Explore Cuba

Havana - Trinidad - Cienfuegos - Varadero

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 27.10 - 07.11.2024
Tarife dinamice
de la
2999
2699
persoana/sejur

12 LOCURI DISPONIBILE - TUR ADULTS ONLY 16 ANI+

Ziua 1 - 2 ( 27.10 duminica - 28.10 luni ) : Intalnire pe aeroportul din Cluj Napoca la ora 19:00, zborul decoleaza la ora 21:30 spre Istanbul, dupa o escala de 2 ore pornim spre Havana unde aterizam a doua zi la ora locala 08:15. Transfer si cazare la hotel Sevilla by Melia 4* superior sau similar ( link hotel : https://shorturl.at/dqrCS  )

Havana Travel Guide | Havana Tourism - KAYAK

Ziua 3 ( 29.10 marti ) : Mic dejun, dupa care incepem un tur pietonal in cadrul carui vom vizita Piata Catedralei, Piata Veche si Piata Sf Francisco de Asis, dupa care ne indreptam spre Muzeul Orasului ”Palatul Capitanilor Generali” iar de aici descoperima partea noua a Havanei cu Muzeul Revolutiei, Capitoliu, Parcul Central si  oprire la Piata Revolutiei. Ne oprim pentru pranz la un restaurant local. Dupa pranz facem un tur cu masinile de epoca de-a lungul Malecon si avem parte de o experienta inedita, opriri pentru fotografii cu celebrele masini. Dupa tur retur la hotel si timp liber.

Havana Photo Tour - Book Online at Civitatis.com

Ziua 4 ( 30.10 miercuri ) : Mic dejun, check out si incepem drumul nostru spre Trinidad. Pe parcursul acestui drum vom avea o oprire si la Guama in Pensinsula Zapata unde vizitam o ferma de crocodili si Taino village apoi vom avea un pranz intr-un restaurant local. Dupa masa sosim in Trinidad unde ne cazam la hotelul La Calesa 4* sau similar , hotel traditional ( link hotel : https://shorturl.at/fIZ28 )

Taino | History & Culture | Britannica

Ziua 5 ( 31.10 joi ) : Mic dejun, exploram primul oras infiintat de catre spanioli in secolul 16 si declarat monument UNESCO. Incepem vizita cu Palatul Cantero, apoi continuam catre piata artizanala unde descoperim o multime de obiecte produse de catre localnici si ne pierdem pe stradutele inguste spre centru, loc ideal pentru poze superbe. Ne oprim pentru niste aperitive "La Canchanchara" un loc faimos pentru o bautura pe care o gasim doar aici cu gust de lamaie si miere. Pranzul il vom avea la un restaurant local iar apoi retur la hotel.

Visiter Trinidad, Cuba - A faire, à voir à Trinidad - Les Covoyageurs

Ziua 6 ( 01.11 vineri ) : Mic dejun, check out de la hotel si ne indreptam spre faimoasa statiune Varadero, insa in drum spre Varadero facem un alt popas important la Cienfuegos, cunoscut si ca si Perla Sudului. Avem parte de un tur prin acest minunat oras, pe strazile construite de catre francezi si vedem inclusic cel mai mare recif de corali din Cuba. Tur panoramic la Parucl Marti,Teatrul Tomas Terry si Catedral de la Conception. Avem parte de un nou pranz la un restaurant local iar dupa masa ajungem in Varadero unde ne cazam la Melia Las Antilas 5* sau similar ( link hotel : https://shorturl.at/mFJKV  ) 

Melia Las Antillas - Adults Only - Varadero - On The Beach

Ziua 7 ( 2.11 sambata ) : All inclusive si relaxare la plaja .

Отель Melia Las Antillas, Варадеро, Куба - описание, отзывы, фотографии,  отель на карте

Ziua 8 ( 3.11 duminica ) : All inclusiv si relaxare la plaja.

Ziua 9  ( 4.11 luni ) : Relaxare și all inclusive la hotel sau opțional Jeep safari în parcul national Canimar. Fiecare jeep are 4 locuri și vom desemnea câte un șofer pentru fiecare mașina, tur ghidat cu jeepurile. Ne vom opri să degustăm din fructele locale, ne vom da cu bărcile pe râu iar prânzul îl vom servi la o fermă locală. Aici veți avea posibilitatea să vă plimbați și cu caii și să vedeți o casă tradițională cubaneză atît exterior cât și interior. Cost excursie aproximativ 120 usd/pers.

Jeep Tour to Central part - Cuba Group Planner

Ziua 10 ( 5.11 marti ) : All inclusive si relaxare la plaja.

Ziua 11 - 12 ( 6.11 miercuri - 7.11 joi ) : Transfer spre aeroportul Havana dimineata devreme in jurul orei 5:00, avionul decoleaza la ora 09:40 cu sosire in Istanbul a doua zi dimineata la ora 09:00. In Istanbul avem parte de timp liber, avem inclus transferul de la aeroport spre centrul vechi unde putem lua pranzul dupa preferinte sau sa ne delectam cu ultimele cumparaturi in bazar. Dupa masa transfer inapoi la aeroport, zborul spre Cluj Napoca decoleaza la ora 20:05 cu sosire la ora 20:45 in Cluj Napoca.

Explore the Beauty of Istanbul - Rodin Istanbul

TARIFE DINAMICE

2699 euro/pers loc în cameră dublă sau tripla

Supliment single 1000 euro/pers

 

Tariful include :

- Bilete de avion si taxe de aeroport

- Cazare 2 nopti cu mic dejun in Havana hotel Sevilla by Melia 4* sau similar, cazare 2 nopti cu mic dejun in Trinidad hotel La Calesa 4* sau similar si cazare 5 nopti all inclusive la Melia Las Antillas 5* Varadero

- Bilete de avion si taxe de aeroport, bagaj de mana 10 kg/pers si bagaj de cala 23 kg/pers

- Transfer aeroport - hotel - aeroport si transportul la retur in Istanbul de la aeroport in oras si retur

- Excursiile specificate in program cu mesele aferente

- Însoțitor de grup în limba română

 

Tariful nu include :

- taxa de statiune se achită local aproximativ 25 euro/pers/sejur

- asigurarea medicală și storno opțională 

- taxa de viza se achita la agentie 95 euro/pers

- excursia optionala din ziua 9 se achita local de catre doritori 120 usd/pers

 

ORAR DE ZBOR

27.10 CLUJ NAPOCA 21:20 - 00:20 ISTANBUL ( 28.10)

28.10 ISTANBUL 02:10 - 07:15 HAVANA

 

06.11 HAVANA 09:40 - 09:00 ISTANBUL (07.11 )

07.11 ISTANBUL 20:00 - 20:45 CLUJ NAPOCA

 

Condiții de înscriere : Avans se achită 1000 euro/pers și diferența cu 45 de zile înainte de plecare.

Condiții de călătorie : Pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei și asigurare medicală de călătorie.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

Trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile.