Singapore - Bali - Ubud

Avion Cluj Napoca

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 20.10 - 02.11.2022
 
2250
persoana/sejur

Singapore – Bali – Ubud

6  locuri disponibile

20.10 - 02.11.2022

Ziua 1 -2 ( 20.10 - 21.10 ) : Întâlnire pe aeroportul din Cluj Napoca la ora 19:00, avionul decoleaza la ora 21:35 ajunge la Istanbul la ora 23:25 , cu o escală de două ore  după care ne îmbarcăm pe zborul spre Singapore la ora 01:45 , sosire în Singapore la ora 17:30 în data de 21.10. Transfer la hotel și cazare la hotel Mercure Singapore on Stevens 4* sau similar ( link hotel : https://all.accor.com/hotel/9561/index.en.shtml ) 

Singapore, Marina Bay Sands

Ziua 3 ( 22.10 ) : Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau opțional, tur de oraș pe parcursul căruia se vizitează Moscheea Sultanului, Marina Bay Sands (exterior), Parcul Gardens by the Bay și portul Clarke Quay. Bilet pentru Hop on Hop off aproximativ 45 euro/pers.

Ziua 4 ( 23.10 ): Mic dejun. Timp pentru shopping, plimbări. Seara opțional, safari de noapte, durata 3 ore cu preluare de la hotel cost 65 euro/pers.

Night safari, Singapore

Ziua 5 ( 24.10 ) Mic dejun, pregătire bagaj și check out de la hotel la ora 12:00. Transfer la aeroportul Singapore iar la ora 15:45 decolăm spre Bali unde aterizăm la ora 18:25. Transfer la hotel Furama Xclusive Ocean Beach Seminyak Bali 4* ( link hotel : https://www.furama.com/xclusive/oceanbeach/ )

Ziua 6 ( 25.10 ) Mic dejun, timp liber pentru plajă și acomodare cu noul fus orar.

Apus la hotel Furama Xclusive Ocean Beach, situat pe plajă

Ziua 7 ( 26.10 ) : Mic dejun. Opțional excursie, cost 85 euro/pers : Ne oprim pe una dintre cele mai frumoase plantații de cafea unde ne vom delecta cu diverse sortimente de cafea sau ceai. Cafea cu vanilie, ginseng, cocos sunt doar câteva dintre tipurile de cafea pe care le putem încerca aici.
Vom vedea procesul încă tradițional și natural de procesare a cafelei și putem gusta cu doar 5$ cea mai scumpa cafea din lume – Luwak Coffee. Această cafea este făcută din excrementele unui animăluț simpatic numit Luwak și este mult mai sănătoasă pentru organism. Să știți că nu este atât de rea precum sună. Aici vă puteîi da în leagăne suspendate deasupra junglei – 13 Euro / persoana

12:30 – Prânz (aproximativ 13 Euro / persoana)
14:00 – Vom merge pe cele mai frumoase terase de orez din Bali – Tegalallang (intrare inclusă)

Leagănul suspendat cu vedere panoramică

15:30 – Vom merge pentru a surprinde apusul aproape de cascadele din complexul River Club unde vă puteți relaxa apoi cu un cocktail la piscinele suspendate din cadrul complexului. În drum spre cascade vă puteți opri în satele tradiționale care încă păstrează meșteșuguri transmise din generație în generație și confectionează manual textile precum sarung sau batik, bijuterii de argint, picturi minunate sau sculpturi din lemn de sandal sau teck adevărate opere de artă.

Culturile de orez de la Tegalallang


17:00 – River Club (intrare inclusă)
18:30 – Înapoi la hotel

River Club, piscine terasate cu vedere la junglă

Ziua 8 ( 27.10 ) : Mic dejun. Opțional excursie cost 70 euro/pers : Pick Up Hotel.
08:30 Nu poti ajunge în Bali fără să trăiești experiența unei ceremonii de purificare într-un templu balinez. Religia hindusă în Bali face parte din viața de zi cu zi, astfel că vom trăi și noi puțin din această magie balineză. Vom ajunge la un templu hindus balinez (un templu necunoscut de turismul în masă) unde balinezii obisnuiesc să intre în apele purificatoare ale templului pentru o curățare spirituală. Vom aduce ofrande zeilor și le vom mulțumi că suntem pe insula lor. La final un preot balinez ne va pune brățări traditionale balineze.
12:00 Pura Ulun Danu . Unul dintre cele mai faimoase temple din Bali este Ulun
Danu Beratan care inseamna chiar sursa apelor și este dedicat Zeității Apelor, zeități importante în Bali pentru culturile de orez dar și pentru natura bogata. Înconjurat
de munți, Pura Ulun Danu oferă un peisaj aparte in Bali, a fost construit În anul 1633 și se află la 1200m altitudine.
13:30 – Handara Golf Gates, ne oprim la faimoasele porți Handara Golf Gates pentru
fotografii. 3 euro / persoană acces și sunt portile de intrare într-un resort, sunt destinate doar
fotografiilor.

Handara Gates

15:00 Up in the sky. Știm că toată lumea care ajunge în Bali iși dorește să se vadă deasupra norilor, într-un coșuleț cu flori, leagăn sau poduri suspendate. Acest loc parcă desprins din basme, cu munți, copaci exotici, dar și ceată și un lac albastru, este cadrul perfect pentru amintiri surprinse într-o fotografie.
16:00 Știm o cascadă secretă , unde nu foarte mulți oameni ajung, așa că vom merge cam 20
minute prin junglă, înconjurați de palmieri maiestuoși și natura bogată pentru a ajunge la unele dintre cele mai frumoase cascade din Bali.
17:30 Înapoi la Hotel
Notă: Pentru acest tur este nevoie să aveți la voi haine de schimb, un prosop și costum de baie.

Ziua 9 ( 28.10 ) Mic dejun, timp liber de relaxare și plajă.

Ziua 10 ( 29.10 ) : Mic dejun, opțional excursie 95 euro/pers. Preluare de la hotel și transfer spre port de unde luăm barca spre insula Nusa Penida, una dintre cele mai frumoase insule din zonă. Vom avea 4 opriri a câte 45 de minute fiecare pe diverse plaje de pe insulă. Prânzul este inclus, revenire la hotel după masa.

Nusa Penida

Ziua 11 ( 30.10 ) Mic dejun, check out și plecare spre Ubud. După check in la Tanah Merah Art Resort ( link http://tanahmerahbali.com/ ) . Opțional vizităm pădurea maimuțelor aflată în apropiere.

Ziua 12 ( 31.10 ) Mic dejun, timp liber , vă puteți bucura de minunata locație a hotelului cu priveliște din pisinca infinity direct spre junglă.

Piscina panoramică , Tanah Merah Art Resort

Ziua 13 – 14 ( 01.11 - 02.11 ) Mic dejun, check out in jurul orei 11, transfer spre aeroport .Zborul spre Singapore decoleaza la ora 14:05 cu aterizare in Singapore la 18:35. Avem o escala de 5 ore dupa care decolam spre Istanbul la ora 23:35 unde ajungem la ora 06:10 , iar apoi zborul spre Cluj Napoca decoleaza la ora 08:25 cu sosire la ora 09:25 in Cluj Napoca

Tarif 2250 euro/pers loc în cameră dublă

2150 euro/pers loc in camera triplă

 

Tariful include :

  • Bilete de avion și taxe aeroport, compania Istanbul
  • Bagaj de mână 10 kg/pers dimensiuni 55x40x23cm + o poșetă/rucsac și bagaj de cală de 23 kg/pers
  • Cazare 3 nopți în Singapore la Hotel Mercure 4* sau similar cu mic dejun,6 nopți în Bali la hotel Furama Xclusive Ocean 4* cu mic dejun sau similar , 2 nopți de cazare în Ubud la Tanah Merah Art Resort 4* cu mic dejun sau similar
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport în toate locațiile
  • Însoțitor de grup în limba română

 

Tariful nu include :

  • excursiile opționale specificate în program
  • taxa de viza Indonezia se achita local aproximativ 35 euro/pers
  • asigurarea medicală și storno opțională ( 350 lei/persoană )
  • taxa de oraș și stațiune care se achită local ( aprox 15 euro/pers pentru tot sejurul )
  • cheltuieli personale

Ce documente de călatorie ai nevoie : pașaport electronic valabil minim 6 luni de la data călătoriei, așadar asigură-te că este valabil cel puțin până în mai 2023.

Vaccin 2 doze Pfizer/Astra Zeneca/Modena etc sau 1 doza Johnson + 1 doza alt vaccin . 

Condiții de rezervare : avans 1000 euro/pers la înscriere, diferența cu 30 de zile înainte de plecare.

Vrei să stai singur în cameră? Supliment de single 550 euro.

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.