Japonia

Tur complet Tokyo - Muntele Fuji - Matsumoto - Takayama - Kanazawa - Kyoto - Osaka

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 12.05 - 21.05.2024
early booking
from
3599
3290
persoana/sejur

 20 LOCURI DISPONIBILE ( DISPONIBIL PARTAJ DOAMNA )

Ziua 1 - 2 ( duminică 12.05 - luni 13.05 ) : Ne întâlnim pe aeroportul din Cluj Napoca la ora locală 03:45 cu însoțitorul de grup. Avionul decolează la ora 06:00 spre Munchen unde aterizează la ora 06:45 , iar după o escală de 6 ore ne îmbarcăm la ora 12:50 pe zborul de Tokyo unde vom ajunge la ora locală 08:00. După preluarea bagajelor la ieșre ne așteaptă autocarul, facem un tur panoramic de 2 ore cu o oprire pentru prânz iar la ora 14:00 check in și cazare la hotel Sunshine City Prince sau similar ( link hotel : https://www.princehotels.com/sunshine/ ). .

Tokyo Skytree - Everything you need to know before you visit | Tokyo Cheapo

Ziua 3 ( marți 14.05 ) : După ce luăm micul dejun începem turul de o zi în Tokyo unde vom vizita Templul Asakusa, strada Nakamise, iar mai apoi vom avea parte de o croaziera pe râul Sumidagawa în cadrul căreia vom vedea panorama orașului de pe apă. Croaziera durează aproximativ 40 - 50 de minute după care ne îndreptăm spre Tokyo Sky Tree - cea mai inalta cladire din Tokyo - unde vom avea un foto stop. În continuare vom vizita Palatul Imperial și cosmopolitul cartier Ginza recunoscut pentru shooping, restaurante si viata de noapte. Turul se termină cu luarea mesei după care retur la acelasi hotel.

Tokyo, Japan, Was Named the Best City to Visit in 2019

Ziua 4 ( miercuri 15.05 ) : Mic dejun și check out de la hotelul din Tokyo. Ziua de azi o dedicăm în întregime naturii și a împrejurimilor muntelui Fuji, lucru ce cu siguranță vă va fascina. Începem turul cu o croazieră in Hakone, ocazie cu care vom avea parte de peisaje spectaculoase, apoi continuăm vizita cu o urcare cu telecabina, traseul acesteia are o lungime de 4 km. După o urcare de aproximativ 20 de minute vom ajunge în vârful muntelui de unde vom putea admira din nou un peisaj deosebit. Turul continuă cu Oshino Hakkai, unul dintre cele mai pitorești locuri din Japonia, o imagine virală pe Instagram sau alte rețele de socializare, și totuși inclusă în puține tururi organizate. Dupa ce luăm masa ne îndreptăm spre Matsumoto unde vom avea cazare la hotelul Tabi no Hotel Lit Matsumoto sau similar ( link hotel : https://matsumoto.tabino-hotel.jp/en/about/ )

Oshino Hakkai, Ninja village, and hot spring with beautiful Mt. Fuji view  /Tokyo Travel Assist. Enjoy the local experiences!

Ziua 5 ( joi 16.05 ) : Luăm micul dejun după care începem ziua cu o vizită la Castelul Matsumoto, unul dintre primele castele din Japonia, construit in stilul specific japonez bineînțeles. Dupa vizita castelului ne indrptăm spre Takayama. Aici vom vedea stilul clasic japonez in care erau construite orasele mai demult. Mentinem stilul și continuăm vizita la Shirakawago, o altă așezare din munți unde găsim unele dintre cele mai interesante case din Japonia de tip A cu acoperișuri foarte înalte. Din cauza iernilor grele de aici, peste 100 de case sunt construite în acest stil și oferă un piesaj de basm. Seara ne cazăm în Kanazawa la hotel Vista Kanazawa sau simila ( link hotel : https://kanazawa.hotel-vista.jp/en/ ) 

Shirakawago and Hida Takayama Day Trip from Nagoya 2023

Ziua 6 ( vineri 17.05 ) : După mic dejun vom vizita castelul Kanazawa și superbul parc în care este amplasat. De aici ne îndreptăm spre Grădina Kenrouken - una dintre cele mai faimoase grădini din lume aflându-se oficial pe locul 6 în lume în topul celor mai frumoase grădini care merită vizitate datorită faunei și vegetației prezente aici. Ne continuăm turul la Nagamachi Bukeyashiki care este districtul unde erau reședințele samurailor și ale familiilor lor. Vom intra la Non-Nomura house, una dintre cele mai bine conservate case ale unui fost samurai. Aici vom vedea în ce condiții trăiau acești samurai și vom afla mai multe detalii despre ceea ce însemna să fii un samurai precum și despre ce presupunea stilul lor de viață. Următoarea oprire este Higashi Chaya District - unul dintre top 3 cele mai bine păstrate cartiere ale gheișelor. Datorită faptului că ajungem aici dupa masă, avem șansa să auzim din ceainari vocile gheiselor care cântă, dansează și joacă jocuri tradițional japoneze.  Higashi Chaya District este unul dintre primele cartiere în care gheișele întrețineau atmosfera pentru nobilii acelor vremuri și oamenii bogați. Seara ne cazăm din nou la Vista Kanazawa.

金澤着楽々>老舗呉服店ならではのおもてなしとこだわり|金沢のおすすめ観光・レジャースポットなら旅色

 

Ziua 7 ( sâmbătă 18.05 ): Mic dejun. Începem turul de azi cu vizita la castelul Nijo care face parte din patrimoniul internațional fiind reședința lui Tokugawa Ieyasu, primul shogun din perioada Edo. În această zi vom afla mai multe despre celebrii shoguni. Menținem turul în aceeași notă și ne îndreptăm spre templul Kinkakuji, fosta reședință a altui shogun, dispus pe mai multe nivele care are acoperișuri din foiță de aur și este unul dintre primele temple Zen budiste din Japonia. Ziua se încheie cu cea mai spectaculoasă vizită de azi când ne oprim la una dintre cele mai deosebite păduri pe care le veți vedea vreodată, respectiv pădurea de bambus. Datorită designului unic în care este construită calea de acces printre frumosii copaci de bambus veți avea senzația că sunteți într-un desen animat japonez.  Pozele făcute aici vor fi cu siguranță memorabile. Seara ne cazăm în Kyoto la hotelul Miyako Kyoto Hachijo sau similar ( link hotel : https://global.miyakohotels.ne.jp/kyoto-hachijo/ )

Discover Kyoto's Arashiyama Bamboo Forest - JAPAN AIRLINES (JAL)

Ziua 8 ( duminica 19.05 ) :  Mic dejun, check out de la hotel și ne îndreptăm spre Osaka. Prima oprire este la castelul din Osaka. Acest castel a jucat un rol important în unificarea politică a Japonei și, ca majoritatea castelelor din Japonia, dispune de grădini spectaculoase. Continuăm vizitele în Osaka cu celebrul cartier Dotonbori unde găsim centrul comercial al orașului cu viața de noapte și restaurante. Turul nu ar fi complet fara partea de shopping în districtul Shinsabashi, unul dintre cele mai renumite din Osaka. Ziua se încheie la Umeda Sjy building unde avem accesul  inclus si vedem Osaka de la o înălțime de 173m.  Din acest punct vom avea o panoramă superbă asupra orașului. Seara ne cazăm la Hotel Plaza Osaka sau similar ( link hotel : https://plazaosaka.com/en )

12 Best Things to Do in Osaka - What is Osaka Most Famous For? – Go Guides

Ziua 9 - 10 ( luni 20.05 - marti 21.05 ) : Check out devreme de la hotel, în jurul orei 06:30 avem transfer spre aeroport, zborul decolează la ora 09:30 cu sosire 16:50 în Munchen, după o escală de 5 ore la Munchen decolăm la ora 22:00 cu sosire la Cluj Napoca la ora locală 00:40.

TARIFE

3290 EURO/PERSOANA LOC IN CAMERA DUBLA SAU TRIPLA

SUPLIMENT CAMERA SINGLE 500 EURO

COPIL 2 - 11,99 ANI CU PAT SUPLIMENTAR ACHITA TARIF DE ADULT

COPIL 2 - 11.99 ANI FARA PAT SUPLIMENTAR TARIF 2690 EURO

VA PUTETI INSCRIE SI PENTRU PARTAJ, IN CAZUL IN CARE SUNTETI DOAR 1 PERSOANA, IAR DACA NU GASIM INCA O PERSOANA LA PARTAJ NU ACHITATI SUPLIMENTUL DE SINGLE

 

Tarifele includ :

- bilete de avion si taxe aeroport compania Lufthansa

- bagaj de mana 8 kg/pers si bagaj de cala 20 kg/pers

- insotitor de grup in limba romana

- cazare 2 nopti Tokyo hotel Sunshine Prince sau similar, cazare 1 noapte Matsumoto hotel Tabi no sau similar, cazare 2 nopti hotel Vista Kanazawa sau similar, cazare 1 nopate Kyoto la hotel Myiako Kyoto Hachijo sau similar, cazare 1 noapte la hotel Plaza Osaka sau similar. Total 7 nopti de cazare cu mic dejun

- transport aeroport - hotel - aeroport inclus

- transporturi in cadrul tuturor excursiilor organizate

- toata vizitele incluse in program si taxe de intrare la obiective incluse

- 1 apa de 500ml/zi pentru fiecare turist

- internet wi fi pe durata excursiilor si la hoteluri

 

Tarifele nu includ :

- asigurarea medicala si storno recomandata

- orice alte cheltuieli personale

CONDITII DE CALATORIE : Pasaport electronic valabil minim 6 luni de la data calatoriei.

CONDITII DE INSCRIERE : Avans 1000 euro/pers la rezervare si diferenta inainte cu 30 de zile de plecare. Conditii de anulare/renuntare conform contractului cu turistul primit la rezervare.

ORAR DE ZBOR

12.05 CLUJ NAPOCA 06:00 - 06:45 MUNCHEN

           MUNCHEN 12:50 - 08:00 TOKYO ( 13.05 )

20.05 OSAKA 09:30 - 16:50 MUNCHEN

           MUNCHEN 22:00 - 00:40 CLUJ NAPOCA ( 21.05 )

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.