Charter Kos - Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Mitsis Blue Domes Resort & Spa, de 5 stele, oferă piscine in aer liber. Hotelul all inclusive oferă oaspeților mai multe opțiuni de luat masa și baruri.

Camerele sunt complet dotate cu aer condiționat, minibar, TV prin satelit și WiFi gratuit. Room service este oferit 24 de ore pe zi, iar fiecare cameră are balcon sau terasă privată.

Restaurantul principal servește mic dejun tip bufet american și mic dejun continental devreme, precum și pranz și cină. Toate mesele sunt servite in stil bufet cu bucătărie deschisă. In fiecare seară, oaspeții au posibilitatea de a gusta specialități din bucătăria grecească și internațională, precum specialități italiene, panasiatice și Tex-Mex. Sushi, Ouzeri Burger Inn, Healthy Corner, Pita Corner, stație tradițională de pita și un colț de patiserie sunt, de asemenea, disponibile la proprietate.

O gamă completă de servicii de infrumusețare sunt oferite la centrul spa al hotelului. Sunt disponibile săli de masaj și o piscină interioară. Facilitățile sportive includ polo pe apă, tenis, pedalo și aerobic. Oaspeții mai tineri se vor bucura de piscina pentru copii cu apă dulce, cu tobogane cu apă, săli de joacă și program de divertisment la clubul pentru copii.

Mitsis Blue Domes Resort & Spa este situat la 7 km de orașul Kardamaina de pe insula Kos. Aeroportul este la 10 km, iar portul este la 28 km. Există parcare privată gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Mitsis Blue Domes Resort & Spa, Kos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate