Craciun si Revelion in Thailanda

Insula Phuket

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 21.12 - 05.01
 
2699
persoana./sejur

LOCURI EPUIZATE

Ziua 1-2 ( 21 - 22.12 ) : Întalnire pe aeroportul din Cluj Napoca la ora 19:00, zborul decoleaza la ora 21:25 aterizează la Istanbul la ora 00:05 iar apoi decolăm din Istanbul la ora 02:15 cu sosire în Phuket la ora 15:40 transfer și cazare la hotel  Patong Paragon 5*. Link hotel click aici : https://www.patongparagon.com/

Patong Paragon Resort & Spa SHA Extra Plus, Patong Beach – Prețuri  actualizate 2023

Ziua 3 ( 23.12 ) : Mic dejun, acomodare cu noul fus orar, posibilitate de plajă în Patong sau cei care doresc o atmosferă mai exotică pot merge la Cafe del Mar , situată în Kamala , la 10 minute distanță de Patong, pentru a se relaxa și a avea parte de un apus superb privit dintr-un baldachin situat într-o pădure de palmieri cu un cocktail și muzică ambientală asigurată de cei mai buni dj din zonă.

Café del Mar Phuket - Beach Club in Kamala – Go Guides

Ziua 4 ( 24.12 )  : Mic dejun, opțional excursie Phi Phi Island . Dimineața vom fi preluați de la hotel pentru a merge la portul de îmbarcare spre celebra insulă Phi Phi . Vom avea transport privat cu o barcă rapidă , în timp ce ne deplasăm, în partea din față a bărcii puteți face plajă. Vom avea o oprire pentru a înota în apele cristaline din apropierea unui golf, apoi vom ajunge la insula Phi Phi, unde vom debarca și vom sevi prânzul la malul mării. După prânz avem două opțiuni : fie relaxare pe plaja superbă a insulei, fie cei plimbare pe insula . În jurul orei 15:00 ne vom îmbarca pentru a reveni spre Phuket, la hotel vom ajunge seara în jurul orei 19:00 . ( Costul excursiei aprox 75 euro/pers ).

Must-see in Thailand: Phi Phi Islands - Elite Havens MAGAZINE

Ziua 5 ( 25.12 ) : Mic dejun, după o zi anterioară plină, azi vă recomandăm să încercați o altă plajă din zonă și anume plaja Freedombeach. O plajă mai sălbatică față de plaja comercială din Patong .

Ziua 6 ( 26.12 )  : Mic dejun, optional tur insula Phuket. O altă excursie care nu trebuie ratată este cea în care vom ajunge la Big Budha, statuia lui Buda situată pe cel mai înalt vârf de munte de pe insulă de unde vom avea o panoramă de 360 de grade asupra insulei. Vom vizita templele budiste locale pentru a întelege mai bine obiceiurile și cultura locală. Apoi vom merge spre orașul Phuket, vom străbate la pas cartierul spaniol cu minunatele căsuțe colorate, zona de cafenele unde vom putea savura o cafea de cea mai bună calitate și vom avea timp liber pentru prânz. Maimuțele sunt foarte populare în Thailanda, vom urca pe așa zisul munte al mimuțelor, unde vom putea chiar hrăni maimuțele, ele vor putea fi văzute în mediul lor natural. La returul de pe muntele maimuțelor vom face o scurtă oprire pentru a vedea elefanții, doritori pot face poză cu aceștia și să îi hrănească, aceștia fiind blânzi vă vor oferi chiar un pupic cu trompa în semn de mulțumire. După masa ajungem înapoi la hotel ( Cost aprox 70 euro/pers ).

Ziua 7 ( 27.12 ) : Mic dejun, timp liber pentru relaxare si plaja. Opțional excursie safari. Este una dintre excursiile care vă va ridica nivelul de adrenalină. După micul dejun vom fi preluați de la hotel și vom merge într-o pădure tropicală unde vom avea mai multe activități. Prima experiență va fi cea cu ATV-urile, fiecare va avea ATV-ul propriu, vom face mai multe ture pe traseul marcat. După aceea tiroliana care trece peste un râu va duce adrenalina la maxim. Masa de prânz este inclusă și va fi servită în această pădure tropicală. Ziua nu se termină aici, rafting pe un râu din apropiere este următoarea distracție. Doritorii pot face o plimbare cu elefanții prin junglă iar dacă credeați că ziua s-a terminat, ei bine mai avem un traseu de 15 minute pe jos spre o cascadă din junglă unde vom putea face baie și bineînteles celebrele poze pe care le vedem în tot felul de postări cu acele cascade minunate. Seara revenim la hotel. ( Cost aprox 70 euro ) .

Ziua 8 ( 28.12 ) : Mic dejun, timp liber.

Ziua 9 ( 29.12 ) : Mic dejun, opțional James Bond Island . Una dintre cele mai faimoase insule din Thailanda este cu siguranță James Bond Island. Se numește astfel deoarece aici a fost filmată o parte din celebrul film James bond. Excursia include o oprire în care vom coborî în alte bărci mai mici, vom intra în pesteri cu barca, iar apoi vom ieși în mijlocul unei păduri și vom poposi pe o plajă pustie. O altă oprire va fi pentru snorkeling, puteți sări direct de pe barcă sau pentru cei care doresc se oferă veste de salvare pentru a vă putea bucura de această experiență. Prânzul este inclus. După masa retur la hotel unde ajungem în jurul orei 20:00. (Cost aprox 75 euro/pers )

James Bond Island - Island in Phang Nga Bay – Go Guides

Ziua 10 ( 30.12 ) : Mic dejun, timp liber. Optional excursie pe superbele insule Coral si Raya, zi de relaxare pe plaje cu nisip alb intr-o atmosfera exotica , tarif 65 euro/pers.

Maiton + Coral Island Tour - Private Boat tour Phuket

Ziua 11 ( 31.12 ) : Mic dejun, timp liber, cina festiva de Revelion 70 euro/pers ( se achita la check in catre ghid ) , dupa cina  ne organizam pentru o iesire pe plaja pentru a vedea focurile de artificii.

Ziua 12 ( 01.01 ) : Mic dejun, timp liber pentru relaxare dupar partyul de Revelion.

Ziua 13 ( 02.01 ) : Mic dejun, optional excursie de jumatate de zi la sanctuarul elefantilor. Acesta este un loc cu adevarat deosebit, elefantii sunt protejati in aceasta rezervatie, veti afla istoria fiecarui elefant, veti avea ocazia sa ii hraniti si sa ii spalati intr-o baie de noroi si apoi sa ii curatati in cadrul unor dusuri gigantice. Dupa toata aceasta munca veti servi pranzul aici, pentru aceasta excursie sa fiti pregatiti cu haine de schimb. Cost aproximativ 75 euro/pers.

Phuket: Elephant Save & Care Program Tour | GetYourGuide

Ziua 14 ( 03.01 ) : Mic dejun, timp liber, optional Catamaran party - petrecere pe mare la bordul unui catamaran.

Ziua 15 - 16 ( 04.01 - 05.01 )  : Mic dejun și timp liber , check out la ora 12:00 cu lasarea bagajelor la receptie si timp liber de relaxare, transferul spre aeroport in jurul orei 18:00 , zborul decoleaza la ora 22:45 cu sosire a doua zi in Istanbul dimineata la 05:45. Zborul spre Cluj Napoca decoleaza la ora 08:15 cu sosire in Cluj Napoca la ora 08:50 .

 

TARIF 2699 euro / pers loc în cameră dublă/triplă  

2899 euro/pers loc in camera dubla/tripla cu iesire directa in piscina - epuizat

Primul copil 2 - 11,99 ani achita 2400 euro cazat in camera cu 2 adulti

Al doilea copil 2 - 11,99 ani achita 2450 euro cazat in camera cu 2 adulti

Persoanele peste 12 ani in camera cu 2 adulti achita 2500 euro.

Supliment single 590 euro.

 

 

 

 

Tariful include :

- cazare 13 nopti cu mic dejun la hotel  Paragon Patong 5*,

- bilete de avion și taxe de aeroport,

- bagaj de mână 10 kg/pers și bagaj de cală 20 kg/pers,

- transfer aeroport – hotel – aeroport,

- insotitor de grup vorbitor de limba română

 

Tariful nu include :

- taxa de viză se achită local 70 euro/pers ( posesorii de pașapoarte maghiare nu achită viza)

- cina festiva de Revelion se achita local catre ghid 70 euro/pers - cina este obligatorie si nu optionala

- asigurarea medicală și storno optionala

- excursiile opționale se achită local

 

 

ORAR DE ZBOR

 

 Cluj Napoca 21:45 - 00:05 Istanbul

 

Istanbul 02:15 - 15:40 Phuket

 

 

 Phuket 22:45 - 05:45 Istanbul

 

 Istanbul 08:15 - 08:50 Cluj Napoca

 

Conditii de plata : Avans se achita 1000 euro/pers iar diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

 

Conditii de calatorie : pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei, nu se mai solicita nici un document legat de COVID-19. Pentru viza de sosire in Thailanda va recomandam sa aveti 2 poze tip pasaport pentru a nu mai achita local aceste poze.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.