Croaziera Italia Grecia Croatia

Venetia - Puglia - Mykonos - Atena - Split

 
Transport inclus la port cu microbus 8+1 Baia Mare/Satu Mare/Oradea
Perioada 14.09 - 23.09
tarife dinamice
de la
1399
1099
persoana/sejur

6 LOCURI DISPONIBILE

Ziua 1-2 ( sâmbătă 14.09- duminică 15:09 transport ) : Pornire din România sâmbătă seara în jurul orei 20:00 cu sosire dimineața în Veneția în jurul orei 09:00. Mașina vă preia de acasă și vă lasă direct la portul de îmbarcare. Îmbarcare pe vasul MSC Sinfonia în jurul orei 10:00 ( link vas : https://shorturl.at/AEX47 ) , timp liber, cabinele sunt pregătie de obicei de la ora 13:00 însă beneficiați de toate facilităile vasului odată îmbarcați. Vasul pornește din port la ora 16:00, dacă doriți puteți coborî de pe vas și să vizitați puțin Veneția cu condiția ca la ora 15:00 să fiți la vas. Seara și noaptea se navighează.

MSC SINFONIA, Passenger (Cruise) Ship - Details and current position - IMO  9210153 - VesselFinder

Ziua 3 ( luni 16.09 Lecce- Alberobello ) : După masa sosire în sudul Italiei la Brindisi ( Lecce ) în jurul orei 16:00 . Aici vă recomandăm vizita la Alberobello. Aici veti găsi casele originale numite „Trulli” (singular „Trullo”) din Alberobello au fost înscrise în anul 1996 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Desenele de pe acoperisuri au o semnificatie mistica, fiecare insemnand un anumit lucru. In plus pe fiecare acoperis e un anume stil de forma sculptata in piatra, apartinand unei familii, de aceea se pot vedea mai multe case cu aceeasi sculptura pe acoperis. Turul durează aproximativ 5 ore iar costul aproximativ este de 90 euro/persoană. Vasul porneste din port la ora 22:00 . Noaptea se navighează.

Alberobello Self-Guided Day Trip

Ziua 4 ( marți 17.09 navigare) : Ziua de azi este dedicată relaxării și navigării. Vă puteți bucura de toate facilitățile de la bord, de la piscină la sală de forță, spectacole și diverse alte activităti organizate de către compania MSC. Azi va avea loc și seara căpitanului, o seară în care veți face cunoștință cu personalul de la bord și cu căpitanul, recomandăm pentru această seara o ținută de gală.

It's time to dress up as MSC Cruises brings back Gala Night – CruiseToTravel

Ziua 5 ( miercuri 18.09 Mykonos ) : Vasul acostează în Grecia la Mykonos. Celebra insulă cunoscută pentru petreceri, străduțe pitorești excelente pentru cei care doresc poze deosebite sau shopping dar nici iubitorii de stat la plajă nu se vor plictisi aici. Puteți alege de la bordul vasului excursii la plajă sau în Mykonos town, tarife cuprinse intre 60 si 90 euro/persoană. Vasul va porni din port la ora 20:00.

Mykonos Greece Instagram Guide The Blonde Scout, 51% OFF

Ziua 6 ( joi 19.09 Atena ) : Kalimera, azi ajungeți în Atena care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Vasul va opri în acest port de dimineața de la 7:00 și până după masa la ora 17:00. Vă recomandăm turul care include si Acropole, Plaka și Muzeul de arheologie, turul durează aproximativ 8 ore iar costul aproximativ este de 120 euro/persoană.

Two Days in Athens Pre- or Post-Cruise

Ziua 7 ( vineri 20.09 navigare ) : După vizitele din Atena azi este o nouă zi dedicată relaxării pe vas ( în cazul în care seara căpitanului nu a avut loc în ziua 4 ea va avea loc azi, compania MSC utilizează una dintre aceste două zile libere pentru seara căpitanului ).

Ziua 8 ( sâmbătă 21.09 Split ) : Azi vasul acostează în Croația la Split. O zi dedicată acestei destinașii de la 7:00 până la ora 16:00 cînd vasul va pleca din port. Puteți explora parcul nașional Krka în cadrul unui tur de 5 ore și apoi să vă relaxați la plajă sau dacă sunteți pasionați de vizite există un tur care include vizitarea orașelor Split și Omis. Tarifele în funcție de excursia dorită variază de la 60 la 95 euro/persoană.

Krka National Park Tour with a local guide and wine tasting from Split |  Gray Line

Ziua 9 ( duminică 22.09 - luni 23.09 Venetia si retur) : Debarcare în jurul orei 8:30, mașina vă preia de la port. Pentru a vă mai putea bucura puțin de Veneția veți fi transportați la portul de unde se poate lua ferryboat spre Veneția și aveți timp liber până la ora 15:00 când va avea loc returul spre casă. Sosire în România in jurul orei 05:00.

Venice and the lagoon: from Giudecca to the islands - Italia.it

TARIFE DINAMICE

1099 EURO/PERS LOC IN CABINA INTERIOARA

1299 EURO/PERS LOC IN CABINA CU HUBLOU

1499 EURO/PERS LOC IN CABINA EXTERIOARA CU BALCON

2799 EURO/2 ADULTI + 1 COPIL SUB 18 ANI CABINA INTERIOARA

3299 EURO/2 ADULTI + 1 COPIL SUB 18 ANI CABINA CU HUBLOU

3999 EURO/2 ADULTI + 1 COPIL SUB 18 ANI CABINA EXTERIOARA CU BALCON

3599 EURO/2 ADULTI + 2 COPII SUB 18 ANI CABINA INTERIOARA

4099 EURO/2 ADULTI + 2 COPII SUB 18 ANI CABINA CU HUBLOU

SUPLIMENT CABINĂ SINGLE INTERIOARĂ 450 EURO

Tarifele includ :

- transport cu masina de 8 locuri din Baia Mare/Satu Mare/Oradea cu preluare de la domiciliu de pe raza acestor municipii

- bagaj de cala 20 kg/pers plus un rucsac

- cazare 7 nopti pe vasul de croaziera MSC Sinfonia cu 3 mese/zi incluse : mic dejun, pranz si cina in regim bufet sau in regim a la carte

- taxa hoteliera de vas

- gustari intre mese

- apa si cafea incluse la dozatoarele de pe vas pe tot parcursul zilei, dimineata si sucuri

- divertisment live de tip Broadway de la recitaluri muzicale si pana la spectacole in teatrele de la bord (pentru vasele din clasa Lirica: MSC Lirica, MSC Sinfonia, MSC Opera si MSC Armonia e nevoie de rezervare in prealabil pentru spectacole si aceasta se poate face la receptia vasului, de pe monitoarele de la bord sau de pe telefonul/tableta dvs. conectandu-va la reteaua WI-FI a vasului)

- accesul la sala de fitness cu vedere panoramica, la terenurile de sport exterioare si la pista de jogging exterioara

- accesul la jacuzzi,  jocuri de copii, piscine, petrecerile de pe punte, cluburi 

- accesul la toate zonele special amenajate pentru copii precum si la programele si activitatile special desfasurate pentru acestia, accesul la biblioteca si la sala de jocuri

- accesul la cazino, cluburi de noapte si discoteca (participarea la jocurile din cazino nu este inclusa)

-taxele portuare si guvernamentale (incluse in tariful final) 

 

Tarifele nu includ :

- asigurarea medicala si storno optionala

- excursiile optionale in porturile de debarcare

- orice alte cheltuieli personale la bordul vasului de croaziera sau in cadrul excursiilor

- optional pachet de bauturi all inclusive alcoolice si non alcoolice la 295 euro/pers/sejur sau pachet bauturi non-alcoolice la 190 euro/pers/sejur 

- optional pachet wi fi la bord 85 euro/diszpozitiv

UTIL : Atentie, aceasta nu este un grup organizat cu ghid, mașina vă lasă direct la vas iar la retur vă preia de la vas, pe durata croazierei excursiile si celelalte servicii sunt organizate de către compania MSC, excursiile locale nu vor fi în limba română doar engleză, germană sau franceză. Programul expus pe zile pe durata croazierei este doar o recomandare.

Conditii de calatorie : pasaport electronic valabil minim 6 luni de la data calatoriei.

 

Conditii de inscriere : avans 600 euro/persoana si diferenta pana la data de 31.07.2024

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

Trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile