Dubai pentru familii

Dubai for kids, inclus Legoland Dubai

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 28.10 - 5.11.2023
Early booking
from
1500
1350
persoana/sejur

20 LOCURI DISPONIBILE

Ziua 1 - 2 ( 28.10 sambata - 29.10 duminica ) : Intalnire pe aeroportul Cluj Napoca la ora 18:30 , avionul decoleaza la ora 21:00 sosire in Istanbul la ora 22:45 apoi decolare din Istanbul la ora 00:40 cu sosire in Dubai la 6:00. Dupa preluarea bagajelor ne asteapta autocarul la iesire, facem un tur de jumatate de zi de vizite in Dubai. Prima oprire va fi in Dubai Marina, apoi zona The Point de unde vom avea o panorama superba asupra hotelului Atlantis the Palm, facem un tur pe palmier cu o oprire pentru a vedea panorama Dubaiului de pe palmier. Ne continuam turul spre zona Souk Madinat de unde vom vedea si celebrul hotel Burj Al Arab iar apoi vom avea o oprire la Burj Khalifa cea mai inalta cladire din lume. In jurul orei 14:00 ajungem la hotel pentru check in. Timp liber.

Atlantis Dubai: Your guide to Dubai's underwater hotel - Tripadvisor

Ziua 3 ( luni 30.10 ) : Mic dejun, timp liber. Va recomandam zona de plaja din Dubai Marina pentru aceasta zi, transportul de la hotel pana la zona de plaja Dubai Marina costa in jur de 10 euro/taxi de 4 persoane.

Dubai Marina: A Guide To The Most Picturesque Dock In UAE!

Ziua 4 ( marti 31.10 ) : Mic dejun, azi vizitam celebrul parc de distractii Legoland Dubai. Autocarul ne va prelua de la hotel dupa micul dejun, avem incluse in tariful excursiei biletele de intrare la Legoland Dubai iar dupa masa retur la hotel cu autocarul.

Legoland Dubai | Ultimate Theme Park Adventure For Kids | Visit Dubai

Ziua 5 ( miercuri 1.11 ) : Mic dejun, azi avem incluse biletele de intrare la Aya Universe, una dintre cele mai noi atractii din Dubai care se afla in cadrul Wafi mall. Aici veti experimenta diferite incaperi si veti avea parte de o experienta multimedia de neuitat, pozele care le veti face aici vor fi unicat. Seara optional mergem la Dubai mall pentru a vedea spectacolul fantanilor care se misca pe ritmul muzicii. Transporturile locale nu sunt incluse, aproximativ 10 euro/persoana pentru cele 2 locatii.

AYA Introduces Special Edition Family Pass for Ramadan and Spring Break -  Arte & Lusso

Ziua 6 ( joi 2.11 ) : Mic dejun, optional jeep safari dupa masa. In cadrul acestei excursii jeepurile ne vor prelua de la hotel, vom face plimbari pe dunele de nisip din desert, ne vom opri la o pista de ATV-uri unde cei care doresc pot opta pentru a conduce ATV-uri, ne continuam turul cu apusul in desert iar la final oprim la una din taberele organizate in mijlocul desertului unde vom avea cina. Pe parcursul cinei vom avea parte de un spectacol inedit de la dansul din buric la spectacol cu foc . Seara in jurul orei 22:30 ajungem la hotel. Costul acestei excursii este de aproximativ 70 euro/persoana.

Tur safari 4x4 în deșert în Dubai | Prețuri pentru tur și bilete, cum să  rezervați

Ziua 7 ( vineri 3.11 ) : Mic dejun, optional pentru doritori se poate vizita Miracle Garden, celebra gradina in care sunt construite din flori diverse machete de la avion in marime reala la Mickey Mouse, costul biletului de intrare cu tot cu taxi de la hotel dus - intors este in jur de 40 euro/persoana.

Dubai Miracle Garden: the world's largest natural flower garden | CNN

Ziua 8 ( sambata 4.11 ) : Mic dejun, timp liber, seara optional Dhow cruise. In cadrul acestei excursii autocarul ne preia de la hotel pana la zona de imbarcare, croaziera dureaza in jur de 2 ore, include cina pe vas, o panorama superba a Dubaiului pe timp de noapte prin zona Dubai Marina iar apoi vedere de pe apa asupra intregului Dubai. Pe durata croazierei se organizeaza si un spectacol cu diverse dansuri. Tarif aproximatov 60 euro/persoana.

Dubai Marina Royal Dinner Dhow Cruise 2023

Ziua 9 ( duminica 5.11 ) : Dimineata devreme transfer spre aeroport, avionul decoleaza la ora 10:00 cu aterizare in Istanbul la ora 14:00 iar apoi decolare din Istanbul la ora 19:00 cu sosire in Cluj Napoca la ora 20:35.

TARIFE VALABILE PENTRU REZERVARE PANA LA DATA DE 30.06

1350 EURO/PERS LOC IN CAMERA DUBLA 

3600 EURO/2 ADULTI + 1 COPIL 2 - 16 ANI

4500 EURO/2 ADULTI + 2 COPII 2 - 16 ANI

2600 euro/1 adult + 1 copil 2 - 16 ani

COPII PESTE 16 ANI ACHITA TARIF DE ADULT RESPECTIV 1350 EURO

DUPA DATA DE 30.06 TARIFELE CRESC CU 150 EURO/ADULT RESPECTIV 100 EURO/COPIL

Tarifele includ :

- bilete de avion si taxe de aeroport compania Turkish Airlines

- bagaj de mana 10 kg/pers si bagaj de cala 20 kg/pers

- cazare 7 nopti la hotel Premier Inn Barsha Hieghts 3*+ cu mic dejun sau similar ( link hotel : https://bit.ly/3GoL5ur )

- transport aeroport - hotel - aeroport inclus

- excursie Legoland Dubai cu transport si bilete de intrare incluse

- tur de jumatate de zi in Dubai la sosire cu vizitele aferente 

- bilete de intrare AYA Universe

- insotitor de grup in limba romana

 

Tarifele nu includ :

- excursiile ca specificate fiind optionale in program

- taxa de oras se achita la check in aproximativ 27 euro/camera/sejur

- asigurarea medicala si storno optionala

- orice alte cheltuieli nesepcificate la serviciile incluse

CONDITII DE CALATORIE : Pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei, nu se accepta pasaport temporar. 

CONDITII DE INSCRIERE : Avans 500 euro/persoana la rezervare si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.