Thailanda - Phuket & Bangkok

Avion Cluj Napoca 22.11 - 04.12

 
Transport avion Cluj Napoca
Perioada 22.11 - 03.12.2022
 
1799
persoana/sejur

Thailanda - Phuket & Bangkok


1 LOC DISPONIBIL

Ziua 1-2 ( 22 - 23.11) : Întalnire pe aeroportul din Cluj Napoca la ora 19:00, zborul decoleaza la ora 21:20 aterizează la Istanbul la ora 00:05 iar apoi decolăm din Istanbul la ora 02:15 cu sosire în Phuket la ora 15:40 transfer și cazare la hotel  Patong Paragon 5*. Link hotel click aici : https://www.patongparagon.com/

 

Ziua 3 ( 24.11 ) : Mic dejun, acomodare cu noul fus orar, posibilitate de plajă în Patong sau cei care doresc o atmosferă mai exotică pot merge la Cafe del Mar , situată în Kamala , la 10 minute distanță de Patong, pentru a se relaxa și a avea parte de un apus superb privit dintr-un baldachin situat într-o pădure de palmieri cu un cocktail și muzică ambientală asigurată de cei mai buni dj din zonă.


Ziua 4 ( 25.11 ) : Mic dejun, opțional excursie Phi Phi Island . Dimineața vom fi preluați de la hotel pentru a merge la portul de îmbarcare spre celebra insulă Phi Phi . Vom avea transport privat cu o barcă rapidă , în timp ce ne deplasăm, în partea din față a bărcii puteți face plajă. Vom avea o oprire pentru a înota în apele cristaline din apropierea unui golf, apoi vom ajunge la insula Phi Phi, unde vom debarca și vom sevi prânzul la malul mării. După prânz avem două opțiuni : fie relaxare pe plaja superbă a insulei, fie cei plimbare pe insula . În jurul orei 15:00 ne vom îmbarca pentru a reveni spre Phuket, la hotel vom ajunge seara în jurul orei 19:00 . ( Costul excursiei aprox 75 euro/pers ).

Phi Phi Island - Maya Bay - Khai Island / Phi PHi- Bamboo - Maya Bay - Alex  Taxi Phuket

Phi Phi Island


Ziua 5 ( 26.11) :
 Dimineata devreme transfer spre aeroport pentru zborul de Bangkok care decoleaza la ora 07:20 cu sosire in Bangkok la 08:45. Preluare de la aeroport si incepem vizita in Bangkok cu un tur care va contine vizitarea Palatului Regal, Wat Pho si centrul Bangkokului. Marele Palat este cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei. A fost construit in 1782 si a fost centrul puterii timp de 150 de ani, fiecare cladire fiind o uimitoare munca a stilului thailandez si european. Vizitam apoi templul Wat Pho (Budha Culcat – statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungime, cu talpi frumos incrustate in sidef).

Cina tip bufet pe vas de croaziera 18.30 – 19.00 Check in 19.30-21.30 Bucurați-vă de croaziera pe râul Chao Phraya, principala cale de navigație din Bangkok. Experimentează magia iluminării templelor și a altor monumente istorice ale orașului. Bucurați-vă de atmosfera reperelor și monumentelor de top ale orașului, precum Wat Arun, iluminate pe timp de noapte, și luati o cină elegantă cu bufet internațional, însoțită de muzică de fundal si o formatie live.

Visit Bangkok: Travel Guide to Thailand (2022) | Will Fly for Food

 

Ziua 6 ( 27.11 ) : Mic dejun, timp liber pentru shopping si degustarea de mancaruri traiditonale locale in pietele din zonă, după masa transfer spre aeroportul Bangkok pentru zborul catre Phuket. Sosire in Phuket si transfer spre hotelul Paragon Patong.


Ziua 7 ( 28.11 ) :
 Mic dejun, timp liber pentru relaxare si plaja. Opțional excursie
safari. Este 
una dintre excursiile care vă va ridica nivelul de adrenalină. După micul dejun vom fi preluați de la hotel și vom merge într-o pădure tropicală unde vom avea mai multe activități. Prima experiență va fi cea cu ATV-urile, fiecare va avea ATV-ul propriu, vom face mai multe ture pe traseul marcat. După aceea tiroliana care trece peste un râu va duce adrenalina la maxim. Masa de prânz este inclusă și va fi servită în această pădure tropicală. Ziua nu se termină aici, rafting pe un râu din apropiere este următoarea distracție. Doritorii pot face o plimbare cu elefanții prin junglă iar dacă credeați că ziua s-a terminat, ei bine mai avem un traseu de 15 minute pe jos spre o cascadă din junglă unde vom putea face baie și bineînteles celebrele poze pe care le vedem în tot felul de postări cu acele cascade minunate. Seara revenim la hotel. ( Cost aprox 65 euro ) .

Vacanta in Phuket, 528 euro/p (zbor + bagaj cala + 7 nopti de cazare)

Ziua 8 ( 29.11 ): Mic dejun, zi liberă pentru plajă, recomandăm Freedom Beach situată aproape de Patong.


Ziua 9 
( 30.11 ): Mic dejun, opțional James Bond Island . Una dintre cele mai faimoase insule din Thailanda este cu siguranță James Bond Island. Se numește astfel deoarece aici a fost filmată o parte din celebrul film James bond. Excursia include o oprire în care vom coborî în alte bărci mai mici, vom intra în pesteri cu barca, iar apoi vom ieși în mijlocul unei păduri și vom poposi pe o plajă pustie. O altă oprire va fi pentru snorkeling, puteți sări direct de pe barcă sau pentru cei care doresc se oferă veste de salvare pentru a vă putea bucura de această experiență. Prânzul este inclus. După masa retur la hotel unde ajungem în jurul orei 20:00. (Cost aprox 75 euro/pers )


Ziua 10 ( 01.12 ) : Mic dejun optional optional tur insula Phuket. O altă excursie care nu trebuie ratată este cea în care vom ajunge la Big Budha, statuia lui Buda situată pe cel mai înalt vârf de munte de pe insulă de unde vom avea o panoramă de 360 de grade asupra insulei. Vom vizita templele budiste locale pentru a întelege mai bine obiceiurile și cultura locală. Apoi vom merge spre orașul Phuket, vom străbate la pas cartierul spaniol cu minunatele căsuțe colorate, zona de cafenele unde vom putea savura o cafea de cea mai bună calitate și vom avea timp liber pentru prânz. Maimuțele sunt foarte populare în Thailanda, vom urca pe așa zisul munte al mimuțelor, unde vom putea chiar hrăni maimuțele, ele vor putea fi văzute în mediul lor natural. La returul de pe muntele maimuțelor vom face o scurtă oprire pentru a vedea elefanții, doritori pot face poză cu aceștia și să îi hrănească, aceștia fiind blânzi vă vor oferi chiar un pupic cu trompa în semn de mulțumire. După masa ajungem înapoi la hotel ( Cost aprox 65 euro/pers ).

Ziua 11 ( 2.12 ) : Mic dejun, timp liber.

Ziua 12 - 13 ( 03.12- 04.12 ): Mic dejun și timp liber inclusiv pentru plaja deoarece aveti bonus din partea agentiei late check out la hotel, astfel incat predam camera doar cand ne preia transferul spre aeroport in jurul orei 19:30 avem transferul spre aeroport, zborul decoleaza la ora 22:45 cu sosire a doua zi in Istanbul dimineata la 5:45 iar apoi la ora 08:25 decolam spre Cluj Napoca unde ajungem la ora locala 09:05.

 

TARIF 
1799 euro / pers loc în camera dublă/triplă 

350 euro/pers pentru supliment de camera single

4290 euro/ 2 adulti + 1 copil sub 12 ani tarif early booking

5400 euro/2 adulti + 2 copii sub 12 ani tarif early booking

 

Tariful include :

 

- cazare cu mic dejun la hotel  Paragon Patong 5* si cazare cu mic dejun in Bangkok hotel 4*,

 bilete de avion și taxe de aeroport, inclusiv zborul intern spre Bangkok si retur

 Excursia de 2 zile in Bangkok cu croaziera cu cina inclusa

 bagaj de mână 10 kg/pers și bagaj de cală 20 kg/pers, pe zborul intern pentru excursia de Bangkok exista doar bagaj de mana

 transferurile aeroport – hotel – aeroport,

 insotitor de grup vorbitor de limba română

 

Tariful nu include :

- taxa de viza se achita local aproximativ 60 euro/pers

 asigurarea medicala si storno optionala 330 lei/pers

 taxa de statiune se achita local aproximativ 15 euro/pers/sejur

 excursiile optionale

 

 

ORAR DE ZBOR

22.11 Cluj Napoca 21:20 - 00:05 Istanbul

23.11 Istanbul 02:15 - 15:40 Phuket

 

03.12 Phuket 22:45 - 05:45 Istanbul

04.12 Istanbul 08:25 - 09:05 Cluj Napoca

 

 

Avans se achita 800 euro/pers iar diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

 

Conditii de calatorie : pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei,

certificat de vaccinare ( 1 doza Johnson sau 2 doze celelalte vaccinuri ) sau pentru cei nevaccinați un test PCR efectuat cu mai puțin de 72 de ore înainte de plecare. 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

You must agree to the conditions for processing your personal data.