Croaziera Venetia - Muntenegru - Mykonos - Santorini

Transport din Satu Mare/Baia Mare/Cluj Napoca si Oradea inclus

 
Transport microbus 8+1 Satu Mare/Baia Mare/Cluj Napoca si Oradea
Perioada 2.08 - 11.08.2024
tarife dinamice
de la
1799
1450
persoana/sejur

7 LOCURI DISPONIBILE

Ziua 1 - 2 ( vineri 2.08 - sambata 3.08 ) : Plecare impreuna cu ghidul dupa masa din Satu Mare pe ruta Baia Mare-Cluj Napoca-Oradea- iesire Bors si sosire a doua zi dimineata la Venetia pentru imbarcare pe vasul MSC Lirica ( link vas : https://www.msccruises.com/int/our-cruises/ships/msc-lirica ).

CROAZIERA DE GRUP IN MEDITERANA DE EST - MSC LIRICA

Ziua 3 ( duminica 4.08 ) : Azi ajungem in Kotor, Muntenegru la ora 14:30, vasul va acosta aici pana la ora 20:30. Coboram in port pentru a exploata superbul oras de la Marea Adriatica, cu stradutele pitoresti si farmecul sau aparte, singurele cheltuieli in aceasta zi vor fi cele personale, ghidul va va asista in cadrul acestei opriri. Seara navigam din nou.

Atracții turistice în Muntenegru: Golful Kotor, Orașul vechi Kotor și  Cetatea San Giovanni - PeMeleaguri.ro

Ziua 4 ( luni 5.08 ) : Azi avem parte de o zi pe mare, o zi in care ne putem bucura de facilitatile vasului de croaziera, piscine, spectacole, sala de fitness, teatru sau fiecare dupa preferinte diverse activitati. Azi va avea loc si seara capitanului cand vom face cunostinta cu echipajul iar noaptea va avea loc white party.

MSC Lirica - Deck Plans, Reviews & Pictures - Tripadvisor

Ziua 5 ( marti 6.08 ) : Ancoram in Mykonos la ora 09:00 , celebra insula cunoscuta pentru petrecerile care au loc aici, ziua puteti alege o excursie pe una dintre numeroasele plaje din zona iar seara o puteti petrece in orasul Mykonos Town, pe celebrele stradute albe si sa admirati apusul din zona morilor de vant in timp ce luati cina la o taverna locala, vasul va pleca din port noaptea la ora 02:00. Excursia la plaja se achita pe vas in jur de 55 euro/persoana iar pentru vizita in Mykonos Town se va folosi doar barca de transfer pusa la dispozitie de MSC pentru 10 euro/persoana ghidul asistandu-va in aceasta excursie pentru vizita Mykonos Town.

10 Most Instagrammable Spots in Mykonos - Photos of Mykonos You Brag About  to Your Friends - Go Guides

Ziua 6 ( miercuri 7.08 ) : Dimineata la ora 07:30 ancoram in Santorini, azi in cadrul unei excursii organizate de catre MSC putem vizita celebrul oras Oia de unde vom avea o panorama superba asupra domurilor albastre si a golfului iar apoi relaxare in zona de plaja, costul excursiei cu pranz inclus va fi in jur de 95 euro/persoana. Dupa masa la ora 18:00 vasul va pleca din Santorini

Santorini Holidays 2024 - 2025 | EliteVoyage

Ziua 7 ( joi 8.08 ) : O noua zi de relaxare pe vas, azi vom naviga si vom avea ocazia sa ne bucuram de facilitatile vasului. 

Ship Review: MSC Lirica -

Ziua 8 ( vineri 9.08 ) : Ajungem in Acona la ora 13:00 iar vasul va stationa aici pana seara la ora 20:00, in aceasta zi in functie de preferinte se poate alege o excursie pentru vizita in orasul Urbino, oras care face parte din patrimoniul UNESCO sau pentru cei dornici de relaxare o excursie la Senigallia unde va puteti bucura de plaja pe nisipul fin din aceasta zona. Tariful excursiilor este in jur de 85 euro -55 euro/pers in functie de optiunea dorita.

Cosa vedere a Urbino | Borgando

Ziua 9 -10 ( sambata 10.08 - duminica 11.08 ) : Mic dejun si debarcare de pe vas, lasam bagajele in masina si alaturi de ghid vom merge in Venetia de la ora 10:00 pana dupa masa la ora 17:00. Biletuld e vaporetto se achita local aproximativ 25 euro/persoana. Retur spre Romania dupa masa cu sosire a doua zi dimineata in tara.

13 Must-See Venice Attractions & Their Histories - Context Travel

TARIFE DINAMICE

1490 EURO/PERS LOC IN CABINA INTERIOARA

1650 EURO/PERS LOC IN CABINA CU HUBLOU

1990 EURO/PERS LOC IN CABINA EXTERIOARA CU BALCON

3999 EURO/2 ADULTI + 1 COPIL SUB 18 ANI CABINA INTERIOARA

4300 EURO/2 ADULTI + 1 COPIL SUB 18 ANI CABINA CU HUBLOU

4999 EURO/2 ADULTI + 1 COPIL SUB 18 ANI CABINA EXTERIOARA CU BALCON

Tarifele includ :

- transport cu Mercedes Vito de 8 locuri din Satu Mare/Baia Mare/Cluj Napoca/Oradea cu preluare de la domiciliu de pe raza acestor municipii

- bagaj de cala 20 kg/pers plus un rucsac

- cazare 7 nopti pe vasul de croaziera MSC Lirica cu 3 mese/zi incluse : mic dejun, pranz si cina in regim bufet sau in regim a la carte

- taxa hoteliera de vas

- insotitor de grup in limba romana

- gustari intre mese

- apa si cafea incluse la dozatoarele de pe vas pe tot parcursul zilei, dimineata si sucuri

- divertisment live de tip Broadway de la recitaluri muzicale si pana la spectacole in teatrele de la bord (pentru vasele din clasa Lirica: MSC Lirica, MSC Sinfonia, MSC Opera si MSC Armonia e nevoie de rezervare in prealabil pentru spectacole si aceasta se poate face la receptia vasului, de pe monitoarele de la bord sau de pe telefonul/tableta dvs. conectandu-va la reteaua WI-FI a vasului)

- accesul la sala de fitness cu vedere panoramica, la terenurile de sport exterioare si la pista de jogging exterioara

- accesul la jacuzzi,  jocuri de copii, piscine, petrecerile de pe punte, cluburi 

- accesul la toate zonele special amenajate pentru copii precum si la programele si activitatile special desfasurate pentru acestia, accesul la biblioteca si la sala de jocuri

- accesul la cazino, cluburi de noapte si discoteca (participarea la jocurile din cazino nu este inclusa)

-taxele portuare si guvernamentale (incluse in tariful final) 

 

Tarifele nu includ :

- asigurarea medicala si storno optionala

- excursiile optionale in porturile de debarcare

- orice alte cheltuieli personale la bordul vasului de croaziera sau in cadrul excursiilor

- optional pachet de bauturi all inclusive alcoolice si non alcoolice la 295 euro/pers/sejur sau pachet bauturi non-alcoolice la 190 euro/pers/sejur 

- optional pachet wi fi la bord 85 euro/diszpozitiv

Conditii de calatorie : pasaport electronic valabil minim 6 luni de la data calatoriei.

Conditii de inscriere : avans 600 euro/persoana si diferenta pana la data de 15.06.2024 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezerva online

Trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile siteului.