SUA - Coasta de Vest

Los Angeles - Las Vegas - Grand Canyon - San Francisco

 
Avion Cluj Napoca
Perioada mai 2023

20 LOCURI DISPONIBILE

DATA EXACTA URMEAZA A FI ANUNTATA IN LUNA AUGUST

Vizităm SUA - Coasta de Vest în cadrul unei excursii în care fiecare poate alege dacă dorește sau nu să facă excursiile opționale.

Ziua 1 (-) : Întâlnire pe aeroportul din Cluj Napoca la ora 07:00, zborul decoleaza la ora 09:15 spre Istanbul unde aterizează la ora 11:05, după o escală de 2 ore la ora 13:15 decolăm spre Los Angeles unde aterizăm la ora locală 16:55. Transfer și cazare la hotel 4* situat central.

Los Angeles - What you need to know before you go – Go Guides

LOS ANGELES

Ziua 2 ( - ) : Mic dejun. Timp liber sau opțional tur de o zi în care vizităm cu autocarul : Centrul vechi,  sala de concerte Walt Disney, Dorothy Chandler Pavilion unde se înmânează premiile Oscar, Griffith Park de unde vom avea o panoramă superbă asupra orașului inclusiv asupra celebrului înscris de pe munte Hollywood, ne plimbăm apoi pe Hollywood Walk of Fame unde vom vedea stelele celebrităților de pe trotuar, apoi continuăm spre Sunset Strip zona mai animată din Los Angeles, ne oprim pentru poze de Instagram în Beverly Hills. Turul continuă cu celebrul Rodeo Drive iar apoi ne oprim la Grove Mall si The Original Farmes Market. La retur spre stația finală trecem prin Koreatown iar apoi după acest obiectiv ne îndreptăm de la stație spre hotel. Costul acestui tur este de 90 euro/pers.

One day in Beverly Hills (Guide) - Top Things to do

BEVERLY HILLS

Ziua 3 ( - ) : Mic dejun, timp liber. Opțional cei care doresc pot merge la zona de plajă sau pentru cei pasionați de filme pot face un tur la celebre studiouri Warner Bros. Nu în ultimul rând doamnele se pot delecta la shopping.

Ziua 4 ( -) : Mic dejun. Ne indreptăm de la hotel spre stația de autobus de unde vom pleca în jurul amiezii spre Las Vegas, vom sosi după masa în Las Vegas și ne vom caza la hotel de 4*. Seara timp liber pentru distracție.

Las Vegas 2022: Top 10 Tours & Activities (with Photos) - Things to Do in Las  Vegas, United States | GetYourGuide

LAS VEGAS

Ziua 5 ( - ) : Mic dejun. Opțional în prima parte a zilei putem face un tur complet al orașului vizitând principalele atracții cu celeburl autobus Hop on Hop off la 40 euro/pers. Seara pentru doritori se poate organiza tur cu elicopterul deasupra Las Vegasului la 100 euro/pers iar cei care se simt norocoși pot încerca celebrele cazinouri din Las Vegas.

Cazinourile și hotelurile din Las Vegas s-au închis : VIRGIN RADIO ROMANIA

LAS VEGAS

Ziua 6 ( -) : Mic dejun, timp liber sau opțional pentru doritori pornim de dimineata devreme, chiar înainte de micul dejun spre Grand Canyon, drumul durează aproximativ 3 ore și jumătate după care vom explora celebrul parc național Grand Canyon și vom avea opriri la cele mai spectaculoase puncte panoramice. Vom ajunge înapoi în Las Vegas seara, cost excursie 100 euro/pers.

Grand Canyon National Park | Utah.com

GRAND CANYON

Ziua 7 ( - ) : Mic dejun și transfer spre aeroportul din Las Vegas , în jurul prânzului vom zbura către San Francisco. Transfer de la aeroport spre hotel 4* și cazare. Seara timp liber.

Ziua 8 ( -) : Mic dejun. Opțional vizităm principalele obiective din oraș cu Hop On Hop Off bus, care ne va face un tur complet de o zi la peste 20 de obiective turistice, cele mai importante din oras. Cost 40 euro/pers. Seara timp liber.

San Francisco, Santa Barbara & Newport Beach Self Drive – Experience It Now  Travel

SAN FRANCISO

Ziua 9 ( -) : Mic dejun. Opțional de la prânz excursie de jumătate de zi la Sausalito celebrul sat cu specific mediteranean iar apoi ajungem în Somona Valley pentru o degustare de vin direct la cramă. Cost 100 euro/pers.

Ziua 10 - 11 ( - ) : Mic dejun, check out cu lăsarea bagajelor la recepție, transferul spre aeroport va fi în jurul orei 15:30, până atunci puteți face ultimele cumpărături sau să vă relaxați sau de ce nu, dacă vă grăbiți de dimineața, o croazieră pe lângă celebra închisoare Alcatraz, timpul vă permite să ajungeți până la ora 15:30 înapoi la hotel. Zborul decolează din San Francisco la ora locală 19:15 cu sosire în Istanbul a doua zi în  la ora locală 18:10, avem o escală de 2 ore la Istanbul iar apoi la 19:55 decolăm spre Cluj Napoca unde vom ajunge la ora 20:30

TARIF

URMEAZA A FI AFISAT

Tariful include :

- cazare 3 nopți în Los Angeles, 3 nopți in Las Vegas și 3 nopți în San Francisco la hoteluri de 4* cu mic dejun

- bilete de avion și taxe de aeroport cu compania Turkish Airlines și zborul intern Las Vegas - San Francisco

- bagaj de mână 10 kg/pers și bagaj de cală 20 kg/pers

- transfeuri de la aeroport la hoteluri și retur, transportul din Los Angeles in Las Vegas cu autobus

- însoțitor de grup în limba română

 

Tariful nu include :

- excursiile locale specificate în program, sunt opționale

- Asigurare medicala si storno optional aproximativ 245 lei/pers

- Taxa de oras se achita local aproximativ 3 euro/pers/noapte

- Tips ( bacșiruri ), in America este aproape o obligatie bacșisul

 

 

 

Pentru accest circuit este nevoie de viza pentru SUA, pentru cei care nu au viza, agentia se ocupa de programarea la interviu si completarea documentelor necesare, insa turistul se va prezenta personal la sediul ambasadei pentru a obtine viza, la Bucuresti. Oferim asistenta 100% pentru acest proces.

Pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei si certificatul de vaccinare sunt de asemenea obligatorii.

Avans se achita 1000 euro/pers la rezervare si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare. In caz de renuntare voluntara a turistului avansul se pierde de aceea recomandam incheierea asigurarii medicale si storno prin care sunt acoperite cazurile de boala, accident sau deces rude de gradul I. In cazul in care circuitul nu se poate organiza din cauze COVID sau anulari de zboruri sumele achitate se restituie integral in termen de 30 de zile de la data anularii.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.