Charter Dubai - V Hotel Curio Collection by Hilton, cu plecare din Cluj Napoca

Oferind vedere panoramică la orizontul orașului Dubai, V Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton are 33 de etaje și se inalță deasupra Canalului Dubai și a zonei pline de viață din jurul bulevardului Sheikh Zayed. Hotelul cuprinde 5 restaurante, un lounge și un bar langă piscină. In toate zonele proprietății este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Toate camerele au design deosebit. Camerele sunt spațioase și au zonă de relaxare confortabilă și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Băile au design unicat in plan deschis și includ cadă.

Hotelul V Dubai asigură o gamă variată de opțiuni culinare. Oaspeții sunt invitați să descopere un restaurant-destinație care propune specialități asiatice deosebite sau să se oprească la Level Seven, care servește diverse preparate din bucătăria mediteraneană.

Oaspeții au la dispoziție un centru de fitness ultramodern dotat cu greutăți libere și echipamente cardio și de yoga. Proprietatea găzduiește și o academie de tenis, cu terenuri in interior și in aer liber. V Hotel Dubai are o zonă cu suprafața de peste 1000 de metri pătrați cu săli de conferințe și evenimente, dotate cu echipamente complet adaptabile și facilități audio-vizuale de clasă mondială, asigurand un cadru potrivit pentru prezentări pline de viață și interesante.

Hotelul V Dubai este situat in apropiere de locul unde este prezentat faimosul spectacol cu temă acvatică La Perle. De asemenea, hotelul oferă acces ușor la principalele puncte de atracție ale orașului, fiind situat la doar cateva minute de Dubai Mall, Burj Khalifa, Moscheea Al Farooq Omar Bin Al Khattab și cartierele de afaceri Business Bay și DIFC. Oaspeții pot face jogging de-a lungul canalului sau pot merge cu bicicleta pe traseul de ciclism Meydan, lungă de 9 km și accesibilă direct de la hotel.

Proprietatea asigură parcare gratuită cu valet. De asemenea, proprietatea oferă un serviciu de transfer gratuit cu autobuzul la zonele de afaceri, plaja privată si Dubai Mall.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre V Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate