Formula 1 Abu Dhabi + Dubai

Marele premiu de Formula 1 din Abu Dhabi si relaxare in Dubai

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 20 - 27.11.2023
Early booking
from
2199
1999
persoana/sejur

LOCURI EPUIZATE

Ziua 1 ( 20.11 - luni ) : Intalnire pe aeroportul din Cluj Napoca la ora locala 12:00, zborul decoleaza la ora 14:20 cu sosire 21:40 in Abu Dhabi. Transfer si cazare la hotel Millenium Place Barsha Heights 4* in Dubai.

Ziua 2 ( 21.11 - marti ) : Mic dejun, optional tur de jumatate de zi in Dubai. In cadrul acestui tur vom vizita zona Marina, Palmierul, Burj al Arab si zona Deira cu piata de condimente si aur. Dupa masa retur la hotel. Cost excursie 50 euro/pers cu transport inclus de la hotel si ghid limba romana.

Ziua 3 ( 22.11 - miercuri ) : Mic dejun, optional pentru doritori in aceasta zi de la ora 10:00 la 14:00 experienta Aura Skypool, cea mai spectaculoasa piscina panoramica din Dubai, acces 4 ore, transport de la hotel, vestiare pentru schimb tarif 95 euro/pers. Aceasta optiune se specifica de la rezervare deoarece aceasta locatie este foarte solicitata si trebuie rezervata din timp. Seara optional vizita la Burj Khalifa, Dubai Mall si celebrele fantani. Deplasarea se face impreuna cu ghidul, fiecare achita transportul local aproximativ 10 euro/pers iar cei care doresc urcare in Burj Kahlifa achita 40 euro/pers biletul de urcare.

Ziua 2 ( 23.11 - joi ) : Mic dejun, check out de la hotel si transport spre Abu Dhabi, cazare la Ramada by Wyndham Abu Dhabi Downtonw. Timp liber pentru relaxare si shopping.

Abu Dhabi - What you need to know before you go – Go Guides

Ziua 3 ( 24.11 - vineri ) : Mic dejun, optional tur de Abu Dhabi cu vizitarea principalelor obiective de la celebra moschee, pana la Heritage Village, muzeul Louvre si zona Marina. Tarif 50 euro/pers cu transport inclus si insotitor de grup in limba romana.

Ziua 4 ( 25.11 - sambata ) : Mic dejun, in aceasta zi participam la cursa de calificari. Avem incluse in pachet bilete in zona Grandstand sud cu acces la curse sambata si duminica. In jurul amiezii ne deplasam spre circuitul de Formula 1 unde au loc diverse evenimente inainte de cursa de calificari care incepe la ora 18:00 , dupa califcari are loc un concert in aer liber pana la ora 23:00. Noaptea retur la hotel.

The ultimate guide to the Abu Dhabi Grand Prix 2019 | Time Out Abu Dhabi

Ziua 5 ( 26.11 - duminica ) : Mic dejun, apoi ne indreptam spre circuitul de Formula 1 unde va avea loc  ceremonia de deschidere iar dupa masa cursa principala. Dupa terminarea cursei concert in aer liber pana la ora 23:00 . Noaptea retur la hotel.

Kendrick Lamar completes Abu Dhabi Grand Prix Yasalam after-race concerts  line up - Entertainment - Emirates24|7Artisti care au sustinut concertele de la F1 in trecut, lista pentru 2023 nu a fost anuntata inca

Ziua 6 ( 27.11 - luni ) : Mic dejun, check out pana la ora 12:00 cu lasarea bagajelor la hotel si timp liber pana dupa masa in jurul orei 18:00 cand avem transferul spre aeroport, zborul decoleaza la ora 21:35 din Abu Dhabi cu sosire in Cluj Napoca la ora 01:30 in dimineata zilei de marti.

 

 

1999 EURO/PERS LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE 400 EURO

COPIL 2 - 12 ANI ACHITA 1799 EURO CAZAT IN CAMERA CU 2 ADULTI

ORAR DE ZBOR

20.11 CLUJ NAPOCA 13:40 - 21:00 ABU DHABI

27.11 ABU DHABI 21:35 - 01:30 ABU DHABI ( 28.11 ) 

Tarifele includ :

- cazare 4 nopti in Abu Dhabi la hotel Ramada by Wyndham Abu Dhabi Downtown 4* mic dejun inclus si 3 nopti in Dubai la hotel Millenium Place Barsha Heights 4* mic dejun inclus ( link hotel Abu Dhabi : https://bit.ly/3wNwOC6  , link hotel Dubai : https://www.millenniumhotels.com/en/dubai/millennium-place-barsha-heights-hotel/  

- bilete de avion si taxe de aeroport incluse

- bagaj de mana mic 40x30x20cm/pers si maxim 10kg si un bagaj de cala de 20 kg/pers

- bilete cu acces sambata si duminica la cursa de Formula 1 zona Grandstand sud

- transport aeroport Abu Dhabi - hotel Abu Dhabi , hotel Abu Dhabi - hotel Dubai, hotel Dubai - aeroport Abu Dhabi

- insotitor de grup in limba romana

 

Tarifele nu includ :

- asigurarea medicala si storno optionala

- taxa de oras se achita local aproximativ 3 euro/pers/noapte

- transportul local de la hotel spre circuitul de Formula 1 si retur precum si transportul local in Dubai de la hotel la zona Dubai mall ( costuri aproximative 3 - 4 euro/cursa/persoana ) 

- experienta Aura Skypool 95 euro/pers, se anunta de la rezervare daca se doreste

- excursiile optionale mentionate in program, in cadrul excursiilor respective tariful include transportul pe toata durata excursiei

Conditii de calatorie : pasaport electronic valabil minim 6 luni de la data calatoriei, nu se accepta pasaport temporar. 

Conditii de inscriere si plata : avans 900 euro/pers la rezervare si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.