Thailanda - Phuket & Istanbul

Avion Cluj Napoca 21.11 - 03.12.2023

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 21.11 - 03.12.2023
early booking
1899
1650
persoana/sejur

THAILANDA - PHUKET & ISTANBUL29 locuri disponibile

 

Ziua 1 - 2 ( 21 - 22.11) : Întalnire pe aeroportul din Cluj Napoca la ora 19:00, zborul decoleaza la ora 21:20 aterizează la Istanbul la ora 00:05 iar apoi decolăm din Istanbul la ora 02:15 cu sosire în Phuket la ora 15:40 transfer și cazare la hotel  Patong Paragon 5*. Link hotel click aici : https://www.patongparagon.com/

 Galeria de imagini a proprietăţii

Ziua 3 ( 23.11 ) : Mic dejun, acomodare cu noul fus orar, posibilitate de plajă în Patong sau cei care doresc o atmosferă mai exotică pot merge la Cafe del Mar , situată în Kamala , la 10 minute distanță de Patong, pentru a se relaxa și a avea parte de un apus superb privit dintr-un baldachin situat într-o pădure de palmieri cu un cocktail și muzică ambientală asigurată de cei mai buni dj din zonă sau la Freedom beach o plaja salbatica situata in apropiere de Patong.

Ziua 4 ( 24.11 ) : Mic dejun, opțional excursie Phi Phi Island . Dimineața vom fi preluați de la hotel pentru a merge la portul de îmbarcare spre celebra insulă Phi Phi . Vom avea transport privat cu o barcă rapidă , în timp ce ne deplasăm, în partea din față a bărcii puteți face plajă. Vom avea o oprire pentru a înota în apele cristaline din apropierea unui golf, apoi vom ajunge la insula Phi Phi, unde vom debarca și vom sevi prânzul la malul mării. După prânz avem două opțiuni : fie relaxare pe plaja superbă a insulei, fie cei plimbare pe insula . În jurul orei 15:00 ne vom îmbarca pentru a reveni spre Phuket, la hotel vom ajunge seara în jurul orei 19:00 . ( Costul excursiei aprox 75 euro/pers ).

 Phi Phi, Maya Area and Khai Island Snorkeling Day Trip from Phuket - Klook

Ziua 5 ( 25.11) : Mic dejun, timp liber sau optional vizita la sanctuarul elefantilor, excursie de jumatate de zi in cadrul careia veti avea ocazia sa interactionati cu elefantii, sa ii spalati si sa ii hraniti in cadrul unui loc care ii protejeaza si ii trateaza pe cei care au probleme. In cadrul acestei excursii pranzul este inclus, cost aproximativ 55 euro/pers.

 Phuket: Elephant Save & Care Program Tour | GetYourGuide

Ziua 6 ( 26.11 ) : Mic dejun, timp liber pentru relaxare.

Ziua 7 ( 27.11 ) : Mic dejun, timp liber pentru relaxare si plaja. Opțional excursie safari. Este una dintre excursiile care vă va ridica nivelul de adrenalină. După micul dejun vom fi preluați de la hotel și vom merge într-o pădure tropicală unde vom avea mai multe activități. Prima experiență va fi cea cu ATV-urile, fiecare va avea ATV-ul propriu, vom face mai multe ture pe traseul marcat. După aceea tiroliana care trece peste un râu va duce adrenalina la maxim. Masa de prânz este inclusă și va fi servită în această pădure tropicală. Ziua nu se termină aici, rafting pe un râu din apropiere este următoarea distracție. Doritorii pot face o plimbare cu elefanții prin junglă iar dacă credeați că ziua s-a terminat, ei bine mai avem un traseu de 15 minute pe jos spre o cascadă din junglă unde vom putea face baie și bineînteles celebrele poze pe care le vedem în tot felul de postări cu acele cascade minunate. Seara revenim la hotel. ( Cost aprox 65 euro ) .

ATV SEE VIEW Adventure - Your Private Driver Phuket

Ziua 8 ( 28.11 ) : Mic dejun, optional optional tur insula Phuket. O altă excursie care nu trebuie ratată este cea în care vom ajunge la Big Budha, statuia lui Buda situată pe cel mai înalt vârf de munte de pe insulă de unde vom avea o panoramă de 360 de grade asupra insulei. Vom vizita templele budiste locale pentru a întelege mai bine obiceiurile și cultura locală. Apoi vom merge spre orașul Phuket, vom străbate la pas cartierul spaniol cu minunatele căsuțe colorate, zona de cafenele unde vom putea savura o cafea de cea mai bună calitate și vom avea timp liber pentru prânz. Maimuțele sunt foarte populare în Thailanda, vom urca pe așa zisul munte al mimuțelor, unde vom putea chiar hrăni maimuțele, ele vor putea fi văzute în mediul lor natural. La returul de pe muntele maimuțelor vom face o scurtă oprire pentru a vedea elefanții, doritori pot face poză cu aceștia și să îi hrănească, aceștia fiind blânzi vă vor oferi chiar un pupic cu trompa în semn de mulțumire. După masa ajungem înapoi la hotel ( Cost aprox 65 euro/pers ).

 A Visit To Phuket's Big Buddha - Trisara Phuket Thailand

Ziua 9 ( 29.11 ) : Mic dejun, opțional James Bond Island . Una dintre cele mai faimoase insule din Thailanda este cu siguranță James Bond Island. Se numește astfel deoarece aici a fost filmată o parte din celebrul film James bond. Excursia include o oprire în care vom coborî în alte bărci mai mici, vom intra în pesteri cu barca, iar apoi vom ieși în mijlocul unei păduri și vom poposi pe o plajă pustie. O altă oprire va fi pentru snorkeling, puteți sări direct de pe barcă sau pentru cei care doresc se oferă veste de salvare pentru a vă putea bucura de această experiență. Prânzul este inclus. După masa retur la hotel unde ajungem în jurul orei 20:00. (Cost aprox 75 euro/pers )

Get Lost Amidst The Wilderness James Bond Island

Ziua 10 - 11 ( 30.11 - 01.12 ) : Mic dejun, timp liber. Check out in jurul orei 18:00 de la hotel si transfer spre aeroport, avionul decoleaza la ora 22:45 cu aterizare in Istanbul la ora locala 05:45. Transfer si cazare la hotel 4* in Istanbul, dupa masa timp liber pentru relaxare.

Ziua 12 ( 2.12 ) : Mic dejun, azi avem o zi plina si vom vizita Istanbulul in cadrul unui tur organizat : Moscheea Hagia Sofia, Palatul Topkapi, obeliscul egiptean, coloana lui Constantin si Grand Bazar. Timp liber in bazar pentru shopping, dupa masa retur la hotel.

Topkapi Palace Museum & Harem 2022 | Tickets, History & more

Ziua 13 ( 03.12 ) : Mic dejun, check out si imbarcare pe autocar. Vom continua turul Istanbulului si azi vom vizita Palatul Dolmabahce, taxa de intrare aprox 15 euro/pers se achita local. Palatul Dolmabahce este ultima resedinta a sultanilor Imperiului Otoman si este amplasat pe malul Bosforului. Urmeaza traversarea podului Bosfor care leaga partea europeana de cea a asiatica a Istanbulului. Strabatem zona rezidentiala amplasata de-a lungul Bosforului si facem o oprire pe colina Camlica ce ofera o panorama superba asupra Bosforului. In jurul orei 17:00 ajungem la aeroport, zborul spre Cluj Napoca este la ora 19:55 cu aterizare la ora 20:35 pe aeroportul din Cluj Napoca. 

Dolmabahçe Palace - Istanbul Tour Studio – Istanbul Guide

 

TARIFE EARLY BOOKING VALABILE PANA LA 30.03

1650 euro / pers loc în camera dublă/triplă  

450 euro/pers pentru supliment de camera single 

4490 euro/ 2 adulti + 1 copil sub 12 ani  

5650 euro/2 adulti + 2 copii sub 12 ani 

INCEPAND CU DATA DE 01.04 TARIFELE SE MAJOREAZA

CU 150 EURO/PERS RESPECTIV 100 EURO/COPIL SUB 12 ANI

 

Tariful include :

- cazare 8 nopti cu mic dejun la hotel Paragon Patong 5* si cazare 2 nopti cu mic dejun in Istanbul hotel 4*

bilete de avion și taxe de aeroport

tururile in Istanbul cu excursiile din Istanbul incluse

- bagaj de mână 10 kg/pers și bagaj de cală 20 kg/pers

- transferurile de la aeroporturi la hoteluri si retur incluse

- insotitor de grup in limba romana

 

Tariful nu include :

- excursiile optionale din Thailanda care au tarifele afisate

- taxa de intrare la Palatul Dolmabahce din Istanbul 15 euro/pers

- taxa de oras se achita local la receptia hotelurilor aproximativ 2 euro/pers/noapte

- taxa de viza pentru Thailanda se achita la sosire aproximativ 70 euro/persoana

- asigurarea medicala si storno optionala

Conditii de calatorie : pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei, nu exista nici o cerinta legata de vaccinuri sau teste.

Conditii si termene de plata : avans se achita 800 euro/pers la inscriere si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.