New York - Washinghton - Miami

SUA the big trio

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 17.10 - 28.10.2024
Early booking
from
3199
2799
persoana/sejur

4 LOCURI DISPONIBILE ( disponibil partaj domn)

Ziua 1 ( joi 17.10 ) : Întâlnire pe aeroportul din Cluj Napoca la ora locala 11:30, zborul decoleaza la ora 14:00 cu o escala de 3 ore in Varsovia, sosim la New York la ora locala 20:55. Transfer la hotel Comfort Inn Prospect Park Brooklyn 3* sau similar ( link hotel : https://www.choicehotels.com/en-uk/new-york/brooklyn/comfort-inn-hotels/ny700 )

Ziua 2 ( vineri 18.10 ) : Mic dejun. Optional vizitam New York cu un bilet de 2 zile pe celebrul autobus hop on hop off, costa aproximativ bilet 89 usd/2 zile se achita local. In aceasta zi vom vizita Central Park, Times Square, Soho, China Town, Brooklyn Bridge. Seara retur la hotel. 

Things to Do in New York - New York travel guide – Go Guides

Ziua 3 ( sambata 19.10 ) : Mic dejun. Continuam vizita cu autobusul hop on hop off si azi vedem Wall Street, Statuia linertatii, Memorialul 9/11. Seara optional vedem New Yorkul de la inaltime de la The Edge, cel mai nou si frumos punct panoramic din New York unde veti avea o panorama superba asupra orasului, cost bilet aproximativ 50 usd/persoana pentru The Edge.

New York City's tallest observation deck is now open - Lonely Planet

Ziua 4 ( duminica 20.10 ) : Optional vizita la Washinghton pret aproximativ 175 usd/pers. Luam autobusul dimineata devreme de pe Broadway iar in Washinghton vom vizita Cimitirul National Arlington, apoi ne indreptam spre memorialul Lincoln, Casa Alba si Capitoliul US. Seara tarziu ajungem la hotel.

Guía Completa para Visitar Washington D.C. - Colombian Abroad

Ziua 5 ( luni 21.10 ) : Mic dejun. Zi de relaxare si shopping pentru cei care doresc.

Ziua 6 ( marti 22.10 ) : Mic dejun, check out de la hotel si transfer spre aeroport. Azi vom zbura spre Miami unde vom ajunge dupa masa/seara. Transfer si check in la hotel RIU Plaza Miami Beach 4* sau similar ( link hotel : https://www.riu.com/en/hotel/usa/miami-beach/hotel-riu-plaza-miami-beach/ )

Hotel Riu Plaza Miami Beach | RIU Hotels & Resorts

Ziua 7 ( miercuri 23.10 ) : Mic dejun si timp liber pentru plaja.

Ziua 8 ( joi 24.10 ) : Optional vizita la Key West cel mai sudic oras din SUA, autocarul ne va prelua de la hotel si vom avea parte de o ruta superba pe unul dintre cele mai lungi poduri din lume. Prima oprire va fi pentru mic dejun, consumatia se achita local de fiecare. Sosim la Key West in jurul orei 11:30 si avem timp liber aproximativ 6 ore pentru a explora zona si celebrul oras. Locatia are un aer tropical cu plaje tipice zonei Caraibelor si o viata boema. Dupa masa retur la hotel, Costul acestei excursii este de aproximativ 55 usd/persoana si se achita local.

Key West in December: 12 Fun (and Festive!) Things to Do

Ziua 9 ( vineri 25.10 ) : Mic dejun, azi optional tur de jumatate de zi cu autobusul pentru a vizita Miami, avem opriri in Miami Downtown, Little Havana unde vom vedea cum se fac si trabucurile. De aici ne indreptam spre un port unde vom face un tur de 90 de minute cu barca pentru a vedea cele mai exlusiviste resedinte din Miami si cele mai spectaculoase case. Dupa aceste vizite vedem si Coconut Grove, ne oprim la Bayside Marketplace zona de baruri si restaurante si turul se termina la Wynwood Walls celebrii pereti vopsiti cu graffiti de toate felurile. Pret aproximativ 65 usd/persoana, pana la punctul de plecare al autobusului se va putea merge pe jos sau lua un taxi sau autobus local.

12 Mistakes Tourists Make While Visiting Miami | HuffPost Life

Ziua 10 ( sambata 26.10 ) : Mic dejun timp liber pentru plaja si relaxare iar cei pasionati de shopping isi pot dedica ziua de azi pentru a explora outleturile din zona cu tarife imbatabile si branduri de top. 

O que fazer em Miami: os 21 melhores passeios da cidade

Ziua 11 - 12 ( duminica 27.10  - luni 28.10 ) : Mic dejun, check out in jurul orei 12:00 cu lasarea bagajelor la receptie. Transfer de la hotel spre aeroport in jurul orei 17:00 avionul decoleaza la ora 20:55 spre Varsovia unde ajunge a doua zi la amiaza iar dupa o escala de 2 ore jumatate pornim spre Cluj Napoca unde aterizam la ora locala 17:20.

TARIFE

2799 EURO/PERSOANA LOC IN CAMERA DUBLA

7599 EURO/2 ADULTI + 1 COPIL SUB 12 ANI

7999 EURO/2 ADULTI + COPIL PESTE 12 ANI SAU 3 ADULTI

SUPLIMENT CAMERA SINGLE 1499 EURO

VA PUTETI INSCRIE SI PENTRU PARTAJ, IN CAZUL IN CARE SUNTETI DOAR 1 PERSOANA, IAR DACA NU GASIM INCA O PERSOANA LA PARTAJ NU ACHITATI SUPLIMENTUL DE SINGLE

Tarifele includ :

- cazare 5 nopti in New York la hotel Comfort Inn Prospect Park 3* sau similar cu mic dejun si 5 nopti la RIU Plaza Miami Beach 4* mic dejun sau similar

- bilete de avion si taxe aeroport zbor din Cluj Napoca cu LOT

- bagaj de mana 10 kg/pers si bagaj de cala 23 kg/pers

- zbor intern New York - Miami bagaj de mana 10 kg/pers si bagaj de cala 23 kg/pers

- transporturile de la aeroportui la hotel si retur

- insotitor de grup in limba romana

 

Tarifele nu includ :

- excursiile optionale la Wasinghton, Key West, Miami city tour, autobus hop on hop off New York, intarare The Edge precum si transporturile locale necesare deplasarilor pana la statiile de imbarcare ale acestor excursii

- taxa de oras se achita local la fiecare hotel aproximativ 8 usd/pers/noapte

- taxa viza SUA pentru cei care nu detin viza se achita direct catre ambasada in baza documentelor primite de la agentie, aproximatic 180 usd/persoana

- taxa de consultanta pentru obtinerea vizei 50 euro/pers se achita la agentie

- orice alte cheltuieli fiind expuse ca optionale

- asigurarea medicala si storno optionala dar recomandata

- tips ( bacsisurile ) locale 

CONDITII DE CALATORIE : Pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei si viza SUA. Pentru cei care nu detin viza SUA agentia se poate ocupa de formalitati insa la data stabilita pentru interviu turistul trebuie sa se prezinte personal la ambasada. In cazul refuzului la viza avansul achitat se resituie, mai putin taxa de viza pe care o achitati direct catre ambasada si taxa de consultanta pentru viza. Conditiile complete de calatorie se gasesc pe www.mae.ro 

CONDITII DE REZERVARE : Avans 1000 euro/persoana se achita la rezervare si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

INFORMATII UTILE : Tarifele excursiilor optionale sunt orientative si se pot modifica in functie de evolutia preturilor pana la data plecarii, de aceea sunt trecute tarife aproximative si faptul ca se achita local, agentia neavand vreun comision sau control asupra excursiilor care se achita la fata locului. Turistii nu sunt obligati sa participe la toate excursiile din program doar la cele care doresc, programul cu grupul este unul optional, obligatorii sunt doar prezentele la orele de imbarcare la avioane si cazarea la hotelurile din program.

ORAR DE ZBOR

17.10 CLUJ NAPOCA 14:00 - 14:30 VARSOVIA

VARSOVIA 17:30 - 20:55 NEWARK

22.10 NEWARK 15:30 - 18:35 MIAMI

27.10 MIAMI 20:50 - 11:45 VARSOVIA ( 28.10 )

28.10 VARSOVIA 14:50 - 17:20 CLUJ NAPOCA

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva

You must agree to the conditions for processing your personal data.