New York in decembrie

Christmas shopping

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 29.11 - 06.12.2023
Early booking
from
1899
1699
persoana/sejur

LOCURI EPUIZATE

Ziua 1 ( miercuri 29.11 ) : Intalnire pe aeroportul Cluj Napoca la ora 12:00, zborul decoleaza la ora 14:15 spre Munchen unde avem o escala de 1 ora apoi ne imbarcam pe zborul de New York unde ajungem la ora locala 19:05. Transfer si cazare la hotel Comfort Inn Prospect Park Brooklyn sau similar ( link hotel : https://bit.ly/3nx9S97 )

New York City Boroughs, Explained - PODS Blog

Ziua 2 ( joi 30.11 ) : Mic dejun. Optional vizitam New York cu un bilet de 2 zile pe celebrul autobus hop on/hop off, cost bilet 85 usd/pers. In aceasta zi vom vizita Central Park, Times Square, Empire State Building, Soho, China Town, Brooklyn Bridge. Seara retur la hotel.

The Perfect Christmas in New York Itinerary for 4 Days | She Wanders Abroad

Ziua 3 ( vineri 01.12 ) : Mic dejun. Ne continuam vizitele cu autobusul hop on/hop off si vom vizita Manhattan, World Trade Center,, Memorialul 9/11, Statuia Libertatii si seara optional vedem New Yorkul de la inaltime din cladirea Empire State Building, bilet de intrare aprox 60 usd/pers.

Five facts you didn't know about the Statue of Liberty | Fox News

Ziua 4 ( sambata 2.12 ) : Mic dejun. Azi va propunem optional o excursie de o zi in Washinghton. Luam autobusul de pe Broadway si prima oprire o vom avea in Washinghton la Cimitirul National Arlington, apoi ne indreptam spre memorialul Lincoln, Memorialul razboiului din Coreea si Vietnam, ne indreptam spre Casa Alba si Capitoliul US. Seara ajungem inapoi in New York, cost excursie aproximativ 185 usd/pers.

Washington – Destinations | TAP Air Portugal

Ziua 5 ( duminica 3.12 ) : Mic dejun. Timp liber pentru shopping si relaxare. Optional pentru doritori mergem cu mijloacele de transport in comun la The Edge Observation Deck pentru o panorama superba asupra orasului pe timp de zi, se achita doar taxa de intrare aproximativ 50 usd/pers.

You Can Now Scale the Side of a NYC Skyscraper at 30 Hudson Yards

Ziua 6 ( luni 4.12 ) : Mic dejun. Optional pentru doritori shopping la Woodbury Premium Outlet, cost 50 usd/persoana. In acest loc puteti face cumparaturi la cele mai bune preturi. Dupa masa retur la hotel.

 

Ziua 7 - 8 ( marti 5.12 - miercuri 6.12 ) : Mic dejun. Timp liber, transfer spre aeroport in jurul orei 14:00, avionul decoleaza la ora 17:30 cu sosire a doua zi la ora 7:00 in Munchen, dupa o escala de 3 ore decolam spre Cluj Napoca unde ajungem la ora 13:35.

TARIFE
1699 EURO/PERS
 LOC IN CAMERA DUBLA PENTRU REZERVARI PANA LA DATA DE 30.06

1799 EURO/PERS PENTRU REZERVARI PANA LA DATA DE 30.07

1899 EURO/PERS PENTRU REZERVARI ÎNCEPÂND CU 1.08

SUPLIMENTE SI TARIFE COPII

SUPLIMENT SINGLE 400 EURO/PERS

UN COPIL 2 - 11,99 ANI ACHITA 1299 EURO CAZAT IN CAMERA CU 2 ADULTI

AL TREILEA ADULT IN CAMERA ACHITA 1499 EURO

 

Tariful include :

- cazare 6 nopti in New York la hotel Comfort Inn Prospect Park Brooklyn 3* sau similar cu mic dejun

- bilete de avion și taxe de aeroport , compania Lufthansa

- bagaj de mână 10 kg/pers și bagaj de cală 20 kg/pers

- transfeuri de la aeroport la hotel și retur

- însoțitor de grup în limba română

 

Tariful nu include :

- excursiile locale specificate în program, sunt opționale

- taxa de procesare viza 30 euro/pers nu se resituite in cazul neobtinerii vizei

- asigurare medicala si storno optionala

- taxa de oras se achita local aproximativ 3 euro/pers/noapte

- taxa de viza pentru cei care nu au viza 160 usd/pers

- tips ( bacșiruri ), in America este aproape o obligatie bacșisul

 

Conditii de calatorie : Pentru accest circuit este nevoie de viza pentru SUA, pentru cei care nu au viza, agentia se ocupa de programarea la interviu si completarea documentelor necesare, insa turistul se va prezenta personal la sediul ambasadei pentru a obtine viza, la Bucuresti. Oferim asistenta 100% pentru acest proces. 

Pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei si certificatul de vaccinare sunt de asemenea obligatorii. Este valabil fie un vaccin Johnson fie 2 doze de vaccin Pfizer/Moderna/Astra Zeneca indiferent de perioada care a trecut de la vaccin, conditia minim este sa fie mai mult de 14 zile de la doza a doua in cazul Pfizer/Astra Zeneca/Moderna si la fel si la doza unica de Johnson.

Conditii de plata : Avans se achita 700 euro/pers la rezervare si diferenta cu 45 de zile inainte de plecare. In caz de renuntare voluntara a turistului avansul se pierde de aceea recomandam incheierea asigurarii medicale si storno prin care sunt acoperite cazurile de boala, accident sau deces rude de gradul I. In cazul in care circuitul nu se poate organiza din cauze COVID, anulari de zboruri sau turistul nu obtine viza de SUA sumele achitate se restituie integral in termen de 30 de zile de la data anularii.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.