Singapore – Bali – Ubud

 
Transport
Perioada 28.04 - 12.05.2021
Oferta speciala
de la
 
1795
pe persoana

Singapore – Bali – Ubud

28.04 – 12.05.2021

Ziua 1 -2 ( 28 - 29.04 ) : Întâlnire pe aeroportul din Budapesta la ora 17:00, avionul decoleaza la ora 20:05  ajunge la Istanbul la ora 23:15 , cu o escală de două ore jumate după care ne îmbarcăm pe zborul spre Singapore la ora 02:00 sosire în Singapore la ora 17:50 în data de 29.04. Transfer la hotel și cazare la hotel Orchid 4* ( link hotel : http://orchidhotel.com.sg/ )

Singapore, Marina Bay Sands

Ziua 3 ( 30.04 ) : Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau opțional, tur de oraș pe parcursul căruia se vizitează Moscheea Sultanului, Marina Bay Sands (exterior), Parcul Gardens by the Bay și portul Clarke Quay. Bilet pentru Hop on Hop off aproximativ 35 euro/pers.

Ziua 4 ( 01.05 ): Mic dejun. Timp pentru shopping, plimbări. Seara opțional, safari de noapte, durata 3 ore cu preluare de la hotel cost 60 euro/pers.

Night safari, Singapore

Ziua 5 ( 02.05 ) Mic dejun, pregătire bagaj și check out de la hotel la ora 12:00. Transfer la aeroportul Singapore iar la ora 15:40 decolăm spre Bali unde aterizăm la ora 18:30. Transfer la hotel Furama Xclusive Ocean Beach Seminyak Bali 4* ( link hotel : https://www.furama.com/xclusive/oceanbeach/ )

Ziua 6 ( 03.05 ) Mic dejun, timp liber pentru plajă și acomodare cu noul fus orar.

Apus la hotel Furama Xclusive Ocean Beach, situat pe plajă

Ziua 7 ( 04.05 ) : Mic dejun. Opțional excursie, cost 75 euro/pers : Ne oprim pe una dintre cele mai frumoase plantații de cafea unde ne vom delecta cu diverse sortimente de cafea sau ceai. Cafea cu vanilie, ginseng, cocos sunt doar câteva dintre tipurile de cafea pe care le putem încerca aici.
Vom vedea procesul încă tradițional și natural de procesare a cafelei și putem gusta cu doar 5$ ceamai scumpa cafea din lume – Luwak Coffee. Această cafea este făcută din excrementele unui animăluț simpatic numit Luwak și este mult mai sănătoasă pentru organism. Să știți că nu este atât de rea precum sună.
Aici vă puteîi da în leagăne suspendate deasupra junglei – 13 Euro / persoana

12:30 – Prânz (aproximativ 13 Euro / persoana)
14:00 – Vom merge pe cele mai frumoase terase de orez din Bali – Tegalallang (intrare inclusă)

Leagănul suspendat cu vedere panoramică

15:30 – Vom merge pentru a surprinde apusul aproape de cascadele din complexul River Club unde vă puteți relaxa apoi cu un cocktail la piscinele suspendate din cadrul complexului. În drum spre cascade vă puteți opri în satele tradiționale care încă păstrează meșteșuguri transmise din generație în generație și confectionează manual textile precum sarung sau batik, bijuterii de argint, picturi minunate sau sculpturi din lemn de sandal sau teck adevărate opere de artă.

Culturile de orez de la Tegalallang


17:00 – River Club (intrare inclusă)
18:30 – Înapoi la hotel

River Club, piscine terasate cu vedere la junglă

Ziua 8 ( 05.05 ) : Mic dejun. Opțional excursie cost 50 euro/pers : Pick Up Hotel.
08:30 Nu poti ajunge în Bali fără să trăiești experiența unei ceremonii de purificare într-un templu balinez. Religia hindusă în Bali face parte din viața de zi cu zi, astfel că vom trăi și noi puțin din această magie balineză. Vom ajunge la un templu hindus balinez (un templu necunoscut de turismul în masă) unde balinezii obisnuiesc să intre în apele purificatoare ale templului pentru o curățare spirituală. Vom aduce ofrande zeilor și le vom mulțumi că suntem pe insula lor. La final un preot balinez ne va pune brățări traditionale balineze.
12:00 Pura Ulun Danu . Unul dintre cele mai faimoase temple din Bali este Ulun
Danu Beratan care inseamna chiar sursa apelor și este dedicat Zeității Apelor, zeități importante în Bali pentru culturile de orez dar și pentru natura bogata. Înconjurat
de munți, Pura Ulun Danu oferă un peisaj aparte in Bali, a fost construit În anul 1633 și se află la 1200m altitudine.
13:30 – Handara Golf Gates, ne oprim la faimoasele porți Handara Golf Gates pentru
fotografii. 3 euro / persoană acces și sunt portile de intrare într-un resort, sunt destinate doar
fotografiilor.

Handara Gates

15:00 Up in the sky. Știm că toată lumea care ajunge în Bali iși dorește să se vadă deasupra norilor, într-un coșuleț cu flori, leagăn sau poduri suspendate. Acest loc parcă desprins din basme, cu munți, copaci exotici, dar și ceată și un lac albastru, este cadrul perfect pentru amintiri surprinse într-o fotografie.
16:00 Știm o cascadă secretă , unde nu foarte mulți oameni ajung, așa că vom merge cam 20
minute prin junglă, înconjurați de palmieri maiestuoși și natura bogată pentru a ajunge la unele dintre cele mai frumoase cascade din Bali.
17:30 Înapoi la Hotel
Notă: Pentru acest tur este nevoie să aveți la voi haine de schimb, un prosop, lenjerie intimă și costum de baie.

Ziua 9 ( 06.05 ) Mic dejun, timp liber de relaxare și plajă.

Ziua 10 ( 07.05 ) : Mic dejun, opțional excursie 80 euro/pers. Preluare de la hotel și transferr spre port de unde luăm barca spre insula Nusa Penida, una dintre cele mai frumoase insule din zonă. Vom avea 4 opriri a cîte 45 de minute fiecare pe diverse plaje de pe insulă. Prânzul este inclus, revenire la hotel după masa.

Nusa Penida

Ziua 11 ( 08.05 ) Mic dejun, timp liber pentru plajă și shopping.

Ziua 12 ( 09.05 ) Mic dejun, check out și plecare spre Ubud. După check in la Tanah Merah Art Resort ( link http://tanahmerahbali.com/ ) . Opțional vizităm pădurea maimuțelor aflată în apropiere.

Ziua 13 ( 10.05 ) Mic dejun, timp liber , vă puteți bucura de minunata locație a hotelului cu priveliște din pisinca infinity direct spre junglă.

Piscina panoramică , Tanah Merah Art Resort

Ziua 14 – 15 ( 11.05 - 12.05 ) Mic dejun. Eliberare cameră până la ora 12:00, bagajele se pot lăsa la recepție, transfer spre aeroport la ora 16:00, avionul decolează la ora 21:00 spre Istanbul unde ajungem la ora 04:55, avem o escală de 2 ore iar la 12:00 decolăm spre Budapesta unde aterizăm la ora 13:05 .

Tarif 1795 euro/pers loc în cameră dublă

 

1795 euro/pers loc în cameră dublă 

Tariful include :

 • Bilete de avion și taxe aeroport, compania Turkish Airlines 
 • Bagaj de mână 10 kg/pers dimensiuni 55x40x23cm + o poșetă/rucsac și bagaj de cală de 23 kg/pers
 • Cazare 3 nopți în Singapore la Hotel Orchid 4* cu mic dejun, 7 nopți în Bali la hotel Furama Xclusive Ocean 4* cu mic dejun, 2 nopți de cazare în Ubud la Tanah Merah Art Resort 4* cu mic dejun
 • Transfer aeroport – hotel – aeroport în toate locațiile
 • Însoțitor de grup în limba română

 

 • Tariful nu include :

  • excursiile opționale specificate în program
  • asigurarea medicală și storno opțională ( 100 lei/persoană )
  • taxa de oraș și stațiune care se achită local ( aprox 15 euro/pers pentru tot sejurul )
  • cheltuieli personale

Ce documente de călatorie ai nevoie : pașaport electronic valabil minim 6 luni de la data călătoriei, așadar asigură-te că este valabil cel puțin până în decembrie 2021.

Condiții de rezervare : avans 800 euro/pers la înscriere, diferența cu 20 de zile înainte de plecare.

Vrei să stai singur în cameră? Supliment de single 450 euro.

Călătorești cu un copil? Copii sub 12 ani beneficiază de reducere 300 euro.

Asigurare COVID-19 inclusă în pachet ! Ce înseamnă acest lucru : dacă zborurile sunt anulate iar excursia nu se poate desfășura, banii sunt rambursați integral în termen de 30 de zile de la data sejurului sau se pot reporta pentru aceelași program în luna mai 2021, la alegera turistului.

Nu rata oferta speciala

You must agree to the conditions for processing your personal data.