Thailanda insula Phuket

Avion Cluj Napoca

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 28.12.2024 - 10.01.2025
Tarife dinamice
de la
2999
2490
persoana/sejur

19 LOCURI DISPONIBILE

IN AFARA DE ZILELE 1-2 SI 9-10 ACESTA ESTE UN TUR SUGERAT, TURISTII POT OPTA IN FUNCTIE DE PREFERINTE DE MODALITATEA DE PETRECERE A SEJURULUI IN THAILANDA

Ziua 1-2 ( sambata 28.12 - duminica 29.12 ) : Plecare din Cluj Napoca la ora 21:35, avionul aterizează la Istanbul la ora 00:20 iar apoi decoleaza din Istanbul la ora 02:00 cu sosire în Phuket la ora 15:40, intalnire pe aeroport cu reprezentantul local transfer și cazare la hotel  Patong Paragon 5* ( recomandat 4* ) . Link hotel click aici : https://www.patongparagon.com/

Patong Paragon Resort & Spa SHA Extra Plus, Patong Beach – Prețuri  actualizate 2024

Ziua 3 ( luni 30.12 ) : Mic dejun, acomodare cu noul fus orar, posibilitate de plajă în Patong sau cei care doresc o atmosferă mai exotică pot merge la Cafe del Mar , situată în Kamala , la 10 minute distanță de Patong, pentru a se relaxa și a avea parte de un apus superb privit dintr-un baldachin situat într-o pădure de palmieri cu un cocktail și muzică ambientală asigurată de cei mai buni dj din zonă.

Cafe del Mar on Kamala Beach in Phuket

Ziua 4 (marti 31.12 ) : Zi de relaxare si seara cina festiva de Revelion organizata de catre hotel, cina inclus in tarif.

17 Destinations in Asia to Celebrate New Year's Eve 2018 – That's Shanghai

Ziua 5 ( miercuri 1.01 ) : Mic dejun, după o zi anterioară plină, azi vă recomandăm să încercați o altă plajă din zonă și anume plaja Surin. O plajă mai sălbatică față de plaja comercială din Patong sau daca doriti plaja Freedom Beach, un loc cu adevarat exotic.

Freedom Beach review ~ Phuket, Thailand | 2021 Edition

Ziua 6 ( joi 02.01 ) : Mic dejun, optional tur insula Phuket. O altă excursie care nu trebuie ratată si in care se ajunge la Big Budha, statuia lui Buda situată pe cel mai înalt vârf de munte de pe insulă de unde veti avea o panoramă de 360 de grade asupra insulei. Apoi vizita la temple locale si se va organiza o oprire la tigrii, biletul de intrare pentru a face poza cu tigrii se achita local aproximativ 20-25 euro/persoana. Pauza de pranz iar apoi plecare spre orașul Phuket, veti străbate la pas cartierul spaniol cu minunatele căsuțe colorate, zona de cafenele unde puteti savura o cafea de cea mai bună calitate și  timp liber. După masa retur la hotel, tarif informativ 80 euro/persoana.

137.236 Big buddha Telifsiz Görseli, Stok Fotoğrafı ve Resmi | Shutterstock

Ziua 7 ( vineri 03.01) : Mic dejun, timp liber pentru relaxare si plaja. Opțional excursie safari. Este una dintre excursiile care vă va ridica nivelul de adrenalină. După micul dejun veti fi preluați de la hotel și veti merge într-o pădure tropicală unde veti avea mai multe activități. Prima experiență va fi cea cu ATV-urile, fiecare va avea ATV-ul propriu, se vor face mai multe ture pe traseul marcat. După aceea tiroliana care trece peste un râu va duce adrenalina la maxim. Masa de prânz este inclusă și va fi servită în această pădure tropicală. Ziua nu se termină aici, rafting pe un râu din apropiere este următoarea distracție. Doritorii pot face o plimbare cu elefanții prin junglă, dupa masa retur la hotel ( ordinea activitatilor poate fi modificata insa toate sunt incluse ), tarif informativ 75 euro/persoana.

THE 10 BEST Phuket River Rafting & Tubing Activities (Updated 2024)

Ziua 8 ( sambata 04.01 ) : Mic dejun, timp liber pentru plaja si relaxare.

Ziua 9 ( duminica 5.01 ) : Mic dejun, opțional James Bond Island . Una dintre cele mai faimoase insule din Thailanda este cu siguranță James Bond Island. Se numește astfel deoarece aici a fost filmată o parte din celebrul film James bond. Excursia include o oprire în care veti coborî în caiace, veti intra în pesteri cu caiacele si veti savura din plin o experienta unica. O altă oprire va fi pentru snorkeling, puteți sări direct de pe barcă sau pentru cei care doresc se oferă veste de salvare pentru a vă putea bucura de această experiență. Prânzul este inclus iar acesta va fi luat intr-un orasel construit pe apa. După masa oprim pe o alta insulita pentru plaja iar apoi retur la hotel unde se ajunge seara. Cost aproximativ 80 euro/persoana.

James Bond Island Tour | Book Now @ Flat 33% Off

Ziua 10 ( luni 06.01 ) : Mic dejun, timp liber pentru relaxare.

Ziua 11 ( marti 7.01 ) : Mic dejun, opțional excursie Phi Phi Island . Dimineața veti fi preluați de la hotel pentru a merge la portul de îmbarcare spre celebra insulă Phi Phi . Veti avea transport privat cu o barcă rapidă. Veti avea o oprire pentru a înota în apele cristaline din apropierea unui golf, apoi veti ajunge la insula Phi Phi, oprire cu debarcare la Maya Bay, Dupa aceasta oprire luam din nou barca si oprim pe o alta insula pentru pranz si relaxare. Dupa masa retur in port si spre hotel . Costul excursiei aproximativ 75 euro/persoana.

15 Best Things to Do in Phi Phi Islands - What is Phi Phi Most Famous For?  – Go Guides

Ziua 12 ( miercuri 8.01 ) : Mic dejun, timp liber pentru relaxare sau optional excursie de jumatate de zi la sanctuarul elefantilor. In cadrul acestei excursii veti putea face baie alaturi de elefanti si sa ii spalati, sa ii hraniti iar apoi aveti parte de un pranz cu specific local. Durata turului este in jur de 5 ore, iar costul aproximativ este de 60 euro/persoana.

Bangkok Post -

Ziua 13- 14 ( joi 09.01 - vineri 10.01 ) : Mic dejun check out cu lasarea bagaelor la receptie pana la ora 12:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi, autocarul vă va prelua de la hotel in jurul orei 17:30 pentru transferul la aeroport, avionul decoleaza la ora 22:45 si soseste la Istanbul a doua zi la ora 05:40, dupa o escala de 2 ore jumatate avionul decoleaza spre Cluj Napoca unde ajunge la ora locala 08:40.

TARIFE DINAMICE

2490 EURO/PERS LOC IN CAMERA DUBLA DELUXE

2790 EURO/PERS LOC IN CAMERA DUBLA ACCES DIRECT IN PISCINA

6750 EURO/2 ADULTI + 1 COPIL SUB 13 ANI DUBLA DELUXE

8850 EURO/2 ADULTI + 2 COPII SUB 13 ANI DUBLA DELUXE

PERSOANELE CARE AU PESTE 13 ANI IMPLINITI ACHITA TARIF DE ADULT

SUPLIMENT SINGLE 800 EURO

 

Tarifele includ :

- cazare 11 nopti cu mic dejun la hotel  Paragon Patong 5* si cina festiva de Revelion inclusa

- bilete de avion și taxe de aeroport compania Turkish Airlines

- bagaj de mână 10 kg/pers și bagaj de cală 20 kg/pers,

- transfer aeroport – hotel – aeroport

- asistenta locala in limba romana

 

Tarifele nu includ :

- taxa de viză se achită local 70 euro/pers ( posesorii de pașapoarte maghiare nu achită viza)

- asigurarea medicala si storno optionala

- excursiile opționale se achită local si se vor efectua cu ghid in limb engleza

ORAR DE ZBOR

28.12 Cluj Napoca 21:35 - 00:20 Istanbul ( 29.12 )

29.12 Istanbul 01:30 - 15:40 Phuket

09.01  Phuket 22:45 - 05:45 Istanbul ( 10.01 )

10.01 Istanbul 08:05 - 08:40 Cluj Napoca

 

CONDITII DE CALATORIE : pasaport valabile minim 6 luni de la data calatoriei si o poza pentru viza necesara cand ajungeti pe aeroport in Thailanda.

CONDITII DE REZERVARE : Avans 1000 euro/persoana se achita la rezervare si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.