New York Christmas

Craciunul la New York

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 22 - 29.12.2024
Early booking
from
2399
2099
persoana/sejur

12 LOCURI DISPONIBILE

Ziua 1 ( duminica 22.12 ) : Întalnire pe aeroportul Cluj Napoca la ora 12:00, zborul decolează la ora 14:00 spre Varșovia unde avem o escală de 2 ore jumatate apoi ne imbarcam pe zborul de New York unde ajungem la ora locala 20:35. Transfer si cazare la hotel Lic 3* sau similar ( link hotel : https://www.lichotelny.com/ )

 

Ziua 2 ( luni 23.12 ) : Mic dejun. Optional vizitam New York cu un bilet de 2 zile pe celebrul autobus hop on/hop off, cost bilet aproximativ 90 usd/pers. In aceasta zi vom vizita Central Park, Times Square, Empire State Building, Soho, China Town, Brooklyn Bridge. Seara retur la hotel.

The Perfect Christmas in New York Itinerary for 4 Days | She Wanders Abroad

Ziua 3 ( marți 24.12 ) : Mic dejun. Ne continuăm vizitele cu autobusul hop on/hop off și vom vizita Manhattan, World Trade Center,, Memorialul 9/11, Statuia Libertății, după vizite timp liber.Five facts you didn't know about the Statue of Liberty | Fox News

Ziua 4 ( miercuri 25.12 ) : Mic dejun. Prima zi de Crăciun o lăsăm liberă astfel încât fiecare să poată savuta New York-ul așa cum dorește, fie pe celebrul patinoar de la Rockefeller Center, fie cu o plimbare in Central Park sau prin cafenelele New Yorkului .

Washington – Destinations | TAP Air Portugal

Ziua 5 ( joi 26.12 ) : Mic dejun. Azi va propunem optional o excursie de o zi in Washinghton. Luam autobusul de pe Broadway si prima oprire o vom avea in Washinghton la Cimitirul National Arlington, apoi ne indreptam spre memorialul Lincoln, Memorialul razboiului din Coreea si Vietnam, ne indreptam spre Casa Alba si Capitoliul US. Seara ajungem inapoi in New York, cost excursie aproximativ 185 usd/pers.

You Can Now Scale the Side of a NYC Skyscraper at 30 Hudson Yards

Ziua 6 ( vineri 27.12 ) : Mic dejun.  Timp liber pentru shopping si relaxare. Optional pentru doritori mergem cu mijloacele de transport in comun la The Edge Observation Deck pentru o panorama superba asupra orasului pe timp de zi, se achita doar taxa de intrare aproximativ 50 usd/pers.

Christmas in New York: 25 tips for a fairytale visit to the Big Apple |  Independent.ie

Ziua 7 ( sâmbătă 28.12 ) : Mic dejun. Azi opțional putem merge la SUMMIT One Vanderbilt experience unde printre elementele de artă și tehnologie veți putea face cele mai reuțite poze cu panorama New York-ului, se achită biletul de intrare aproximativ 55 usd/pers și transportul local. După masa timp liber.

Summit One Vanderbilt | Experience The Best Views of NYC's Skyline | NYC  Tourism

Ziua 8 - 9 ( duminică 29.12 - luni 30.12 ) : Mic dejun. Timp liber, check out cu lăsarea bagajelor la recepție până la ora 12:00, transfer spre aeroport in jurul orei 18:30, avionul decoleaza la ora 22:35 cu sosire a doua zi la ora 12:45 in Varșovia, dupa o escală de 2 ore decolam spre Cluj Napoca unde ajungem la ora 17:20.

TARIFE DINAMICE
2099 EURO/PERS LOC ÎN CAMERĂ DUBLĂ

1890 EURO/PERS LOCA ÎN CAMERĂ TRIPLĂ

5999 EURO/2 ADULTI + 1 COPIL SUB 14 ANI 

SUPLIMENT SINGLE 900 EURO/PERS

HOTELUL NU ARE CAMERE PENTRU 2 ADULȚI ȘI 2 COPII

 

PENTRU PERSOANELE CARE SUNT SINGURE ȘI DORESC SĂ SE ÎNSCRIE LA PARTAJ NU SE ACHITĂ SUPLIMENT DE SINGLE DACĂ NU LE GĂSIM PARTAJ

 

Tariful include :

- cazare 7 nopti in New York la hotel Lic 3* sau similar cu mic dejun ( link hotel https://www.lichotelny.com/ )

- bilete de avion și taxe de aeroport , compania LOT

- bagaj de mână 10 kg/pers și bagaj de cală 20 kg/pers

- transfeuri de la aeroport la hotel și retur

- însoțitor de grup în limba română

 

Tariful nu include :

- excursiile locale specificate în program, sunt opționale

- taxa de procesare viza 50 euro/pers nu se resituite in cazul neobtinerii vizei

- transporturile locale

- asigurare medicala si storno optionala

- taxa de oras se achita local aproximativ 5 euro/pers/noapte

- taxa de viza pentru cei care nu au viza 180 usd/pers

- tips local

 

Conditii de calatorie : Pentru accest circuit este nevoie de viza pentru SUA, pentru cei care nu au viza, agentia se ocupa de programarea la interviu si completarea documentelor necesare, insa turistul se va prezenta personal la sediul ambasadei pentru a obtine viza, la Bucuresti. Oferim asistenta 100% pentru acest proces. Pașaportul trebuie să fie valabil minim 6 luni de la data călătoriei. În cazul neobținerii vizei se rambursează avansul achitat, mai puțin costul vizei efectiv și taxa de procesare.

 

Conditii de plata : Avans se achită 1000 euro/pers la rezervare și diferența cu 45 de zile înainte de plecare. 

UTILE : Locuri în avion se alocă de către compania aeriană de obicei unul lângă altul însă nu este garantat, dacă doriți locuri garantate alăturat se va achita o taxă pentru fiecare loc aproximativ 25 euro/pers/sens având în vedere că sunt 4 sensuri în total 100 euro/pers. 

ORAR DE ZBOR

22.12 CLUJ NAPOCA 14:00 - 14:25 VARSOVIA

VARSOVIA 16:50 - 20:35 NEWARK AIRPORT

29.12 NEWARK AIRPORT 22:35 - 14:25 VARSOVIA ( 30.12 )

30.12 VARSOVIA 14:50 - 17:20 CLUJ NAPOCA

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.