Croaziera Tenerife - Gran Canaria - Fuerteventura - Madeira - La Palma - Lanzarote

Primavara eterna in noiembrie

 
Transport avion Budapesta
Perioada 15 - 24.11.2024
Tarife dinamice
de la
1999
1590
persoana/sejur

19 LOCURI DISPONIBILE

Ziua 1 ( 15.11 vineri ) : Intalnire pe aeroportul din Budapesta la ora locala 10:00, avion decoleaza la ora 11:50 cu sosire in Tenerife sud la ora locala 16:35. Transfer la hotel Be Live Experience Orotava 4* sau smilar si check in.

Be Live Experience Orotava, Puerto de la Cruz – Prețuri actualizate 2024

Ziua 2 ( 16.11 sambata ) : Mic dejun, timp liber pentru relaxare in Tenerife.

Tenerife - What you need to know before you go - Go Guides

Ziua 3 ( 17.11 duminica ) : Mic dejun, transfer spre port pentru imbarcare pe vasul MSC Opera ( link vas : https://www.msccruises.com/int/our-cruises/ships/msc-opera  ) , preluarea cabinelor si timp liber pentru a exploata vasul. Vasul va porni din port la ora 22:00.

MSC Opera Cruise Ship, 2024, 2025 and 2026 MSC Opera destinations, deals |  The Cruise Web

Ziua 4 ( 18.11 luni ) : Sosim in Gran Canaria dimineata la 6:00, vasul acosteaza aici pana seara la ora 22:00. Avem timp liber pentru plaja sau putem face un tur optional de 4-5 ore pentru a vizita Mogan, cunoscuta ca si mica Venetie din Gran Canaria iar apoi dupa masa plaja. Costul aproximativ al excursiei 65 euro/persoana. Excursia la așa-numita „Veneția Canarelor” începe cu vederi panoramice la 17 km de coastă, dune și plaje din Maspalomas, cea mai veche stațiune turistică din Gran Canaria din sudul insulei. Dunele Maspalomas au fost declarate zonă naturală protejată, deoarece sunt un habitat pentru multe specii de plante rare, dintre care unele se găsesc doar în Canare. Autocarul continuă apoi pe un traseu pitoresc de-a lungul coastei de sud-vest pentru a ajunge în satul pitoresc de pescari Puerto de Mogán. O rețea extinsă de canale maritime asemănătoare canalelor și numeroase poduri care leagă portul de agrement cu portul de pescuit i-au adus popularei stațiuni porecla de „Mica Veneție”. Veți avea timp să vizitați orașul, să vedeți câteva bărci cu vele tipice canare și să explorați portul de agrement cu magazinele sale, iahturile și restaurantele locale înainte de a vă întoarce la navă.

Gran Canaria - What you need to know before you go – Go Guides

Ziua 5 ( 19.11 marti ) : Ajungem in Fuerteventura dimineata la ora 09:00 si acostam aici pana seara la ora 20:00. Timp liber sau pentru doritori excursie optionala in cadrul carei vom vizita principalele obiective turistice de pe insula , turul dureaza aproximativ 5 ore iar costul este de 75 euro/persoana. Bucurați-vă de această excursie de jumătate de zi pentru a descoperi cele mai bune puncte de vedere ale insulei și numeroasele sale locuri de interes. Aflam despre istoria Fuerteventura, auzim poveștile primilor coloniști și despre diferitele moduri de viață. Tururile începe prin a părăsi portul în drum spre micul sat Pajara, inclus printre cele mai frumoase sate din toată Spania. Ne bucuram de timp liber pentru a vedea piața principală unde putem vedea măgarul trăgând roata cu apă sau sa vizitam biserica cu intrarea cu design aztec care rămâne încă un mister. Urcând din nou în autocar, ne vom îndrepta spre centrul insulei cu o oprire la unul dintre cele mai înalte puncte de belvedere, Los Reyes Guanches. Acesta este cel mai bun loc pentru a vedea una dintre cele mai spectaculoase vederi ale insulei, iar drumul prin drumul de munte pentru a ajunge acolo, este de văzut! De aici, continuam spre La Oliva, trecând pe lângă Muntele Tindaya, unde ghidul ne va spune poveștile istoriei mistice a muntelui. Ne bucuram de o oprire foto la „Casa de Los Coroneles” din La Oliva, care a fost complet restaurată în 2006. În cele din urmă, înainte de a vă întoarce la navă, va exista timp pentru a vizita portul Corralejo și coasta uluitoare, cu o oprire foto la celebrele dune de nisip Corralejo.

Cea mai BUNĂ Fuerteventura Tururi la vulcan și gheizere 2024 - Anulare  GRATUITĂ | GetYourGuide

Ziua 6 ( 20.11 miercuri ) : Azi navigam toata ziua si ne bucuram de facilitatile de pe vas, va avea loc si seara de gala a capitanului pentru care va recomandam o tinuta mai de gala si prezentarea echipajului, seara se incheie cu white party.

Ziua 7 ( 21.11 joi ) : Madeira ne asteapta sa o exploram, ajungem in frumoasa insula care apartine Portugaliei dimineata la ora 07:00 si vom poposi aici pana dupa masa la ora 18:00. Timp liber sau optional vizitam Madeira in cadrul unui tur care cuprinde celebrul punct Cabo Girao de unde avem o panorama superba asupra oceanului si a insulei Madeira iar apoi turul continua cu zona de plaja Ribeira Brava. Costul excursiei este de 60 euro/persoana.

An Expert Travel Guide to Madeira | Plum Guide

Ziua 8 ( 22.11 vineri ) : La Palma, o insula mai putin cunoscuta de catre turisti dar extrem de frumoasa, sosim aici in jurul orei 11:00 si dupa masa la ora 18:00 este pornirea din port. Azi optional tur de jumatate de zi. Excursia începe cu o scurtă călătorie cu mașina până la centrul spiritual al insulei amenajat pitoresc, biserica din secolul al XIV-lea Santuario de la Virgen de las Nieves, patronul din La Palma. Trecând pe fațada simplă a bisericii, interiorul este probabil să surprindă, deoarece dezvăluie o multitudine de decorațiuni uluitoare. Urmează punctul de belvedere Cumbrecita, un loc de unde puteți admira priveliști uimitoare ale Parcului Național Caldera de la Taburiente, mândria și bucuria din La Palma și creat în 1954. Aduceți-vă aparatul foto pentru a face câteva fotografii ale craterului, un loc fabulos. vedere pe care vei dori să-ți amintești pentru totdeauna. O circumferință vastă de 28.000 m, un diametru de 9.000 m și o adâncime de 700 m fac din caldera una dintre cele mai mari din lume. Un ghid local vă va duce la o plimbare în jurul marginii timp de aproximativ 60 de minute o experiență cu adevărat unică cu priveliști ale pinii, fluxurilor de lavă pietrificate și pâraielor răcoroase de care să vă bucurați în timp ce mergeți. Mergând mai departe, va fi făcută o scurtă oprire și la Breña Alta, unde veți avea timp să faceți cumpărături la o piață care vinde obiecte de artizanat realizate local, înainte ca autocarul să se întoarcă în port și nava dumneavoastră. Vă rugăm să rețineți: vă recomandăm să purtați ținute conservatoare pentru vizitarea locurilor de importanță religioasă. Cost aproximativ 60 euro/persoana.

Besök Santa Cruz de la Palma: det bästa med Santa Cruz de la Palma – resa i  La Palma 2024 | Turism Expedia

Ziua 9 ( 23.11 sambata ) : Lanzarote, micuta insula care este parte a Insulelor Canare, sosim aici la ora 09:00 si vom sta pana la ora 18:00 dupa masa. Aici va propunem un tur de o zi cu vizite la principalele obiective turistice de pe insula cu pranz inclus, turul costa 115 euro/persoana. Prima oprire este la pesterile Jameos del Agua, acest complex de pesteri deosebit serveste inclusiv ca restaurant, sala de spectacole si piscina subterana. De aici ne continuam vizita in parcul nationala Timanfaya unde vedem campurile acoperite de lava si pietrificate, turul continua printre plantatiile de vita de vie iar oprirea pentru pranz este la Mirador de Haria, dupa pranz retur la vas.

Things to do in Lanzarote: complete travel guide with what to do in  Lanzarote (attractions and activities) - RandomTrip

Ziua 10 ( 24.11 duminica ) : Debarcare de pe vas si transfer spre aeroport, facem o oprire in statiunea Costa Adeje pentru pranz, fiecare comanda ce doreste si achita consumatia, iar apoi ne indreptam spre aeroport. Avionul decoleaza la ora locala 18:40 cu sosire la Budapesta la ora locala 00:50.

TARIFE DINAMICE

1590 EURO/PERS LOC IN CABINA DUBLA INTERIOARA - 4 CABINE DISPONIBILE

1790 EURO/PERS LOC IN CABINA CU HUBLOU - 4 CABINE DISPONIBILE

2050 EURO/PERS LOC IN CABINA EXTERIOARA CU BALCON - 1 CABINA DISPONIBILA

4500 EURO/2 ADULTI + 1 COPIL SUB 18 ANI CABINA INTERIOARA

5900 EURO/2 ADULTI + 2 COPII SUB 18 ANI CABINA INTERIOARA

5000 EURO/2 ADULTI + 1 COPIL SUB 18 ANI CABINA CU HUBLOU

6700 EURO/2 ADULTI + 2 COPII SUB 18 ANI CABINA CU HUBLOU

5900 EURO/2 ADULTI + 1 COPIL SUB 18 ANI CABINA EXTERIOARA CU BALCON

7700 EURO/2 ADULTI + 2 COPII SUB 18 ANI CABINA EXTERIOARA CU BALCON

 

Tarifele includ :

- bilete de avion si taxe de aeroport compania Wizzair

- bagaj de mana mic 40x30x20cm si bagaj de cala 20 kg/pers

- cazare 2 nopti in Tenerife la hotel Be Live Experience Orotava 4* cu mic dejun sau hotel similar ( link hotel : https://www.belivehotels.com/en/hotels-tenerife/be-live-experience-orotava/ )

- cazare 7 nopti pe vasul de croaziera MSC Seaview ( LINK VAS : https://www.msccruises.com/int/our-cruises/ships/msc-opera  ) cu 3 mese/zi incluse : mic dejun, pranz si cina in regim bufet sau in regim a la carte, gustari intre mese

- insotitor de grup limba romana

- transport de la aeroport la hotel, apoi de la hotel la port si de la port la aeroport

- bauturi racoritoare non-alcoolice servite in timpul meselor principale de la dozatoarele de pe vas ( apa, suc, cafea la micul dejun si apa si cafea la celelalte mese )

- divertisment live de tip Broadway de la recitaluri muzicale si pana la spectacole in teatrele de la bord 

- accesul la sala de fitness cu vedere panoramica, la terenurile de sport exterioare 

- accesul la jacuzzi, jocuri de copii, piscine, petrecerile de pe punte, cluburi

- accesul la toate zonele special amenajate pentru copii precum si la programele si activitatile special desfasurate pentru acestia, accesul la biblioteca si la sala de jocuri

- accesul la cazino, cluburi de noapte si discoteca (participarea la jocurile din cazino nu este inclusa)

- taxele portuare si guvernamentale (incluse in tariful final) 

- taxa hoteliera de vas inclusa in tarif

 

Tarifele nu includ :

- taxa de oras in Tenerife va achita local aproximativ 7 euro/pers/noapte

- asigurarea medicala si storno optionala

- excursiile optionale in porturile de debarcare

- orice alte cheltuieli personale la bordul vasului de croaziera sau in cadrul excursiilor

- wi fi la bord optional aproximativ 95 euro/dispozitiv/sejur

- bauturi alcoolice la bord se achita local sau se poate achizitiona pachet de bauturi inainte de imbarcare

- optional transport Baia Mare/Satu Mare - Budapesta aeroport si retur, tarif 80 euro/pers dus intors, doar 8 locuri disponibile pentru transfer pe principiul primul venit primul servit

 

ORAR DE ZBOR

15.11 Budapesta 11:50 - 16:35 Tenerife sud

24.11 Tenerife sud 18:40 - 00:50 Budapesta ( 25.11 )

 

 

Conditii de calatorie : pasaport electronic valabil minim 6 luni de la data calatoriei

Termeni de plata : avans 650 euro/pers la rezervare si diferenta cu 45 de zile inainte de plecare.

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

Trebuie sa fi de acord cu termenii si conditiile siteului.