Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI WWW.PARALELA45SM.RO:

 

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.paralela45sm.ro
Accesand sau utilizand website-ul www.vparalela45sm.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de S.C. Horus Tour S.R.L.


Drepturile utilizatorului:
Utilizatorul www.paralela45sm.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.


Obligatiile utilizatorului www.paralela45sm.ro:
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.
- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs. 
- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase.
- Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii.
- Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.

Utilizatorul www.paralela45sm.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.


Utilizatorul www.paralela45sm.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.


Utilizatorul www.paralela45sm.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.


Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Horus Tour SRL la adresa office@paralela45sm.ro


Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe www.paralela45sm.ro

Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Horus Tour si va intra in vigoare Contractul cu Clientul. 

Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Horus Tour nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Daca utilizati optiunea "Vacanta Personalizata", Horus Tour nu garanteaza confirmarea acestor cereri.

In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu Horus Tour pentru detalii complete.


Anulari/Modificari
Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris sau telefonic Horus Tour despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Horus Tour sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Horus Tour sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Horus Tour isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.


Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Horus Tour, al hotelului sau al reprezentantului acestuia.

In anumite cazuri, detaliile cartii dvs. de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dvs.
Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus. 

Horus Tour sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

Horus Tour sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Horus Tour isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

 

 

Transfer Bancar / Virament:
Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion/documentelor de calatorie.

BANCA TRANSILVANIA - RON RO49BTRLRONCRT0246219501
BANCA TRANSILVANIA - EUR RO96BTRLEURCRT0246219501 swift code BTRLRO22


Cash:

Plata in numerar se poate face in LEI sau EUR :

la sediile Paralela 45 Satu Mare sau Paralela45 Baia Mare
la orice sucursala a Bancii Transilvania – in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura. Depunerile se fac direct in conturile curente, nu exista alte conturi dedicate

 


Plata online cu cardul
Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii cu “Online cu card”, veti fi redirectionat catre site-urile securizate al procesatorilor de plati electronice Euplatesc.ro, unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata. Daca ati ales metoda de plata " Online prin card " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Horus Tour are incheiate parteneriate cu: Banca Transilvania. De asemenea, posesorii cardurilor de tip, Star BT pot plati in rate serviciile achizitionate cu ajutorul acestor instrumente de plata, urmand a deconta ratele cu banca emitenta a cardului.

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

• Numele posesorului de card
• Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
• Data expirarii cardului
• Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)


Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. 

 

Plata card in Agentii:

In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul Dvs. bancar in sistem online, puteti sa achitati totusi cu acesta prin debitare la POS-urile care se gasesc in toate sediile agentiei de turism Paralela 45 Satu Mare si Baia Mare
Agentiile de turism Paralela 45 detin echipamente POS instalate de: Banca Transilvania


Vouchere de vacanta / Tichete de vacanta: ROMANIA

Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania.


Clauze de neraspundere:
Site-ul www.paralela45sm.ro este un site cu continut informativ. Horus Tour nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.
Horus Tour nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Horus Tour.
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Horus Tour.
Horus Tour nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.paralela45sm.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Horus Tour actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori.
Horus Tour nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.


Modificari in termenii si conditiile de utilizare:
Horus Tour poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Horus Tour si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.paralela45sm.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.