus): 95 lei / noapte. Pentru tip de mas demipensiune, suplimentul pentru 2 copii este de 155 lei / noapte; 
- 2 copii cu varsta cuprins intre 6-11.99 ani (cazati cu 1 sau 2 adulti in camer, cu un pat suplimentar si mic dejun inclus): 130 lei / noapte. Pentru tip de mas demipensiune, suplimentul pentru 2 copii este de 250 lei / noapte; 
- Pentru copiii cu varsta peste 12 ani se va achita pret intreg, de adult, pentru toate serviciile (pat suplimentar in camer, dac este cazat cu 2 adulti, cu mese incluse). 
Conditii adulti: 
- Al treilea adult sau copil peste 12 ani in camera dubla / apartament cu 1 dormitor: Pat suplimentar (60 lei / noapte) si contravaloarea meselor; 

Pat suplimentar: Pentru adulti sau copii: 60 lei / noapte (fr mese incluse).


Transport: 
TRANSPORT CU BARCA DE LA MURIGHIOL LA RESORT GREEN VILLAGE / CAMPING GREEN DOLPHIN 

1. TARIFE PERIOADA TARIF / PERSOANA (DUS a INTORS) 
29.04 a 30.09.2022 175 lei 
01.04 a 28.04.2022  150 lei
01.10 a 31.12.2022 150 lei 

Conditii: 
1. Tarifele sunt nete, includ TVA si transportul bagajelor de la barca la camera (dus-intors). 
2. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 a 5.99 ani, se va achita o taxa de transport de 50 lei (dus-intors). 
3. Din motive de siguranta, copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 2.99 ani trebuie sa fie tinuti in brate de catre parinti/adulti pe toata durata transportului. Copiii cu varsta cuprinsa intre 3 - 5.99 ani, vor beneficia de loc separat, pe scaun. 
4. Copiii cu varsta cuprinsa intre 6 a 11.99 ani, vor beneficia de loc separat, pe scaun si vor achita 50% din tarifele de mai sus. 
5. Copiii peste 12 ani sunt considerati adulti si platesc tarif intreg. 
6. Din motive de siguranta si in conformitate cu politica resortului este interzis acesul cu bauturi si produse alimentare din afara Green Village 4* Resort. 
7. Neprezentarea la timp la ora specificata atrage penalizarea cu 100% din pretul transferului si plata integrala pentru urmatorul transfer. 
8. Limita de bagaje: turistii au dreptul la 1 bagaj / persoana, de maximum 20 kg, respectiv un carucior de copii, acolo unde este cazul. Pentru bagajele care depsesc aceast greutate, se va achita o taxa suplimentara de 10 lei / kg. 
9. Nu ne asumam raspunderea pentru bagajele deja deteriorate. 
10. Turistul are posibilitatea de a transporta 1 bicicleta sau echipamente de pescuit, doar cu informarea in prealabil a resortului / departamentului aRezervaria, contra cost, la tariful de 50 lei / sens. 
11. Turistul are posibilitatea de a transporta 1 animal de companie, in cutie speciala de transport pentru animale (sau in brate, pe propria raspundere), cu informarea in prealabil a resortului / departamentului aRezervaria. Pentru animalele de talie mica si medie (pana in 20 kg), costul de transfer este de 50 lei / dus-intors. Pentru animalele de talie mare (peste 20 kg) sau 2 animale de talie mica sau medie, costul de transfer este de 150 / 175 lei / dus-intors, conform tarifelor valabile la momentul sejurului. 
12. Pentru animalele de companie se va achita o taxa suplimentara de acces in Green Village 4* Resort, respectiv 50 lei / noapte / animal de companie. In Green Dolphin 3* Camping, accesul animalelor de companie este gratuit. 2 
13. Turistul are dreptul de a stationa cu barca personala in zona Marina Bay a Resortului (taxa este de 25 lei/zi) cu anuntarea prealabila a Prestatorului cu cel putin 72 de ore inaintea intrarii. 
14. Transportul femeilor insarcinate se face cu acordul medicului; in lipsa acestuia, turista isi asuma consecintele transportului avand obligatia sa semneze o declaratie pe propria raspundere. 
15. Barcile au o capacitate minima de 2 locuri si maxima de 22 locuri; acestea vor fi alocate in functie de numarul turistilor inscrisi pentru cursa respectiva. 
16. Barcile pot fi acoperite sau descoperite; nu putem garanta barci acoperite pe toate cursele. 
17. In cazul solicitarilor de transport exclusiv al bagajelor, de la o alta locatie de sosire in Sfantu Gheorghe, la camera de hotel din Green Village 4* Resort, serviciul este disponibil cu confirmare prealabila, contra cost, la tariful de 50 lei / camera / sens. 
18. Indiferent de anotimp, recomandam turistilor o vestimentatie adecvata conditiilor meteo si deplasarii in viteza pe apa. 2. 


ORAR: PERIOADA CURSE 29.04 - 30.09.2022 

Cursa # 1 Murighiol a Resort / Camping: Tur la 13:30 si Retur la 10:30 
Cursa # 2 Murighiol a Resort / Camping: Tur la 17:30 si Retur la 15:30 01.04 - 28.04.2022 01.10 - 15.10.2022 
Cursa # 1 Murighiol a Resort / Camping: Tur la 13:30 si Retur la 10:30 
Cursa # 2 Murighiol a Resort / Camping: Tur la 16:30 si Retur la 15:00 16.10 - 31.12.2022 
1 Cursa / zi Murighiol a Resort / Camping: Tur la 13:30 si Retur la 11:30 


Conditii: 
1. Dupa lasarea serii, nu se mai opereaza transporturi. 
2. Durata transportului cu barca este de aprox. 60-70 de minute. 
3. Modificarea cursei se poate face numai cu acordul Prestatorului cu minimum 72 ore inainte de intrare. 
4. Nu sunt luate in calcul modificarile cursei facute in ziua transportului. 
5. Turistii sunt rugati sa ajunga la pontonul de imbarcare cu 15-30 de minute inainte de ora transportului. 
6. Din respect fata de ceilalti turisti, barca va astepta maximum 15 minute dupa ora stabilita. 
7. Pentru oaspetii care au pierdut Cursa # 1 de transport, exista 2 alternative, in limita disponibilului: 
- fie vor fi transportati cu Cursa # 2, insa au prioritate turistii care erau confirmati pentru aceasta cursa 
- fie vor plati un transport special pentru ei (cu un cost suplimentar de 450 lei/barca/sens pentru 1-3 persoane sau 675 lei/barca/sens pentru 4-5 persoane) in limita disponibilitatii. Atentie! Ambarcatiunea care va efectua transportul special va ajunge in aproximativ 60 de minute la Murighiol. 


vezi mai multe

Hotel facilities

Aer conditionat
Articole de toaleta
Baie cu cada
Baie cu dus
Bar
Biliard
Caiac
Camera cu jucarii si filme
Camere cu balcon
Camere cu vedere la gradina
Centru fitness
Ciclism
Cinema
Cutie de valori la receptie
Darts
Excursii
Fitness
Flat TV
Foisor
Gradina
Hotel pentru familii cu copii
Inchiriere barci
Informatii turistice
Internet in camera
Jacuzzi
Karaoke
Lenjerii de pat de rezerva
Living
Loc de joaca
Lounge
Masaj
Mini Club
Minibar
Muzica live
Pardoseala cu parchet
Pescuit
Pictura pe tricou
Ping-pong
Piscina exterioara
Plata cu cardul
Ponton
Pool Bar
Program animatie
Prosoape plaja/ piscina
Receptie
Recomandarea noastra
Restaurant
Restaurant a la carte
Restaurant a la carte pescaresc
Restaurant cu specific romanesc
Sah
Salon pentru evenimente
Salon ptr. mic dejun
Sauna
Scaun pentru copii
Seif
Servicii de transfer
Serviciu de pastrare a bagajelor
Serviciu de paza
Sezlonguri si umbrele
Spa-welness
Spectacole
Table
Tamplarie PVC
Teenage club
Tenis
Tenis de camp
Tenis de masa
Terasa
Tratamente corporale
Tratamente faciale
TV prin cablu
Uscator de par
Wi-Fi

vezi mai mult

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
cauta