Israel

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 5 - 9.03.2023
Early booking
from
999
899
persoana/sejur

19 LOCURI DISPOINIBILE

Ziua 1 ( marti 5.03 ) : Intalnire pe aeroportul Cluj Napoca la ora 04:00, zborul decoleaza la ora 06:35 cu sosire in Tel Aviv la ora locala 09:35. Transfer in Jaffa unde vom vizita casa Sfantului Petru, casa lui Simon apoi vom face un tur de oras in Tel Aviv , continuam cu o vizita in Lida la biserisca Sf Mucenic Gheorghe iar apoi spre seara ajungem in Betleem unde vom avea cazarea si cina la hotel Nativity 4* ( link hotel : http://www.nativityhotel.net/ )

Ziua 2 ( miercuri 6.03 ) : Mic dejun, dupa micul dejun ne indreptam spre Muntele Maslinilor de unde Iisus s-a inaltat la ceruri, vom vizita Capela Inaltarii care este situata chiar pe locul de unde s-a inaltat Iisus. Dupa aceasta vizita ne continuam traseul la biserica Tatal Nostru, apoi Biserica Dominus Flevit. Ne indreptam spre Biserica Tuturor Natiunilor si Gradina Ghetsimanii unde vom vedea Stanca Agoniei, locul in care Iisus s-a rugat inainte ca soldatii romani sa vina dupa el. Vom vizita biserica Sf Ana, Scaldatoarea Bethesda unde Iisus a vindecat un om paralizat, vom continua pe Via Dolorsa drumul pe care Iisus a fost dus spre crucificare pana la Biserica Sfantului Mormant, locul in care a murit iar apoi a inviat Iisus. Vom vedea de asemenea Zidul Plangerii, Muntele Sion unde a avut loc cina cea de taina, mormantul lui David si biserica Adormirii Maicii Domnului. Seara cina la hotel.

Ziua 3 ( joi 7.03 ) : Mic dejun, apoi vizitam Basilica si Grota Nasterii Domnului si mergem spre locul in care pastorii au fost anuntati de catre ingeri despre nasterea lui Iisus - Campia Pastorilor. Trecem prin cel mai vechi oras din lume, Ierihon, spre mormantul lui Lazar iar de aici vom merge sa vedem Muntele Carantinei sau Muntele Ispitirilor, unde Iisus a postit timp de 40 de zile si unde a fost ispitit de diavol. Coboram spre raul Iordan, locul unde a fost botezat Iisus iar apoi seara ajungem la hotel unde avem si cina.

Ziua 4 ( vineri 8.03 ) : Mic dejun, vizitam Nazareth orasul unde a copilarit Iisus, mergem la biserica situata pe locul unde ingerul Gabriel a anuntat-o pe Fecioara Maria ca va avea un copil. Vizitam si locul in care Iosif muncea si unde Iisus si-a petrecut majoritatea copilariei. Ne indreptam apoi spre Gana Galilei unde a fost primul miracol facut de Iisus care a transformat apa in vin, vom incepe vizita cu un tur pe Marea Galilei apoi vom continua spre Capernaum, locul unde a stat Iisus dupa ce a plecat din Nazareth. Casa Sf Petru este de asemenea pe lista noastra, locul in care s-au inmultit paninile si pestele. Contiuam spre Muntele Fericirilor locul unde a avut loc Predica de pe Munte si ne oprim la biserica Sf Petru. Inainte de a ne indrepta

spre hotel vedem locul unde Iisus a luat micul dejun cu apostolii si le-a gatit chiar el bucatele. Seara cina la hotel.

Ziua 5 ( sambata 09.03 ) : Transfer spre aeroport, zborul decoleaza la ora locala 10:25 cu sosire la ora 13:35 in Cluj Napoca.

 

 Tarife

899 euro/pers 

Supliment single 150 euro

 

Circuitul nu este recomandat copiilor sub 12 ani datorita programului, insa pentru cei care doresc, copii 2 - 12 ani au o reducere de 100 euro/copil

 

Tariful include :

- cazare 4 nopti cu demipensiune la hotel Nativity 4* in Betleem

- bilete de avion si taxe de aeroport

- bagaj de mana mic 40x30x20cm plus un troller de 10 kg dimensiuni 55x40x23cm

-insotitor de grup in limba romana

- toate vizitele si intrarile specificate in program

 

 

Tariful nu include :

-bacsis ( ghid+sofer ) se practica local

- asigurarea medicala si storno obligatorie 

- orice alte cheltuieli personale

Conditii de calatorie : Pasaport electronic valabil minim 6 luni de la data excursiei, in momentul de fata nu sunt alte restrictii referitor la certificatul verde sau teste PCR.

Conditii de inscriere : avans 300 euro/pers si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare. 

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.