DUBAI ȘI ABU DHABI 23 -30.10.2021

 
Transport
Perioada 20.10.2020 – 29.10.2020
Oferta speciala
de la
1200
1090
loc in camera dubla

Ziua 1-2 ( 20 - 21.10 ) : Întalnire pe aeroportul din Budapesta la ora 10:00, zborul decoleaza la ora 12:50 aterizează la Moscova la ora 16:30 iar apoi decolăm de la Moscova la ora 18:50 cu sosire în Phuket dimineața la ora 08:30 transfer și cazare la hotel Patong Resort 4* , după masă timp liber pentru relaxare și plajă . Seara cei dornici de distracție sunt așteptați pe Bangla Road. 

Ziua 3 ( 22.10 ) Mic dejun, acomodare cu noul fus orar, posibilitate de plajă în Patong sau cei care doresc o atmosferă mai exotică pot merge la Cafe del Mar , situată în Kamala , la 10 minute distanță de Patong, pentru a se relaxa și a avea parte de un apus superb privit dintr-un baldachin situat într-o pădure de palmieri cu un cocktail și muzică ambientală asigurată de cei mai buni dj din zonă.

Ziua 4 ( 23.10 ) Mic dejun, opțional excursie Phi Phi Island . Dimineața vom fi preluați de la hotel pentru a merge la portul de îmbarcare spre celebra insulă Phi Phi . Vom avea transport privat cu  o barcă rapidă , în timp ce ne deplasăm, în partea din față a bărcii puteți face plajă. Vom avea o oprire pentru a înota în apele cristaline din apropierea unui golf, apoi vom ajunge la insula Phi Phi, unde vom debarca și vom sevi prânzul la malul mării. După prânz avem două opțiuni : fie relaxare pe plaja superbă a insulei, fie cei mai dornici de aventură și peisaje unice, vor putea urca până pe cel mai înalt vărf al insulei de unde vor avea o panoramă unică asupra insulei. Locul este deosebit iar pozele făcute aici vor fi cu siguranță fabuloase, atât din punct de vedere al panoramei care poate fi văzută de aici cât și al grădinii botanice care se află pe acel vârf al insulei, un fel de grădină japoneză. În jurul ore 15:00 ne vom îmbarca pentru a reveni spre Phuket, la hotel vom ajunge seara în jurul orei 19:00 . ( Costul excursiei aprox 45 euro/pers ).

Ziua 5 ( 24.10 ) : Mic dejun, după o zi anterioară plină, azi vă recomandăm să încercați o altă plajă din zonă și anume plaja Surin. O plajă mai sălbatică față de plaja comercială din Patong. Seara vă propunem o petrecere pe plajă cu un spectacol de foc, muzică asigurată de cei mai buni Dj iar locația izolată într-un golf cu panoramă superbă asupra stațiunii Patong, o seară cu siguranță de neuitat. Accesul la această petrecere se achită local, în jur de 30 euro care include și o băutură precum și și transportul din Patong până la golf și retur.

Ziua 6 ( 25.10 )  Mic dejun, optional tur insula Phuket. O altă excursie care nu trebuie ratată este cea în care vom ajunge la Big Budha, statuia lui Buda situată pe cel mai înalt vârf de munte de pe insulă de unde vom avea o panoramă de 360 de grade asupra insulei. Vom vizita templele budiste locale pentru a întelege mai bine obiceiurile și cultura locală. Apoi vom merge spre orașul Phuket, vom străbate la pas cartierul spaniol cu minunatele căsuțe colorate, zona de cafenele unde vom putea savura o cafea de cea mai bună calitate și vom avea timp liber pentru prânz. Maimuțele sunt foarte populare în Thailanda, vom urca pe așa zisul munte al mimuțelor, unde vom putea chiar hrăni maimuțele, ele vor putea fi văzute în mediul lor natural. La returul de pe muntele maimuțelor vom face o scurtă oprire pentru a vedea elefanții, doritori pot face poză cu aceștia și să îi hrănească, aceștia fiind blânzi vă vor oferi chiar un pupic cu trompa în semn de mulțumire. După masa ajungem înapoi la hotel ( Cost aprox 40 euro/pers ).

Ziua 7 ( 26.10 ) : Mic dejun, timp liber pentru relaxare si plaja. Opțional excursie safari. Este una dintre excursiile care vă va ridica nivelul de adrenalină. După micul dejun vom fi preluați de la hotel și vom merge într-o pădure tropicală unde vom avea mai multe activități. Prima experiență va fi cea cu ATV-urile, fiecare va avea ATV-ul propriu, vom face mai multe ture pe traseul marcat. După aceea tiroliana care trece peste un râu va duce adrenalina la maxim. Masa de prânz este inclusă și va fi servită în această pădure tropicală. Ziua nu se termină aici, rafting pe un râu din apropiere este următoarea distracție. Doritorii pot face o plimbare cu elefanții prin junglă iar dacă credeați că ziua s-a terminat, ei bine mai avem un traseu de 15 minute pe jos spre o cascadă din junglă unde vom putea face baie și bineînteles celebrele poze pe care le vedem în tot felul de postări cu acele cascade minunate. Seara revenim la hotel. ( Cost aprox 50 euro ) .

Ziua 8 ( 27.10 ) : Mic dejun, optional excursie tigrii. Pentru cei mai curajoși azi vă propunem să vizităm tigrii. După micul dejun vom fi preluați de la hotel și vom merge la rezervația de tigrii din zonă, vom avea acces pentru a putea face poze cu tigrii, chiar să îi și mangâiați . Pozele vor fi făcute de un fotograf profesionist și le veți primi la final pe un cd.  După această vizită retur la hotel. ( Cost aprox 50 euro/pers )

Ziua 9 ( 28.10 ) : Mic dejun, opțional James Bond Island . Una dintre cele mai faimoase insule din Thailanda este cu siguranță James Bond Island. Se numește astfel deoarece aici a fost filmată o parte din celebrul film James bond. Excursia include o oprire în care vom coborî în alte bărci mai mici, vom intra în pesteri cu barca, iar apoi vom ieși în mijlocul unei păduri și vom poposi pe o plajă pustie. O altă oprire va fi pentru snorkeling, puteți sări direct de pe barcă sau pentru cei care doresc se oferă veste de salvare pentru a vă putea bucura de această experiență. Prânzul este inclus. După masa retur la hotel unde ajungem în jurul orei 20:00.  (Cost aprox 45 euro/pers )

Ziua 10 ( 29.10 ) Mic dejun și transfer spre aeroport. Avionul decolează la ora 12:10 din Phuket , aterizează la Moscova la ora 18:25 iar apoi din Moscova pornim la 21:10 cu sosire în Budapesta la ora 22:00 .

TARIF 1090 euro / pers loc în cameră dublă/triplă pentru rezervări până la data 15.06.2020

1190 euro / pers loc în camera dublă/triplă pentru personale care se înscriu după data de 15.06.2020

290 euro/pers pentru supliment de camera single

Tariful include :

·                  cazare 8 nopți cu mic dejun la hotel Patong Resort 4 *,

·                  bilete de avion și taxe de aeroport,

·                  bagaj de mână 10 kg/pers și bagaj de cală 20 kg/pers,

·                  transfer aeroport – hotel – aeroport,

·                  insotitor de grup vorbitor de limba română

Tariful nu include :

·                  taxa de viză se achită local 60 euro/pers ( posesorii de pașapoarte maghiare nu achită viza),

·                  asigurarea medicală și storno 100 lei/pers,

·                  taxa de stațiune se achită local aprox 15 euro/pers/sejur,

·                  excursiile opționale se achită local

Avans se achita 700 euro /persoana la inscriere, inca 200 euro  pana da data de 15.08.2020 si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare!

Nu rata oferta speciala

You must agree to the conditions for processing your personal data.