Croaziera Dubai - Abu Dhabi - Oman

Avion Cluj Napoca 25.11 - 04.12

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 25.11 - 04.12.2023
Early booking
from
1499
1399
persoana/sejur

LOCURI EPUIZATE

Ziua 1 - 2 ( sambata 25.11 - duminica 26.11 ) : Întâlnire pe aeroportul din Cluj Napoca la ora locala 19:00, avionul cursa Turkish Airlines decoleaza la ora 21:25 cu escala de o ora si 40 de minute in Istanbul, ajungem in Dubai dimineata la ora 07:00. Imbarcare pe vas si preluare cabine la ora 14:00. Timp libera si relaxare.

Ziua 3 ( luni 27.11 ) : Oprire in Abu Dhabi de dimineata de la 6:00 pana seara la ora 21:00, optional tur de oras in Abu Dhabi cu vizitarea moscheei, centrul orasului, lobbyul de la Ferarri World si panorama asupra orasului din zona Marina Mall. Retur pe vas, cost excursie 60 euro/pers. Noaptea navigam.

MSC Cruises Cruises & Reviews - CruiseableMSC Opera

Ziua 4 ( marti 28.11 ) : Dimineata sosim la Sir Bani Yas island, o superba insula celebra pentru varietatea de animale salbatice prezente aici. Vasul ancoreaza in port de la 8:00 la 17:00 cu posibilitate de excursii pe insula. Cei care raman la plaja o pot face in mod gratuit, cei care doresc jeep safari pentru a vedea animalele salbatice pot lua o asemenea excursie la un cost de 70 euro/adult respectiv 55 euro/copil. Noaptea navigam.

Bate volta de Dubai a Abu Dhabi nos Emirados em 1 diaVou na Janela | Blog  de viagens  Abu Dhabi

Ziua 5 ( miercuri 29.11 ) : In aceasta zi vom fi pe mare si ne vom putea bucura de toate facilitatile pe care la ofera acest superb vas de la piscine, sala de teatru si de spectacole, SPA si alte activitati.

Sir Bani Yas, the island where biodiversity flourishes - KAWASir Bani

Ziua 6 ( joi 30.11 ) : Dimineata sosim in Oman si ancoram la Muscat de la ora 7:00 pana la ora 18:00. Optional excursii in zona Muscat. Recomandam tururile locale aici nu cele luate de pe vas, un city tour costa in jur de 45 euro/persoana.Noaptea navigam. 

Ziua 7 ( vineri 1.12 ) : Dimineata ancoram la Khasab , tot in Oman. Optional excursii la sol, in port vom ancora de la ora 09:00 pana la ora 18:00. Merita incercata excursia Fiordurile din Khasab care va duce cu o barca traditionala printre muntii din zona avand parte de peisaje spectaculoase costul este in jur de 80 euro/persoana. Noaptea navigam.

Khasab Musandam Mountain Safari To Jebel Al Harim & Khor NajdKhasab

Ziua 8 ( sambata 2.12 ) : Navigam si sosim in portul din Dubai unde ancoram pana a doua zi. In aceasta zi va propunem sa vizitam Miracle Garden si Mall of Emirates in cadrul unei excursii organizate costul va fi de 60 euro/persoana, dupa masa retur pe vas.

Ziua 9 - 10 ( duminica 3.12 - luni 4.12 ) : Dupa micul dejun ne debarcam, autocarul ne va prelua si avea o zi plina in Dubai unde vom face un tur de o zi cu ghid si vom vizita Burj Khalifa, Dubai Mall, palmierul, orasul vechi Deira cu piata de aur si condimente, foto stop la Burj Al Arab . Dupa masa vom avea timp liber la celebre fantanii de la Dubai mall, autocarul ne va prelua pentru a merge la aeroport in jurul orei 23:00, cursa Turkish Airlines decoleaza spre Istanbul la ora 2:50 cu o escala de o ora si 45 de minute in Istanbul, ajungem la Cluj Napoca dimineata la ora 08:50 .

Dubai brings in 7.12 million international visitors amid travel resurgence  - Arabian BusinessDubai Mall, Burj Kahlifa, Dancing Fountain

 

1399 EURO/PERS LOC IN CABINA CU HUBLOU

1 CABINA DISPONIBILA

 

 

 

Tarifele includ :

- bilete de avion si taxe de aeroport compania Turkish Airlines

- bagaj de mana 10 kg/pers si bagaj de cala 20 kg/pers

- toate transferurile de la aeroport la port

- city tour Dubai in ultima zi cu ghid

- cazare 7 nopti pe vasul de croaziera MSC Opera cu 3 mese/zi incluse : mic dejun, pranz si cina in regim bufet sau in regim a la carte

- insotitor de grup limba romana

- gustari intre mese

- bauturi racoritoare non-alcoolice servite in timpul meselor principale de la dozatoarele de pe vas 

- divertisment live de tip Broadway de la recitaluri muzicale si pana la spectacole in teatrele de la bord (pentru vasele din clasa Lirica: MSC Lirica, MSC Sinfonia, MSC Opera si MSC Armonia e nevoie de rezervare in prealabil pentru spectacole si aceasta se poate face la receptia vasului, de pe monitoarele de la bord sau de pe telefonul/tableta dvs. conectandu-va la reteaua WI-FI a vasului)

- accesul la sala de fitness cu vedere panoramica, la terenurile de sport exterioare si la pista de jogging exterioara

- accesul la jacuzzi, tobogane cu apa, jocuri de copii, piscine, petrecerile de pe punte, cluburi

- accesul la toate zonele special amenajate pentru copii precum si la programele si activitatile special desfasurate pentru acestia, accesul la biblioteca si la sala de jocuri

- accesul la cazino, cluburi de noapte si discoteca (participarea la jocurile din cazino nu este inclusa)

-taxele portuare si guvernamentale (incluse in tariful final) 

 

Tarifele nu includ :

- taxa hoteliera pe vas se achita la check in 84 euro/pers/sejur

- asigurarea medicala si storno optionala

- excursiile optionale in porturile de debarcare

- orice alte cheltuieli personale la bordul vasului de croaziera sau in cadrul excursiilor

- optional pachet de bauturi all inclusive alcoolice si non alcoolice la 250 euro/pers/sejur sau pachet bauturi non-alcoolice la 180 euro/pers/sejur 

ORAR DE ZBOR

25.11 CLUJ NAPOCA 21:25 - 00:05 ISTANBUL ( 26.11 )

26.11 ISTANBUL 01:45 - 07:00 DUBAI

04.12 DUBAI 02:50 - 06:45 ISTANBUL

ISTANBUL  08:15 - 08:50 CLUJ NAPOCA

Conditii de calatorie : pasaport electronic valabil minim 6 luni de la data calatoriei, certificat de vaccinare ( 1 doza Johnson sau 2 doze celelalte vaccinuri ) pentru persoanele peste 16 ani, in lipsa unui certificat de vaccinare un test PCR negativ efectuat cu mai putin de 72 de ore inainte de plecare, inclusiv pentru persoanele sub 16 ani nevaccinate.

Termene de plata : avans 500 euro/pers la rezervare si diferenta cu 45 de zile inainte de plecare

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.