Maroc

Casablanca - Fez - Erg Cgebbi Desert - Ouarzazate - Marrakech

 
Transport avion Budapesta
Perioada 30.04 - 06.05.2024
early booking
1799
1495
persoana/sejur

LOCURI EPUIZATE

Ziua 1 ( marti 30.04 -Casablanca ) : Intalnire pe aeroportul din Budapesta la ora locala 07:00, avionul decoleaza la ora 09:40 spre Frankfurt unde avem o  escala de o ora si 15 minute, apoi ne imbarcam pe zborul de Marrakech unde ajungem la ora locala 15:20. Transfer de 3 ore catre Casablanca. Casablanca se afla pe coasta Atlanticului, este inima industriala, economica si culturala a acestei tari si este renumita pentru arhitectura sa spectaculoasa. Cazare la hotel NEW HOTEL Piscine Wellness & Spa de 4 *, unde avem cina inclusa.

 What to see in Casablanca: a city straight out of the movies

Ziua 2 ( miercuri 01.05 -Fes ) : Mic dejun la hotel si check-out. Dupa un drum scurt cu autocarul, incepem ziua cu o vizita la Palatul Regal (Mechouar), Mausoleul Mohamed V (pavilion de marmură albă, încoronat cu plăci verzi), Turnul Hassan (sec. XII). Pe drum, vom avea ocazia să vizitam ruinele remarcabile din Volubilis. Volubilis, fondată în secolul al III-lea î.Hr., are o mare importanță istorică ca un avanpost important al Imperiului Roman. Situl arheologic găzduiește rămășițe extinse de clădiri fine care au rezistat timpului. După ce am explorat ruinele captivante din Volubilis, ne vom continua călătoria către Fes, al doilea oraș ca mărime al Marocului și fosta capitală a țării. Fes este un amestec exotic de arhitectură arabă, străzi străvechi, chemări la rugăciune și piețe pline de culoare; totul amestecat cu o bună doză de cultură modernă. Spre dupamasa ajungem in Fes, unde ne vom caza la hotelul Barcelo Fes Medina 4*. Timp liber, seara cina la hotel inclusa in pret.

 Fes City the cultural capital of morocco - Friendly Morocco.

Ziua 3 ( Joi 02.05 -Fes ) Mic dejun la hotel, dupa care incepem exlorarea orasului Fes, ne vom aventura pe străzile înguste pietruite, mărginite de moschei antice și împodobite cu sticlă verde. Acest tur captivant ne va duce la cele mai frumoase palate și monumente pe care Fes le are de oferit. Ca parte a turului, vom avea ocazia să vizitam o cooperativă de ceramică, unde putem asista la meșteșugurile tradiționale marocane, sa descoperim tehnicile complexe și măiestria din spatele crearii ceramicei frumoase. Seara cina la hotel ( inclusa in pret)

 Histoire de la Ville de Fes au Maroc - Riad Layalina Fez

Ziua 4 ( Vineri 03.05 -Erg Cgebbi Desert ) : Mic dejun la hotel si check-out. Astazi ne indreptam catre Erg Cgebbi Desert, situat în vasta regiune deșertică a Marocului saharian, care desparte Marocul de Algeria si fascineaza prin peisajul său auriu extraordinar de pitoresc, care își schimbă dramatic culorile la apus. In Merzouga, centrul turistic, ne vor astepta vehiculele 4X4 pentru a ne transfera catre locul de cazare din desert, Imperial Glory Lodges . La apus ne vom bucura de o excursie cu camilele in salbaticie, excursie inclusa in pret. Cina de data aceasta o vom savura in jurul taberei de foc, acompaniati de muzica traditionala si sub stelele infinite ale cerului desertului ( cina inclusa in pret).

 IMPERIAL GLORY LODGES - Updated 2023 Prices & Lodge Reviews (Erg Chebbi,  Morocco)

Ziua 5 ( Sambata 04.05 – Ouarzazate ) Mic dejun devreme in desert. Astazi ne indreptam catre Ouarzazate, orașul este cunoscut pentru Festivalul său anual de trandafiri, care celebrează recolta locală de trandafiri și producția de produse de trandafiri. Tot aici vom avea ocazia sa vizitam studioul Atlas Film, care este cel mai mare studio de film din lume, din punct de vedere al suprafetei. Cea mai mare parte a proprietății se află în deșertul și munții din apropiere. Aici s-au filmat  multe seriale TV si filme populare, cum ar fi  The Mommy, Prison Break, The Vikings etc. Intrarea nu este inclusa in pret, costul ei fiind de 11 USD. Spre seara ne indreptam catre  Oscar Hotel by Atlas Studios 4* unde ne vom caza iar apoi vom lua cina la hotel( inclusa in pret).

 2023 Ouarzazate one day from Marrakech

Ziua 6 ( Duminica 05.05 – Marrakech ) Mic dejun devreme si check-out. Astazi ne indreptam catre Marakech. Vom incepe turul orasului cu faimoasa moschee Koutoubia, vom vizita Palatul Regal și Mellah si Cartierul Evreiesc. Apoi vom continua traseul cu turul Grădinilor La Menara - un parc de aproximativ 100 de hectare, plin de cele mai variate specii de arbori, în centrul căruia se află un imens rezervor de apă. Spre seara ne cazam la Hotel Adam Park Marrakech, unde vom avea cina inclusa in pret.

 17 Best Things to Do In Marrakech in 2023

Ziua 7 ( Luni 06.05 – Marrakech )  Mic dejun, timp liber. Check-out in jurul orei 13:00, transfer catre aeroport, avionul decoleaza la ora 17:00 catre Munchen, dupa o escala de 45 de minute decolam spre Budapesta  unde ajungem la ora 23:40.

 

TARIFE

1495 EURO/PERS LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE 350 EURO

AL TREILEA ADULT IN CAMERA ACHITA 1395 EURO

COPIL 2 - 11,99 ANI ACHITA 1295 EURO CAZARE IN CAMERA CU 2 ADULTI

 VA PUTETI INSCRIE SI PENTRU PARTAJ, IN CAZUL IN CARE SUNTETI DOAR 1 PERSOANA, IAR DACA NU GASIM INCA O PERSOANA LA PARTAJ NU ACHITATI SUPLIMENTUL DE SINGLE

Tarifele includ :

- bilete de avion si taxe de aeroport compania Lufthansa

- bagaj de mana 10 kg/pers dimensiuni 55x40x23cm si bagaj de cala 20 kg/pers

- insotitor de grup in limba romana

- cazare 6 nopti la hotelurile mentionate in program in regim de demipensiune

- transfer cu vehicule 4X4 in desert si excursie cu camila

- toate vizitele specificate in program

 

Tarifele nu includ :

- asigurarea medicala si storno optionala

- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi)

- orice alte cheltuieli personale

- intrarea la studioul Atlas Film ( 11 USD/ pers)

 

CONDITII DE REZERVARE : Avans se achita 500 euro/pers la rezervare si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

CONDITII DE CALATORIE  Pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei, nu se accepta pasaport temporar. 

ORAR DE ZBOR

30.04 BUDAPESTA 09:40 - 11:25 FRANKFURT

FRANKFURT 12:40 - 15:30 MARRAKECH

06.05 MARRAKECH 17:00 - 21:40 FRANKFURT

FRANKFURT 22:25 - 23:40 BUDAPESTA

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online