SUA - New York - Washinghton si Cascada Niagara

Avion Cluj Napoca

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 25.10 - 01.11.2023
Early booking
1999
1699
persoana/sejur

LOCURI EPUIZATE

Ziua 1 ( miercuri 25.10 ) : Intalnire pe aeroportul Cluj Napoca la ora 04:00, zborul decoleaza la ora 06:15 spre Munchen unde avem o escala de 5 ore apoi ne imbarcam pe zborul de New York unde ajungem la ora locala 15:35. Transfer si cazare la hotel Lic 3* ( link hotel : https://www.lichotelny.com/ )

New York City Boroughs, Explained - PODS Blog

Ziua 2 ( joi 26.10 ) : Mic dejun, optional vizitam New York cu un bilet de 2 zile pe celebrul autobus hop on/hop off, cost bilet 85 usd/pers. In aceasta zi vom vizita Central Park, Times Square, Empire State Building, Soho, China Town, Brooklyn Bridge. Seara retur la hotel.

Ziua 3 ( vineri 27.10 ) : Mic dejun, ne continuam vizitele cu autobusul hop on/hop off si vom vizita Manhattan, World Trade Center,, Memorialul 9/11, Statuia Libertatii si seara optional vedem New Yorkul de la inaltime din cladirea Empire State Building, bilet de intrare aprox 50 usd/pers.

Five facts you didn't know about the Statue of Liberty | Fox News

Ziua 4 ( sambata 28.10 ) : Mic dejun, azi va propunem optional o excursie de o zi in Washinghton. Luam autobusul de pe Broadway si prima oprire o vom avea in Washinghton la Cimitirul National Arlington, apoi ne indreptam spre memorialul Lincoln, Memorialul razboiului din Coreea si Vietnam, ne indreptam spre Casa Alba si Capitoliul US. Seara ajungem inapoi in New York, cost excursie aproximativ 155 usd/pers.

Washington – Destinations | TAP Air Portugal

Ziua 5 ( duminica 29.10 ) : Mic dejun, timp liber pentru shopping si relaxare.

Ziua 6 ( luni 30.10 ) : Pornire dimineata din New York pentru a ajunge la cascada Niagara, vom viziona cascada de pe partea americana, ne plimbam cu barca Maid of the Mist pentru a vedea cascada, vizitam Goat island si Luna Island, petrecem in jur de 5 ore la cascada. Noaptea ajungem inapoi in New York, turul doreaza aproximativ 22 de ore, cost excursie aproximativ 190 usd/pers.

Parque Estadual de Niagara Falls | Visit The USA

Ziua 7 - 8 ( marti 31.10 - miercuri 1.11 ) : Mic dejun, timp liber, transfer spre aeroport in jurul orei 14:30, avionul decoleaza la ora 18:30 cu sosire a doua zi la ora 7:00 in Munchen, dupa o escala de 3 ore decolam spre Cluj Napoca unde ajungem la ora 13:35.

TARIFE
1499 EURO/PERS
LOC IN CAMERA DUBLA PENTRU REZERVARI PANA LA DATA DE 31.12

1599 EURO/PERS PENTRU REZERVARI PANA LA DATA DE 30.01

1699 EURO/PERS PENTRU REZERVARI ÎNCEPÂND CU 1.02

SUPLIMENTE SI TARIFE COPII

SUPLIMENT SINGLE 400 EURO/PERS

COPIL 2 - 11,99 ANI ACHITA 1299 EURO CAZAT IN CAMERA CU 2 ADULTI

Tariful include :

- cazare 6 nopti in New York la hotel Lic 3* mic dejun inclus

- bilete de avion și taxe de aeroport , compania Lufthansa

- bagaj de mână 10 kg/pers și bagaj de cală 20 kg/pers

- transfeuri de la aeroport la hotel și retur

- însoțitor de grup în limba română

 

Tariful nu include :

- excursiile locale specificate în program, sunt opționale

- asigurare medicala si storno optional 

- taxa de oras se achita local aproximativ 3 euro/pers/noapte

- taxa de viza pentru cei care nu au viza

- tips ( bacșiruri ), in America este aproape o obligatie bacșisul

 

Conditii de calatorie : Pentru accest circuit este nevoie de viza pentru SUA, pentru cei care nu au viza, agentia se ocupa de programarea la interviu si completarea documentelor necesare, insa turistul se va prezenta personal la sediul ambasadei pentru a obtine viza, la Bucuresti. Oferim asistenta 100% pentru acest proces. 

Pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei si certificatul de vaccinare sunt de asemenea obligatorii. Este valabil fie un vaccin Johnson fie 2 doze de vaccin Pfizer/Moderna/Astra Zeneca indiferent de perioada care a trecut de la vaccin, conditia minim este sa fie mai mult de 14 zile de la doza a doua in cazul Pfizer/Astra Zeneca/Moderna si la fel si la doza unica de Johnson.

Conditii de plata : Avans se achita 700 euro/pers la rezervare si diferenta cu 45 de zile inainte de plecare. In caz de renuntare voluntara a turistului avansul se pierde de aceea recomandam incheierea asigurarii medicale si storno prin care sunt acoperite cazurile de boala, accident sau deces rude de gradul I. In cazul in care circuitul nu se poate organiza din cauze COVID, anulari de zboruri sau turistul nu obtine viza de SUA sumele achitate se restituie integral in termen de 30 de zile de la data anularii.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.